- Konu Sahibi MissKitty86
-
canim bu kadar umutsuz olma lütfen ölümden haric herseyin bi caresi vardir.Sen tr den gelin olarakmi geldin ,esin ne is yapiyorda kendini bu kadar bulunmaz hint kumasi saniyor?Calisiyomusun?Cok soru sordum ama bunlari bilirsek daha iyi bir fikir verebiliriz bi ikincisi burdan cocuk alip tr ye kacmak esinin sandigi kadarda kolay degil
Calisiyomusunuz? Bir mesleginiz varmi? Bence once ayaklarinizin ustunde durun. Belki size deger vermeye baslar. Erkekler evde oturan kadina daha az deger veriyor maalesef. Benim esim calisirken cok farkliydi simdi evdeyim cok cok farkli. Kucumseme bizdede var. Ailesi bile farkli davranmaya basladi. Ekonomik ozgurluk sart bayanlar icin.
Intihar ederseniz kizinizin psikolojosi hayati mahvolur onun icin dimdik durmaniz llazim. Hem turkiyeye kacirsa cocugu allah korusun saklayamazki. Hastaneye goturse okula yazdirsa hemen tespit edilir yeri. Gozunuzu korkutmak icin demistir bunlari. Sizin bulundugunuz sehirde evden uzaklastirma falan yokmu?
tam tersi esim türkiyeden damat olarak geldi, ben bura dogma büyümeyim. Onun havasi calistigi yerden ötürü degil, aciktan üniversite yapiyor, ondan sonra daha cok degisti, kendi haric kimseyi begenmemeye basladi. Sinav da kendi okudugu meslek le ilgiliydi. Kizim olmadan önce calisiyordum, hemde cok güzel yerde. Kizimi krese verip annelik izninden sonra tekrar baslamak istedim, ama kizim kreste cok sorun yasadi. Yemedi, icmedi yavrum bende kiyamadim ona. Ama benim icin tekrar is bulmak hic sorun olmaz...
Ben caresizim ama... Akraba olmasi okadar kötü ki, kesip atamaiyorsun... Babam tarafindan... Eger ben ayrilsam ortalik cok karisacak, cok. Hele babam... Bunaldim, gercekten ölmek istiyorum gercekten...
ailene durumu anlatmalısın, tehdit ettiğine kadar tüm yaşadıklarını söylemelisin. bu kadar mutsuzken kızını da mutsuz edersin bu şekilde onun sağlıklı yetişmesi imkansız gibi. eminim ki henüz çok gençsin bir an önce hayatını yeniden kurmaya çalışmaya bak.
dırdırı vırvırı her ne ise derdiniz bu olsaydı şöyle yap böyle yap derdim ama boşanmak istediğini söylediğinde hepinizi öldürürüm diyen bir insanla evliliğin sonu ne olur düşünmek bile istemiyorum allah korusun. yurtdışında polis de başka türlü çalışıyor burdaki gibi değil git şikayetçi ol koruma iste. ailene de durumu mutlaka anlat hatta onlarla yaşa can güvenlğiniz için.
Sizin aile icinde yasadiklariniz sulaleyi ilgilendirmezki.. Ama akraba evliligi olunca gercekten sikinti. Ya akrabalarinizla omur boyu yuz goz olmayi goze alip huzuru bulacaksiniz yada o adamin asagilamalariyla omrunuzu tuketeceksiniz. Iki yol var.Zaten simdiye kadar etmemem onun icin, sadece onun icin. Burdan bir arkadas demisti, havaalandina soruyorlar bu cocugun annesi nerde diye, öyle kücük cocuklari cikaramiyormus baba. Benim asil korkum, beni ailemi öldürmesi... gercekten beklerim bunu ondan. hadi onuda korkutmak icin söyluyor desek, ben ayrilsam bütün sülale karisir...
bir mesleginiz var isterseniz is bulabileceginizi söylemissiniz esiniz ordan gelme aslinda 1-0 onde sayilirsiniz eski konularinizada göz attim alman vatandasisiniz haklariniz var aslinda bunlari benden daha iyi bilirsiniz burda dogdugunuza göre almancaniz cok iyidir gidin arastirin sorun sorusturun tr de olsaniz bisey diyememde almanyanin göbeginde oyle cocuk alip kacirmak hic kolay degil esiniz sizi sindirmis ve gözünüzu korkutmus resmen bi hata yapmis olabilirsiniz akrabaysa akraba gerekirse sehir degistirin cocugunuzu kindergartena verip adresinizi ailenizden esinizden saklayin en azindan prtalik duruluncaya kadar en kötüsü ne olabilirki sizi oldurecek halleri yoksadece kendinize guvenin cesaretinizi toplayin kiziniz ve kendiniz icin en dogru karari verin ama emin olunki bu kesinlikle olum degil
Sizin aile icinde yasadiklariniz sulaleyi ilgilendirmezki.. Ama akraba evliligi olunca gercekten sikinti. Ya akrabalarinizla omur boyu yuz goz olmayi goze alip huzuru bulacaksiniz yada o adamin asagilamalariyla omrunuzu tuketeceksiniz. Iki yol var.
canım kızın için ölümü değil yaşamayı düşünmelisin..onu kimsenin ellerine bırakamazsın!
çok genç yaşta hatalı bir evlilik yapmışsın..ama eşin normal gelmedi bana.düşünce yapısı değişik biraz..düzelir mi bilmem,İnşallah herşey istediğin gibi olur.
bunu bende düsündüm. kacmayi. ama ben kizimla gidersem aileme bir sey yapar diye korkuyorum. yapabilir. ben burdaki haklari herseyi cok iyi biliyorum, ama malesef burdada oluyor cinnet gecirip bütün bir aile yok eden erkekler. En son bir baba karisindan intikam almak icin dört cocugunuda öldürdü...
birakamam onu, o benim herseyim. zaten benim karar verdigim hersey hata... evlilgiimizin ilk senelerinde bende cok hata yaptim, ama cocuklugumdandi, ben onun hatalarini unutmaya calistikca o heseryi isitp isitip önüme koyuyor. Cok degisik evet. Birde bana söylüyor söylüyor sonra öyle bir ceviriyorki... ben diyorumki benmi sucluyum, cenesi cok isliyor... Herseyi degisik gösteriyor sonra.
birde simdi türkiyeye dönmeyi takti kafasina... beni orda hepten bitirecek ben biliyorum... bir kac hafta izine gidiyoruz ozaman bile pasa ligi tutuyor, afralar tafralar. orda yamak istiyor, bana fikrimi sormuyor bile...
anneciligi de var... annem gibi olsaydin, onun gibi sunu yapsaydin felan filan... cok yoruldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?