- Konu Sahibi ertesigxuxn
-
vallaha haklısın arkadaşım artık yaş kalmadı gözümde taktıklarımda önemli olsa bari inşallah bebeğimde iyi olucak sağol bitanem
merhaba ertesigün bebeğinle ilgili bir gelişme var mı merak ettim biliyorsun ben de aynı sorunla karşı karşıyayım ilk öğrendiğim gün doktorla konuşmuş olmanın etkisiyle biraz rahattım ama ne bileyim günler geçtikçe acabalar kafamda daha net oluşmaya başladı doktorların seni ne şekilde yönlendirdiğini benimle de paylaşabilirsen çok sevinirim umarım bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız Allah'ım onları bize bağışlasın... :Saruboceq:
canım öncelikle sanada çok geçmiş olsun drum bana ilk söylediğinde bende şok oldum sonradan beni kendisi arayıp önemli birşey olmayacağını ve kafama takmamam gerektiğini söyledi 28,haftaya doğru kaybolabiliyormuş o yüzden beni bi uzmana yönlendirdi sadece içim rahat etsin diye bakalım pazartesi randevu alıcam dilerimki bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız canım birde çok strestende kaynaklanabiliyormuş içimizi hep ferah tutalım kendini üzme olurmu onlara hiçbirşey olmıyacak:1hug:
yarın doktoru arayıp randevu alıcam arkadaşlar inşallah yakın zamana gün verir hep beraber bütün meleklerimize dua edelim sağ salim kucaklarımızda olsunlar
yarın doktoru arayıp randevu alıcam arkadaşlar inşallah yakın zamana gün verir hep beraber bütün meleklerimize dua edelim sağ salim kucaklarımızda olsunlar
merhaba aynı sorun benim bebeğimde de çıktı bi sorun yaşadınız mı çok korkuyorum yaşayan birinin fikrine çok ihtiyacım var
merhaba canım diğer yorumları tam okumadım ama sizinkini şimdi okudum.Benim bir tanıdığım 19_20 haftalıkken dr bebeğin beyninde kist görmüş,genelde 30.haftaya kadar kaybolur demişti.Hatta birkere birlikte gittik dr çok rahat ve emin konuşuyordu,sonra dediği gibi de oldu.Çok şükür bişeyi kalmamıştı bebişin ve sağlıklı birşekilde doğdu.İnşallah sizinki de öyle olur,ben bir sorun çıkmayacaktır diye tahmin ediyorum.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
amin benmde doktorumda aynı şeyleri söyledi ama kalbim bi türlü susmuyo işte çok teşekkür ederim bilgi için
"Ve zamanı geldiğinde Rabbin sana (kalbinden geçeni)bağışlayacak ve seni hoşnut kılacak."(Duha Süresi-5)
Allah yardimciniz olsun canım umarım bebisin bir an önce sağlığına kavuşur.Allah büyüktür,dert ondansa dermanda ondan.dualarimiz seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?