kızım oluyor ama beyninde 4 tane kist var çok üzgünüm

Canım çok geçmiş olsun...Eminim hiçbirşey çıkmayacak. Sen kendini üzme ki, meleğinde üzülmesin. Hİçbir sorun çıkacağını sanmıyorum.
:teselli:

Canım öncelikle geçmiş olsun ama kafana takma.Çünkü ben de dün ayrıntılı ultrason ve doppler yaptırdım. Benimkinde de kist varmış fakat drum (işinin uzmanı gerçekten) bu kistler zamanla yok olur ben yok olmayan görmedim sakın dert etme dedi.Hemen hemen her bebekte olurmuş, 20. haftadan sonra kaybolurmuş.

çok geçmiş olsun cnm, bu kistlerin zamanla yok olduğunu duymuştum bende inş öyledir bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.

benimde beynimde anne karnında olan kistler var
araknoid kistler
bunlar anne karnında bebeğin bir anlık bos sıvısından kaynaklı kistler
kalsa bile zararı yok

annemde ve bende de var bu kistler, doğuştan var olan araknoid kistler. annemde 53, ben de 27 yaşında ortaya çıktı. Nasıl mı? şiddetli baş ağrısı nedeniyle dr.a gidince kontrol için MR istediler ve o zaman öğrendik. Ağrılar strese bağlı ve migrendi. kistler tesadüfen öğrenildi. Birçok insanda varmış zaten, ama tabii durup dururken MR çekilmediği için bilinmiyormuş. Böyle şikayeti olup da gidenler kisti görünce şaşırıyormuş, şikayet yaratmadığı için çoğu insan ömür boyu bilmeden de yaşıyormuş.a.s.

arkadaşlar kızım olucağı için çok mutluyum ama doktor sıkı takibe alacağını söyledi kızımın beyninde tam 4 tane 5,5 ve 6 milimlik kistler var çok üzgünüm senağlama[/B

canım benim sakın üzülmee sakın dert etme kendine ben doktorumla konuştum bu konuyu bebeklerin %70 olur dedi zamanla kaybolur dedi sıkı takibe almalarının sebebi ilerde doğa bilecek sıkıntıları önlemek sakın korkma canım ben doktorla konusurken inan bana endişe verecek bir ifade bile yoktu yüzündee bebek saglıklıysa ve baska bir saglık problemi yoksa doguma kadar kaybolur bunlar normal seyler gebeligin getirileri dedi..sen yeterki stres yapma sürekli onu düşünmeee bebeklerimiz için bol bol dua edicez bak kaybolucak görüceksin ama birazcık sabır canımm......Allah sapa saglam kucagımıza almayı nasip etsin canım bak herkes burda birbiri için dua ediyor bundan güzel bişey varmı hepimiz birbirimizin yanındayız bizim dualarımız kabul olur ama sende sakin ve huzurlu bir hamilelik geçir ve üzmee bebeginidee korkmaaaa prensesin gelsin hepsini unutucaksınn.......:1hug:

canlarım ya çok sağolun böyle ileride geçiceğini duyunca rahatladım baya pek aklıma getirmemeye çalışıyorum o oynadıkça daha bi umutla bekliyorum onu dilerim hepiniz iyi bir hamilelik dönemi geçirirsiniz inşallah hepimizin bebişleri eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar olarak gelir kollarımıza

oyyyyyyyy canımmm.. hiç bişecikler olmayacak işallah.. daha ben senın kızına görucu gelecem..

kafan mutlu olsun kş bebısınde mutlu olsun.. öpuyorum bebegım..

çok geçmiş olsun,bende ocak annesiyim,bizim grupta bır arkadaşında kzında kistler wardı,endşelendık hepimiz,dr takıbe almıştı,ama şükürki 1 gün önce kendısınden sewınçlı haberı aldık, kistler kaybolmuş,çoğu hamıleleıkte olurmuş,biliorum endişe etmemek imkansız,ama en azından böyle olumlu haberlerı duyman senı bir parça rahatlatabılır

ertesi gün canıım geçmiş olsun canım.dua ediyorum inşallah birşey cıkmaz.hem dogana kadar kayboluyormus baksana.üzme kendinide bebişinide

bacım bebişine allahım şifa versin. ALLAHIM senide bebişinide kurtarsın, üzülme bebişinide üzme ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.

Sonuç ne oldu ertesigün merakta bıraktın bizi ya

Ben duydum kalbin ferah olsun o kistler kayboluyo inşallah...Üzülme...

Allah şifa versin

kızlar bugün kontrole gittim doktor kistlerin sinirlerde olabileceğini söyledi ve genişleme var dedi bi uzman doktor tavsiye etti bayramdan sonra inşallah gidicez dualarınızı esirgemeyin olur mu_?

ay bu kizi gördümmü yine hangi kötü haberi getirdi diye sormada edemiyorum kendi kendime
canim sikma canini benim abalamada bebisinin kafasi cok kücük bedeninden anormallik var demislerdi ablam doguma kadar hayati kendine zindan etti ama sonuc masallah koca kafali bir kizimiz oldu
bahsettigin kistler zamanla gidiyor diye biliyorum
allah bebisine saglik versin canim
hep sitresten oluyor senin ne kadar stresli bir insan oldugunu biliyorum
bu arada umarim esinle sorunlarinizi halletmissinizdir
hersey gönlünce olsun sikma canini

Ertesigün.
Canım üzme kendini ya ...
Kolay değil tabi ama...
Bak herşey üzüntüden stresten oluyo...
Allahım inşallah sağlıkı kucağına almayı nasip eder kızını...
Ama moralini yüksek tutman lazım.....

canım ben de dün oğlum olucağını kafasında bir adet 7 mm lik bir kist olduğunu öğrendim ama hem rapor da yazana hem de doktorumuzun söylediğine göre başka organlarda bir sorun olmadığından dolayı çok dikkate alınması gerekn bir durum değilmiş bu tip şeyler genelde gözlenebiliyormuş ve doğuma kadar geçebiliyormuş ama ben doğumdan sonra çocuk doktoruyla konuşup kontrol ettirmeyi düşünüyorum sıkma canını ve allaha bol bol dua et sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :Saruboceq:

haklısınız vallaha hep stresten ilk öğrendiğimde hep ağladım bebeğim sorunlu doğucak diye ortada bir sorun yokken tüm problemleri ben çağırıyorum aslında biraz rahatlasam olucakta işte yapamıyorum eşimle artık çok iyiyiz eski huylarının hiçbiri kalmadı üzerime titriyor hep teselli ediyor beni inşallah sağ salim alırız kucağımıza bebişlerimizi

cok sevindim canim insallah sonuna kadar böyle olur
bebisini fazla takma kafana biliyorsun bebekler herseyden etkileniyor
stresten kesinlikle uzak dur
ya birazcik gamsiz ol bu hayatta
tekrar hersey gönlünce olsun

vallaha haklısın arkadaşım artık yaş kalmadı gözümde taktıklarımda önemli olsa bari inşallah bebeğimde iyi olucak sağol bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…