- Konu Sahibi MissKitty86
-
Esinizi en iyi siz tanirsiniz bunu yapabilicek birimi?Evet burda bu sekilde bi cok cinayet islendi ama bunun icinde suc duyurusunda bulunabilirsiniz sizi tehdit ettigine dair bu isler o kadarda kolay degil kesip bicmek alip kacmak falan bence esinizin tek istegi sizi sindirmek steklerine boyun egmenizi saglamak.Yada butun bunlara ragmen bosanmayinda ortak yolu bulmaya calisin desem nedir esinizin istegi sorun ne tam olarak niye sizi kucumsuyo ailenizi istemiyo?Ailenizin bu durumdan haberi varmi sizi onlari oldürmekle tehdit ettigini soyleseniz azicik kulagini cekseler
Korkmayın,
Eşiniz hiç bir şey yapamaz.
Havlayan köpek ısırmaz derler.
Böyle tehditlere karnınız tok olsun.
Ayrılmak istiyorsanız önce durumu ailenize bildirin,
ortalık karışırsa karışsın.
Bir ömrü heba edip,psikolojisi bozuk bir kız çocugu yetişecegine bırakın ortalık karışsın.
Elbet bir süre sonra durulur.
şuan şoktayım sanki gelip benim yaşantımı izlemişsin ve yazıyorsun.yaşımız akraba evliligimiz ,kocanın seni aşşalayıp kendini aşırı begenmesi senin yaşadıgın yere gelin-kabaca- gelmesi,kızım,.........şaka gibi inanamıyorum.ama bende çoook acılar çektim bu yüzden halada çekiyorum aynen seninki gibi busene ailesinin yanına gitmek istiyo orada yaşayacakmış ve aynen tatiller burnumdan gelir benimde bu iyce çocuklaşır iyce yerin dibine sokar onların yanında beni,şımarır,efelenir.bunlrı yaşamayan bilemez ne kdr yıpratıcı oldugunu ama ben hala şoktayımmmmmmmmmm
kesinlikle dönme buraya. burda baskıları daha da artar. ve maalesef türkiye avrupa gibi değil kadın cinayetleri çok fazla polis savcı kime gidersen git kimse sana sahip çıkmaz. allah korusun burda başınıza her işi rahatlıkla getirebilir. orası daha güvenli hem ailen de orda.
ablan teyzen yengen falan var mı yaşı sana yakın aranızın iyi olduğu? anne babadan önce onlara açsan durumunu? türkiye'den yurtdışına damat alanlar hep sorun yaşıyor dikkat ettim de, oraya gidince hepsine bi haller oluyor ya kadını kullanıyorlar vatandaşlık için ya parası için sizinki de ayrı bir cinsmiş.
kendine dikkat et bu olayı çok dillendirme eşinin yanında şartları ayarla insanlarla konuş ve ondan habersiz boşalt evi ayrılacağın zaman. kavga gürültü yapma ya da tehdit etme ne yapacağı belli olmaz bu tiplerin. korkma sinme ama kendi kendine halletmeye çalışma hem emniyetten hem ailenden destek almalısın. Allah yardımcın olsun canım.
yapabilir... gözü döndügünde önünü arkasini görmüyor. sizde mi almanyadasiniz? ah ne istedigini bir bilsem. evin isini yapiyorum, kizimizin egitimiyle cok ilgileniyorum, onunlada ilgeniyordum (bir kac haftadir konusmuyorum), hep sorarim isin nasildi, bir sorun yok degilmi. onun icin cok seyden vazgectim ama yaranamdim. annesi gibi camasir yikiyacakmisim, annesi gibi yemek yapacakmisim, ha onu yapsam yine konusacak biliyorum. hani insanlar vadirya dirdirci, herseye illaki birsey söyleyecek, negatif anlamda... öyle iste. ne hamileligimi yasabildim ne lohusaligimi onun yüzünden. kizim hep ten temasi isterdi ilk aylar, kucagimdan birakinca öyle aglardiki, sanki iskence cekiyor, ozamanlar evi istedigi gibi temizlemedim diye bin ton laf isittim... ilk aylar uykusuz kaldigimada inanmiyordu, onu kizdirmak icin soluk duruyormusum... oysa gece belki üc saatlik uyku ile duruyordum... hepsini anlatsam roman olur. bu adamla mutlu olamam artik, cok sey oldu cünki, cok doluyum unutamam artik.
bende 18 yaşında evlendim 8 senelik evliyim 2 defa açık açık ayrılaalım dedim çook zor cesaret edip oda hemen kabul etti benden memnun degil ya zaten paşa annesi gibi olamıyorum ya hiç.ama sonradan hep ben geri adım ettım barışmak zorunda kaldım kızım için ama kızımda çok depresif artık herşeyi ona yansıttık yıllrdır çok zor bi durum gerçekten
yapabilir... gözü döndügünde önünü arkasini görmüyor. sizde mi almanyadasiniz? ah ne istedigini bir bilsem. evin isini yapiyorum, kizimizin egitimiyle cok ilgileniyorum, onunlada ilgeniyordum (bir kac haftadir konusmuyorum), hep sorarim isin nasildi, bir sorun yok degilmi. onun icin cok seyden vazgectim ama yaranamdim. annesi gibi camasir yikiyacakmisim, annesi gibi yemek yapacakmisim, ha onu yapsam yine konusacak biliyorum. hani insanlar vadirya dirdirci, herseye illaki birsey söyleyecek, negatif anlamda... öyle iste. ne hamileligimi yasabildim ne lohusaligimi onun yüzünden. kizim hep ten temasi isterdi ilk aylar, kucagimdan birakinca öyle aglardiki, sanki iskence cekiyor, ozamanlar evi istedigi gibi temizlemedim diye bin ton laf isittim... ilk aylar uykusuz kaldigimada inanmiyordu, onu kizdirmak icin soluk duruyormusum... oysa gece belki üc saatlik uyku ile duruyordum... hepsini anlatsam roman olur. bu adamla mutlu olamam artik, cok sey oldu cünki, cok doluyum unutamam artik.
Bende gelin olarak geldim canim buraya .En basta yapman gereken bence esinin karsisinda guclu durman sanirim senin korktugunun farkinda ve bunu gayet iyi kullaniyor.TRye gitme konusunda sanirim buraya geldigine göre en basta burda yasamaya karar verdiniz oda bunu kabul edip geldi sakin ama sakin trye gitmeyin bu konuda orda dahada zorlanirsiniz aslinda siz burda ondan daha guclu olmalisiniz esiniz ne is yapiyo merak ettim annesine gelince camasiri yemegi annesi o kadar iyi yapiyodu maden onla yasasaydi o kadar özlediysen gidebilirsin deyin kapi acik.Yanlis anlamayin ama önceki konulariniza biraz göz attim babanizla ilgili bi konunuz var sanirim sadece esiniz degil cocukluktan beri gelen bi eziklik özguvensizlik mevcut sizde(lütfen bana kirilmayin)ve o konunzun sonunda babanizin esinize bile cektirdiginden bahsedip esinize canim diye hitaplarda bulunmussunuz ama diger konularinizdada en bastan beri sorunlariniz oldugunu anlatmisiniz.:44:
afedersın canım ama esının bır yeri tavan yapmıs ,boyle adama cocougumu emanet bıle edemezdım ben ne o oyle oldururum falan termınatormu bu adam ,sende agzını ac acık ezdırme kednını sence kızın bu adamla aynı ortamda bu dılsel sıddetle ne kadar psıkılojık olarak saglıklı buyur ,adamda kalmamıs bır kere psıkıkolojı anlasılan hıc terkedılmemıs senın degerıbnı bılmıyor
sende mi bnm gibisin merak ettim ,ben çok sesiz sakin ,işve cilve pek bilmem,onun ve ailesinin yaptıgı şeyleri sürekli söylemem 3 yılda bir patlarım ama bi kaç defa sinir krizi geçirdim hatta bu yüzden aile içi akraba olmuyo yani.kız kardeşim çok kızıyo bana ayrılmalısın neden korkuyosun bu kar diye bizde tehtit filan hiç bişey yok ama ben yalnız olmaya,kızımı babasız bırakamaya cesaret edemiyorum sanki hayatım tepe taklak olacakmış gibi geliyor.bide akrabalarım sanki hep beni suçlayacaklarmış gibi geliyor
biliyorum biraz karisik gibi ama söyle anlatiyim size: benim babamda cok diktatör bir insan, az cektirmedi bana. sonra esim geldi onun yanindan calismaya basladi (buda en büyük hatalrdan biriyidi), babamla esim arasinda cok kavga gürültü oldu (oysa akraba olan onlar...), neyse bende babami öyle bildigim icin, onu suclardim, bana cektirdiginin aynisini kocama da cektiriyor diye. Esim de bütün hinci benden cikarirdi... Sonra esim ordan ayrildi baska yerde calisiyor, babamdan uzaklasinca hersey düzelr dedim, ama hersey daha kötü oldu! Anladimki tek suclu babam degilmis, esimin de tuhaf huylari varmis. Sonra ben herseyi daha net görmeye basladim. Yani sorunlar bastan vardi, ama ben babamdan kaynaklaniyor zannediyordum. Evet cocukluktan eziklik var bende, niye kirilayimki size, bu dogru.
zaten hasta da oldum, kronik hastayim. doktor dedi, fazla stress tetikliyormus. ama kimin umrunda, olan bana oluyor, babamda hayatindan memnun esimde...
AYNEN bende aynısını hatta daha daha fazlasını yasadım yıpranmadım mı ewet panık atak hastasıda oldum masaallah 8 yıldır evliyim 7 yasnda oglum var 2. hamıleyım ilk zamnlarda aynı sennkı gibi bi kocam vardı geç olgunlasan tiplerden ama o olgunlasana kadar ben neler cektım yarabbımm bosanmalardan döndük hersey yasandı bitti suan iyiyiz ve gecmısı düşünmüyorum bugunu yasıyoruz sonucta herkes herseyı yasamıstır yasıcaktır eger bosansak hayatımızda hiç sorun olmıcakmı mutlumu olucaz eger öyle bi hayat varsa hep beraber bosanalım ozman ben varımama yok yasadıgımız sürece imtihanımız olucak bnmkide herseye karısır yemek temızlık mutfak banyo ne ararsan ha bide annesı gibi degilim die şikayet eder hep ah ahhh sabır cnm inş.. hersey düzelir mutlu olursun bebişin için kendın için o adamı hiiçç takma o söylesın sen içinden sarkı söyle o bagırsın sen baska güzel seyler düşün gercekten onlar yıpranmıyo biz yıpranıyoruz sadece onlara deger verıp bıze yaptıkları hakaretlerı dinlemekten...
Bakin kendiniz demissiniz babanizda hayatindan memnun esinizde ama siz degilsiniz ve bunu ancak siz degistirebilirsiniz.Size ayrilin diyemem ama evli kalsanizda kendinizi ve kizinizi koruyacak guce sahip olun intihari dusundugunuze göre yolunda gitmeyen seyler var demektir bu durumdan kurtulmak icin ya ben buyum beni boyle kabul et annen öyle yapmis olabilir ama ben camasiri böyle yikiyorum deyip adamin cenesini kapaticak kendinizi oldugunuz gibi kabul ettireceksiniz yada kimseyi dusunmeden bosanip bu adamdan kendinizide kizinizida kurtaricaksiniz birakim kim birbirine girerse girsin bu arada biyerde baska bi arkadasa sormussunuzda sanirim esin haberi olmadan esya yada cocugu alip evi terketmek suc (Tam olarak bilmiyorum yalan söylemek sizi yanlis yonlerdirmek istemem ama)Bence bi caritas a gidip danisin yada bi avukatla konusun en iyi sekilde nasil hareket edebilirsiniz diye?Ama bence sakin oturup ben ayrilmaya karar verdim kizimida alip gidicem diye bi konusmaya girmeyin haberi olmadan iyi bi arastirma yapin mumkun oldugunca sessiz ve sakin kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?