Doğuma Hazırlık Kızım olacak mış isim annesi olmak isteyen:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

DURUYAPRAK

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
137
16
318
Ankara
Arkadaşlar dün kontrole gıttım kızım olacakmıs Ve isim araştırmasına girdim cıkamadım ve isim annesi arıyorum bana yardımcı olurmusunuz :13:

işin en zor kısımların biri de bu, tebrik ederim benim de kızım olacak fakat karar veremedim bir türlü

berra, zümra, sidre, alisa isimlerini bence çok güzel ve kulağa hoş geliyor. anlamları da çok hoş ayrıca. :)

hayırlı olsun deniz, su, toprak...benım favorı isimlerim...benım ısmımde bunlardan bırı:)

hayırlı olsun canım benim favori isimlerim beren,tuana,ada,ceyda,cemre,ecrin,sıla,azra ben bu isimleri çok beğeniyorum canım

ben kızımın adını "gülce" koydum. çok beğenerek verdik ismini. gül gibi demek.

gülce berra istiyordum ama sadece gülce koyduk. bi kızım daha olursa berra koyiciğiiimmm :))

Ben Ceylin ismini çok seviyorum. Öneririm.. Anlamı da çok hoş Ceylin'in. Bir önerim de, soyadınız uzun bir kelimeyse bebeğinizin adını da uzun bir isim seçmeyin.

daha benim bebişimin cinsiyeti belli değil ama eğer kızım olusa zeynep koyacağım ben. en sevdiğim kız isimleri elif ve zeynep. elif diye yiğenim var ben de zeynep koycam inş...

Öncelikle tebrik ederim
Duru
Nil
Ada
Kızıma bu isimlerden birini de koyabilirdim ama eşim ve annem Ela'yı istedi,ben de beğendim Ela'da karar kıldık... :)

canım sağlıklı mutlu bir bebiş dünyaya gelir inşallah eğer bereket getirmesini istiyorsan kesinlikle Aleyna koy ettehiyyatü duasında geçer ve şimdiye kadar koyan herkesin evine bereket ve bolluğu ile geldi bir diğer fikrim ise Selis edebiyatta geçer ve hoş bir kız ismi olabilir=)

ettehiyyatü duasındaki aleyna üzerimize demekmiş.tv de bir hoca söylemişti.anlamı yokmuş.tabi yine de siz bilirsiniz..ismiyle yaşasın kızınız....

Sağlıcakla Rabbim kucağına almayı nasip eder inş.
Bende kızım olursa SU koymak istiyorum...
Beğendiğim diğer isimler;Alya Dua,Masal,Yaren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…