Kizim olmasaydi...

Tesekkür ederim, aklimda tutacam.

gerçekten inanamıyorum ya şaka gibi benim babamda cok diktatör bir insan, az cektirmedi bana. sonra esim geldi onun yanindan calismaya basladi (buda en büyük hatalrdan biriyidi), babamla esim arasinda cok kavga gürültü oldu (oysa akraba olan onlar...), neyse bende babami öyle bildigim icin, onu suclardim, bana cektirdiginin aynisini kocama da cektiriyor yazmama gerek yok aynısı........ama şuan 1 senedir ayrı işleri şimdide gidicem diye tutur du bende son 3-5 aydır bagırıp çagrıyorum. diyorum beni aynı kendine benzettin senin gibi olmaya başlıyorum diye benimde arada aklıma geliyo arada ama hala idare etmeye çalışıyorum bekar yaşayamayacakmışım gibi cesaretim yok

insanlar ciftmi yaratiliyor denir, ben onu yüz benzerligi olarak bilirdim, demekki kaderlerde ayni olabiliyor. yalniz sen türkiyede yasiyorsun herhalde, bilgilerinde öyle yaziyor.. cok özel degilse birsey soracam, sen seviyormusun halen kocani? yoksa bizimki artik aliskanlik mi. ben sevmiyorum eminim. zaten birde buncala olanlardan sonra sevsem, kendi ruh sagligimdan sühpe edicem

bende öyle hissediyodum o anları yasadıgımız zaman ya aslında suan bile bi tartısma cıksa acar agzını herseyi söyler yanı kimseye yaranamazsın benm kocamda tehdit ederdı hep ailemı istemezdı anneme dedi evıme gelme istemıyorum die benmkiler hiç bişey demezler pasifler o konuda hep kendım başettım tek basıma kaynanamla eşimle herkesle ben mücadele ettım kımse yoktu benı savunan cok zor bi durum ama güçlü oluyosn ve bu yasadıkların sana bigün mutluluk olarak geri dönüyo sende mutlu olucaksn cnm üzülme dua et Rabbıme sıgın inş.. bebeğin için güçlü ol ve sabret selamate ericeksiniz inş..

ya bende mutluluga dönüsmezse, ya benim ömrüm böyle devam ederse, böyle biterse. ben bunu mu yasayacaktim. okadar cok hayallerim vardiki, kariyer, mutlu bir aile, coluk cocuk, en az üc tane. hepsi simdiden bitti. ben pek mutlu olacagimi zannetmiyorum artik. yani sen ayrilmami diyorsun. eminmisin?

arkadaslar cikmak zorundayim simdi, yarin cevap vermeye devam edicem. size cok tesekkür ederim, hic bir ise yaramazsa bile icimi dökmek cok iyi geldi.

eşin hiç normal değil tehditlerine pabuç bırakma hiçbir şey yapamaz ailene herşeyi anlat ölümü düşünecek kadar kötü bir evliliğin içinde olmanın anlamı yok gücünü topla boşan canım ayrıca intiharı aklından çıkar sen bir annesin güçlü olmalısın

adam içinde kalan eziklik duygusunu zmanında senin çalışıp ona bakmanı ezilmişliğini ki kendin böle hissetmiş demekki
''karım hem erkek gibi çalıo hemde evde kadınlık yapıo dememiş kendini ezik hissetmiş''
şimdi bunu senden çıkrıo

eminim eğitim seviyesi snedne düşüktür kültürü senden düşüktür
insanlığı seninkinin yarısı kadar diildir
e çalışıo yan yana durunca yanında parlıosundur

adamda bunları sindirememiş şimdi eline koz diyim artık geçmiş seni sindirmeye kendiyle aynı seviyeye çekmeye çalışıo inme canım o seviyeye
istediği o çünkü ayrıca ölümün çaresi yok geri kalan herşeyin var............ o yüzden ölüm düşünmemen gerek ilk şey...........

ona istediğini verme

ya bırakın gitsin böyle yaşanır mı Allah aşkına.

akrabalar, ortalık falan karışırsa karışsın senin ve çocugunun ruh sağlıgından daha mı önemli. ha kolay bişey değil biliyorum ama en fazla üç beş ay sürer milletin dırdırı.

bilmiyorum oralarda nasıl oluyor ama boşanıp bi de tehdit edildiğin için falan onu uzaklaştıramaz mısın ülkeden? süresiz oturumu falan mı var yoksa?
çok üzüldüm valla böyle korkuyla yaşanmaz esir gibi. bir an önce bi hal çaresine bakarsınız inşallah yazık yani size de o çocuga da..

canim durumdan önce aileni haberdar et..eminim ki seni yalniz birakmazlar..bende yurt disinda yasiyorum, kizimin arkadasinin esi de senin esin gibi ölümle tehdit edermis ..defalarcada siddet uygulamis kizcagiza..kiz en sonunda dayanamayip polise sikayette bulunuyor, ölümle tehdit etti beni diye..adami cezaevine attilar aninda, kizi iki cocugu ile birlikte baska bir sehire götürüp isimlerini degistirdiler..simdi adam arasinda bulsun bakalim..avrupada öyle kolay degil adam öldürmek..ama sen sessiz kalirsan sikayetci olmazsan kim nerden bilecek de seni koruyacak degilmi..Allah yardimcin olsun insallah güzelim..

Yaptığınız sadece başkasına zarar gelmesin diye kendinize zarar vermek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…