Kizim olmasaydi...

MissKitty86

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
385
202
303
Almanya
coktan intihar edmistim.

Önceki konumda yazmistim, esimde bosanalim dedim oda kizim Türkiyeye kacirmakla tehdit etti. Sonra araya büyükler girdi, bir daha deneyelim dedim. Ama olmuyor bu adam beni ya delirtecek yada intihar eddirecek. Nerden baslasam bilmiyorum yaaa. Okadar cok sey varki. Önce esim cok dirdirci, herseye konusuyor, hic bir yaptigimi begenmiyor, hatta kücük düsürüyor, hor görüyor. Kendini cok önlemi, hint kumasi zannediyor. "senin gibi cahil insanla ne konusuyorumki, senide adam yerine koyupta konusuyorum ya" gibi laflar ediyor. Cok inciniyorum. Bunlar daha ufak seyler ama hergün, hic durmadan olunca insan patlayacak gibi oluyor.

Sonra ailemden nefret ediyor, zaten lafinin basi "siz böylesiniz, siz söylesiniz..." Bu ara en kötüsüde, akraba evliligi!!! Ve lanet olsun 18 yasinda evlendim! Okadar cok sey olduki, ben niye bu kadar salak misim, niye o yasta akraba evliligi yapmisim!!!!!!! Aslinda kendimden nefret ediyorum, bu kadar hata yaptigima inanamiyorum. Onu seviyordum, ne kadar cok agladim onun icin. En son bana dediki, annenlerin gelmesini istemiyorum, biktim gina geldi diyor. Görmek istemiyorum diyor....

Bir sinava girdi, basarsaydi yükselecekti ama olmadi. Simdi diyorki sen bana fesatlaniyorsun, benim bir yerlere varmami istemiyorsun. Oysa ondan öncede keriz gibi onu teselli ettim, biradaha olur dedim. Cok zoruma gidiyor, cok. Ben hep onun arkasindaydim, hep destekledim. Fesatlaniyorsun diyor...

Bazen kavgalarimiz yine cok kötü oluyor, ben ayrilalim diyorum ama beni tehdit ediyor. Hepinizi ödürürüm diyor... Ölümden korkmuyorumda, kizimi yalniz birakamam... Onu babasinin eline birakamam. Ha kizini cok seviyor ama, cok düskün ona. Ama ben aradan cekilsem, onun kizimi hangi degerlerle büyütecegini biliyorum. Ondada bende oldugu gibi öz güven birakmiyacak.

Sindirdi beni bu adam... Kendimi bir hic gibi görüyorum

Kusura bakmayin cok karisik oldu, icimi döktüm.

canim bu kadar umutsuz olma lütfen ölümden haric herseyin bi caresi vardir.Sen tr den gelin olarakmi geldin ,esin ne is yapiyorda kendini bu kadar bulunmaz hint kumasi saniyor?Calisiyomusun?Cok soru sordum ama bunlari bilirsek daha iyi bir fikir verebiliriz bi ikincisi burdan cocuk alip tr ye kacmak esinin sandigi kadarda kolay degil

Calisiyomusunuz? Bir mesleginiz varmi? Bence once ayaklarinizin ustunde durun. Belki size deger vermeye baslar. Erkekler evde oturan kadina daha az deger veriyor maalesef. Benim esim calisirken cok farkliydi simdi evdeyim cok cok farkli. Kucumseme bizdede var. Ailesi bile farkli davranmaya basladi. Ekonomik ozgurluk sart bayanlar icin.

tam tersi esim türkiyeden damat olarak geldi, ben bura dogma büyümeyim. Onun havasi calistigi yerden ötürü degil, aciktan üniversite yapiyor, ondan sonra daha cok degisti, kendi haric kimseyi begenmemeye basladi. Sinav da kendi okudugu meslek le ilgiliydi. Kizim olmadan önce calisiyordum, hemde cok güzel yerde. Kizimi krese verip annelik izninden sonra tekrar baslamak istedim, ama kizim kreste cok sorun yasadi. Yemedi, icmedi yavrum bende kiyamadim ona. Ama benim icin tekrar is bulmak hic sorun olmaz...

Ben caresizim ama... Akraba olmasi okadar kötü ki, kesip atamaiyorsun... Babam tarafindan... Eger ben ayrilsam ortalik cok karisacak, cok. Hele babam... Bunaldim, gercekten ölmek istiyorum gercekten...

Ben calisiyordum zaten, üni mezunuyum. güzel bir isim vardi, hatta kariyer pesindeydim, sonra kizim oldu, iyikide oldu. Daha cok kücük, kreste durmuyor, baska bakacak kimsem yok.

Esim bir ara issizdi, ben bakiyordum resmen eve, ozamanlar ben ama hic o gözle bakmadim ona! ben böyle haksizlikara hic gelemiyorm, ben ona baktim bir sene boyunca, of bile demedim. Hatta ben onu teselli ettim, herkesin basina gelebilir issizlik diye... Ne gerizekaliyim ben ya

Intihar ederseniz kizinizin psikolojosi hayati mahvolur onun icin dimdik durmaniz llazim. Hem turkiyeye kacirsa cocugu allah korusun saklayamazki. Hastaneye goturse okula yazdirsa hemen tespit edilir yeri. Gozunuzu korkutmak icin demistir bunlari. Sizin bulundugunuz sehirde evden uzaklastirma falan yokmu?

ailene durumu anlatmalısın, tehdit ettiğine kadar tüm yaşadıklarını söylemelisin. bu kadar mutsuzken kızını da mutsuz edersin bu şekilde onun sağlıklı yetişmesi imkansız gibi. eminim ki henüz çok gençsin bir an önce hayatını yeniden kurmaya çalışmaya bak.

dırdırı vırvırı her ne ise derdiniz bu olsaydı şöyle yap böyle yap derdim ama boşanmak istediğini söylediğinde hepinizi öldürürüm diyen bir insanla evliliğin sonu ne olur düşünmek bile istemiyorum allah korusun. yurtdışında polis de başka türlü çalışıyor burdaki gibi değil git şikayetçi ol koruma iste. ailene de durumu mutlaka anlat hatta onlarla yaşa can güvenlğiniz için.

canım kızın için ölümü değil yaşamayı düşünmelisin..onu kimsenin ellerine bırakamazsın!

çok genç yaşta hatalı bir evlilik yapmışsın..ama eşin normal gelmedi bana.düşünce yapısı değişik biraz..düzelir mi bilmem,İnşallah herşey istediğin gibi olur.

Zaten simdiye kadar etmemem onun icin, sadece onun icin. Burdan bir arkadas demisti, havaalandina soruyorlar bu cocugun annesi nerde diye, öyle kücük cocuklari cikaramiyormus baba. Benim asil korkum, beni ailemi öldürmesi... gercekten beklerim bunu ondan. hadi onuda korkutmak icin söyluyor desek, ben ayrilsam bütün sülale karisir...

bir mesleginiz var isterseniz is bulabileceginizi söylemissiniz esiniz ordan gelme aslinda 1-0 onde sayilirsiniz eski konularinizada göz attim alman vatandasisiniz haklariniz var aslinda bunlari benden daha iyi bilirsiniz burda dogdugunuza göre almancaniz cok iyidir gidin arastirin sorun sorusturun tr de olsaniz bisey diyememde almanyanin göbeginde oyle cocuk alip kacirmak hic kolay degil esiniz sizi sindirmis ve gözünüzu korkutmus resmen bi hata yapmis olabilirsiniz akrabaysa akraba gerekirse sehir degistirin cocugunuzu kindergartena verip adresinizi ailenizden esinizden saklayin en azindan prtalik duruluncaya kadar en kötüsü ne olabilirki sizi oldurecek halleri yoksadece kendinize guvenin cesaretinizi toplayin kiziniz ve kendiniz icin en dogru karari verin ama emin olunki bu kesinlikle olum degil

zaten yavrum simdiden etkileniyor... agliyor biz bagirdikca, büyük gözleri ile öyle bakiyor, bir ona bir bana. Bilmiyorum nasil olacak... Cocugumu benden ayirirsan, hepinizi öldürürüm diyor. Normal bir insan gibi ayrilamazsinda ondan, cok sorun cikar. olay olmasindan cok korkuyorum.

Sizin aile icinde yasadiklariniz sulaleyi ilgilendirmezki.. Ama akraba evliligi olunca gercekten sikinti. Ya akrabalarinizla omur boyu yuz goz olmayi goze alip huzuru bulacaksiniz yada o adamin asagilamalariyla omrunuzu tuketeceksiniz. Iki yol var.

bunu bende düsündüm. kacmayi. ama ben kizimla gidersem aileme bir sey yapar diye korkuyorum. yapabilir. ben burdaki haklari herseyi cok iyi biliyorum, ama malesef burdada oluyor cinnet gecirip bütün bir aile yok eden erkekler. En son bir baba karisindan intikam almak icin dört cocugunuda öldürdü...

Sizin aile icinde yasadiklariniz sulaleyi ilgilendirmezki.. Ama akraba evliligi olunca gercekten sikinti. Ya akrabalarinizla omur boyu yuz goz olmayi goze alip huzuru bulacaksiniz yada o adamin asagilamalariyla omrunuzu tuketeceksiniz. Iki yol var.

bazen bende diyorum, onlar benim ne cektiklerimi biliyormuki diye. bu zamanda yanimda degiller, ben ayrildiktan sonra da ne yaparlarsa yapsinlar diyorum. zaten en büyük korkum onlar degil, esimin tehditleri. bir emin olabilsem birsey yapmiyacagini... korkuyorum iste, kizim yalniz kalmasindan.

birakamam onu, o benim herseyim. zaten benim karar verdigim hersey hata... evlilgiimizin ilk senelerinde bende cok hata yaptim, ama cocuklugumdandi, ben onun hatalarini unutmaya calistikca o heseryi isitp isitip önüme koyuyor. Cok degisik evet. Birde bana söylüyor söylüyor sonra öyle bir ceviriyorki... ben diyorumki benmi sucluyum, cenesi cok isliyor... Herseyi degisik gösteriyor sonra.

birde simdi türkiyeye dönmeyi takti kafasina... beni orda hepten bitirecek ben biliyorum... bir kac hafta izine gidiyoruz ozaman bile pasa ligi tutuyor, afralar tafralar. orda yamak istiyor, bana fikrimi sormuyor bile...

anneciligi de var... annem gibi olsaydin, onun gibi sunu yapsaydin felan filan... cok yoruldum ya

Esinizi en iyi siz tanirsiniz bunu yapabilicek birimi?Evet burda bu sekilde bi cok cinayet islendi ama bunun icinde suc duyurusunda bulunabilirsiniz sizi tehdit ettigine dair bu isler o kadarda kolay degil kesip bicmek alip kacmak falan bence esinizin tek istegi sizi sindirmek steklerine boyun egmenizi saglamak.Yada butun bunlara ragmen bosanmayinda ortak yolu bulmaya calisin desem nedir esinizin istegi sorun ne tam olarak niye sizi kucumsuyo ailenizi istemiyo?Ailenizin bu durumdan haberi varmi sizi onlari oldürmekle tehdit ettigini soyleseniz azicik kulagini cekseler

eşin hasta arkadaşım...normal değil bu adam!!

korkularını anlıyorum ama herşeyin bir çözümü vardır.ailene anlattın mı ?

kesinlikle dönme buraya. burda baskıları daha da artar. ve maalesef türkiye avrupa gibi değil kadın cinayetleri çok fazla polis savcı kime gidersen git kimse sana sahip çıkmaz. allah korusun burda başınıza her işi rahatlıkla getirebilir. orası daha güvenli hem ailen de orda.

ablan teyzen yengen falan var mı yaşı sana yakın aranızın iyi olduğu? anne babadan önce onlara açsan durumunu? türkiye'den yurtdışına damat alanlar hep sorun yaşıyor dikkat ettim de, oraya gidince hepsine bi haller oluyor ya kadını kullanıyorlar vatandaşlık için ya parası için sizinki de ayrı bir cinsmiş.

kendine dikkat et bu olayı çok dillendirme eşinin yanında şartları ayarla insanlarla konuş ve ondan habersiz boşalt evi ayrılacağın zaman. kavga gürültü yapma ya da tehdit etme ne yapacağı belli olmaz bu tiplerin. korkma sinme ama kendi kendine halletmeye çalışma hem emniyetten hem ailenden destek almalısın. Allah yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…