• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kızım olacak mış isim annesi olmak isteyen:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım sağlıklı mutlu bir bebiş dünyaya gelir inşallah eğer bereket getirmesini istiyorsan kesinlikle Aleyna koy ettehiyyatü duasında geçer ve şimdiye kadar koyan herkesin evine bereket ve bolluğu ile geldi bir diğer fikrim ise Selis edebiyatta geçer ve hoş bir kız ismi olabilir=)

canım selisin anlamını bilmiyorum ama aleyna isminin anlamı sırf Kuranda geçiyor diye konulacaksa daha güzel isimler var çünkü anlamı yok aleyna isminin anlamı üzerimize başka bi anlam ifade etmiyor taleal bedru aleyna ay doğdu üzerimize bence daha güzel isimler konulabilir

ben kızımın adını "gülce" koydum. çok beğenerek verdik ismini. gül gibi demek.

gülce berra istiyordum ama sadece gülce koyduk. bi kızım daha olursa berra koyiciğiiimmm :))

Merhaba arkadaşlar benimde kızım olcak ama hiç karar veremedik umarım burda güzel isimler paylaşırız ve bir karara varırız.
bizde eşimle GÜLCE ismini çok beğeniyoruz benim adıma da çok yakın oyüzden de eşim çok istiyor...
kızın kaç yaşında canım beğeniyormu ismini diye sorcaktım...memnun musun kızının ismiden canım...
bakalım bizim diğer beğendiklerimiz ama çok kararsız kaldıklarımız:
ALMİNA
NİSA
DURU
ESİLA
DEREN
MELİS
ALYA
NİL

ya hiç karar veremiyoruz..fikirlerinizi yorumlarınızı bekliyorum...

cnm benimde kızım olacak babasının istegi ile DEFNE koyacagız adını... bende cok begeniyorum bu ismi. bundan önce ALİN veya ELİDA düşünüyorduk.

Anlamları da bu :

1. El değmemiş bakire kız. 2. Delinmemiş inci. 3. Ayak basılmamış kum. 4. Medine’nin diğer bir adı. 5. Hz. Meryem’e verilen ad.

Ayliz ismi ben yeni duydum cennette bahce birde ay ışığı demekmis

Son düzenleme:
slm arkadaslar benımde kısmetse kızım olucak benım ıcın ısım yıllardır kesındı ama esım mıyıklanıyor ve bende onunda ıcıne sınen bır ısım olsun ıstıyorum
MİNA benım ılk ve tek gececegım ısım ama dogru duzgun bı anlamı yok dıyor esım
BERIL esım fıkır olarak soyledı oda degerlı tas demek onunda anlamı yok sayılır
EBRAR dedık ama esım soy adıyla uymuyor dıe olmaz dedı
coookkkk kararsızızz

slm arkadaslar benımde kısmetse kızım olucak benım ıcın ısım yıllardır kesındı ama esım mıyıklanıyor ve bende onunda ıcıne sınen bır ısım olsun ıstıyorum
MİNA benım ılk ve tek gececegım ısım ama dogru duzgun bı anlamı yok dıyor esım
BERIL esım fıkır olarak soyledı oda degerlı tas demek onunda anlamı yok sayılır
EBRAR dedık ama esım soy adıyla uymuyor dıe olmaz dedı
coookkkk kararsızızz

aslı ( gerçek).........

Back
X