kızım oluyor ama beyninde 4 tane kist var çok üzgünüm

geçmis olsun canim,
doguma kadar insallah bitmis olur, Allah yardimciniz olsun
dualarimiz seninle, kendini üzme

canım benim öncelikle geçmiş olsun diyorum.bol bol dua et.bizim kasım annelerinde böyle bişey hatırlıyoruım ben ama kim olduğunu hatırlamıyorum.zamanla geçmişti kistler.drunla güzelce konuş.nedir nasıldır.ama çokda üzme kendini.bebişini düşün .tekrar geçmiş olsun güzelim.

Ertesigün nerelerdesin kizim sen ya??? fisfisfis

Canim korkma birsey olmaz allahin iziniyle! Bak doktorda demis, önemli olmayabilir kontrol altindasin nasilolsa!!:CüvCüv:

SIkma canini rabbim ne verirse hayirlisini versin bol bol dua et bu mübarek günlerde üzme kendini üzüntü sana hic yaramaz simdi gün dogmadan neler dogar...

Iyi haberlerini bekliyorum, kizin olacagina cok sevindim, kiz cocuk annenin babanin sansiymis derler, allah saglikla huzurla dogurmayi nasip etsin canim :Saruboceq:

Sevgiylea.s.

canım başta çok geçmiş olsun
ALLAH'ın yardımı ve izniyle bebeğin iyi olur dilerim
senin haftalarında benimde doktorum bebeğimin aynı probleminden söz etmişti bende çok korkmuştum ama doktorum 4lü test yaptırdı birde ayrıntılı 2usg girdim herşey iyi çıktı
aslında bu haftalarda normal sayılırmış 24 haftadan sonra kayboluyormuş çogu birde 1 cm altındaysa çokta korkma iyi düşün iyi olsun
çok çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım ama üzülme bak çoğunun geçiyormuş zamanla inşallah seninkinin de geçer sen gönlünü ferah tut bol bol dua et dualarım seninle

geçmiş olsun canım.
bir kaç ay içinde kaybolacağını bende duydum.tabi üzülmen normal ama sen panik yaparsan bebeğinde anlayacak.içerde onu üzeceksin.
lütfen sakin ol.olumlu düşünelim biz.önemli bir şey değildir inşallah.

canım inşallah dünyalar tatlısı kızın sağlıklı bir şekilde doğacak..lütfen kendini üzme..dularım seninle...

canım çok geçmiş olsun ayrıntılı ultrasondamı anladılar yoksa normal konturole gittigindemi annadıla. tekrara allh şifa versin saglıklı bir şekilde dogar inşllh:teselli::teselli:

benimde beynimde anne karnında olan kistler var
araknoid kistler
bunlar anne karnında bebeğin bir anlık bos sıvısından kaynaklı kistler
kalsa bile zararı yok

canım çok geçmiş olsun hayatım.ama moralini yüksek tutmaya çalış.moral gebelikte çok önemli.iyi düşünelim ii olsun hayatım.dualarımız seninle

arkadaşlar çok sağolun desteğiniz için doktorda öyle dedi ama insan yinede etkileniyor ayrıntılı ultrasona sokmuştu doktor orda anladılar umarım geçer pipiriklendiğim için herşey gelip beni buluyor hepinizi çok seviyorum

Canım, tıp çok ilerledi..
Kötü şeyler düşünme..Herşeyin çaresi var..Moralini yüksek tut..

Öpüyorum seni tatlım..

canım geçmiş olsun.

ama üzülme bende daha önce duydum. çoğu bebekte doğumdan önce yok olurmuş o kistler. üzülme canım bebeğini üzme onlar artık herşeyi hissediyolar annesi.:1hug:

Allah yardımcın olsun canım, tez zamanda şifasını versın saglıkla sıhhatle al kucagına ınsallah.. aminn..

canım çok çok geçmiş olsun, uzun zamandır girmiyordun zaten, göremiyorduk seni, ama bak iyi düşün, ben burada bir çok anneden duydum, bebeklerde hamilelik sırasında olabiliyormuş, ve kendiliğinden kayboluyormuş, korkma, stres yapma hep iyi düşün, bak kendiliğinden yok olacak göreceksin..

canim yaa cok gecmis olsun insallah cabucak gecer gider
dualarimiz seninle cnm arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…