• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım oluyor teyzeleri..

Çok özledim sizi kızlar ya.özelden msj attım sizlere görünce dönersiniz buraya.ben kızımı geçen hafta tarttım.biz hala ortalarda geziyoruz.92 cm boy 13500 kg kilo.dr iyi dedi ama.yemesi çokta az değil ama çok hareketli.sabah öğlen akşam yer. Meyve ve süte maşallah pek düşkün.meyveli yoğurtta yer.gündüzleri yatırıyorum hala.değişen bişey yok gündüz uykusunu pek seviyor uyandırmasam 3 saat yatar.birbuçuk saat yatırıyorum.artık sese o kadar duyarlı değil yatıyor.ama hala ayağımızda sallıyoruz.tuvaletten kestinizmi?bende önümüzdeki ay düşünüyorum havalar biraz daha ısınsın.2 yaş sendromu geçitimi sizinkilerde? Benimki biraz daha düzeldi.artık bana tepkili değil maşallah iyi anlaşıyoruz.sabahları kaçta kalkıyorlar geceleri kaçta yatıyorlar.boyları kiloları ne alemde?hadi yazın bakalım bana.

bende topigi arıyordum ki 2. mesajını gördüm.
mina 87 cm boy 10.8 felanda kilosu hala zayıf tabiki!

öğlen uyutmuyorum yoksa gece çok geç yatıyor.9 buçuk, 10 larda felan uyanıyor sabah akşamda 10 bucuklarda felan yatırıyorum. bazen daha geç olabiliyor.uykuyu sevmiyor benim kızım

maşallah mersinli nisaya çok iyi uyuyor. uyuması daha iyi tabi!

bana gelirse hala diyet yapıyorum ve hala hamile kaldığım kiloya inemedim ama en sonunda yaklaştım. 64 kiloyum 63 ile hamile kalmıştım. hedefim 58 felan inş olurum.

siz ne alemdesiniz?neler yapıyorsunuz?

Mina aynı Mina desene hala uykuyu sevmiyor.bazen misafir gelince veya parka falan gidince öğlen uyumuyor o zamanda 9 da yatıyor geceleri.gündüz uyuyuncada 10.30 dan önce yatmıyor.sabahlarıda değişiyor uyanması.ama en geç 9 gibi kalkar.daha erken kalkarsa babası işe gitmeden çorabını giydirir bir muz verir eline çizgifilm açar bende 9 a kadar yatarım sonra gelir beni öperek uyandırır anne kalk saat 10 buçuk der başka saat bilmiyor cadı acıktım der uyandırır beni 9 da.artık mama sandalyesine oturmuyor masada bizimle yiyor.en çok pilav,makarna,çorba seviyor.balığıda ellerini bulaya bulaya yer maşallah.etide sadece pirzola ve haşlama yiyor.bende pilavı seviyor diye ıspanaklı pilav kıymalı pilav yapıyorum uyduruk onlarıda yesin diye.ayranıda çok sever her yemekle ayran ister.bana gelince yazın ev taşıdım.ev taşınma Ramazan derken 4 kilo vermiştim.59 a falan düşmüştüm.tartılmadım ama kışın kilo aldım en az 2 kilo almışımdır.ama diyet falan oldum olası yapmadım.yaza veririz nede olsa yine.kışın hareketsiz kalıyoruz.ev gezmeleride pasta börek oluyor haliyle.bu tarafa taşınacaktın ne oldu?geldinmi bizim bu tarafa?

tabletle giremedim buraya neden acaba:(((

pilav ve makarnayi minada çok sever yoğurtla bile ara sıra yer her zaman yemez.
çorba hala yoğurt çorbası yer başka bişey yemez.
sade süt içmez ama nesguik içer, meyve suyu ve ayranı içer ama yarısını tamamını değil:(

yazın taşınıcaz nasip olursa ev yapılıyor daha bitmedi.

Ben tabletle giriyorum yazıyorum neden acaba hayret?ben artık normal pc kullanamıyorum nisa sağolsun asla bırakmıyor.1 yıldır açmadım desem yeridir laptopumu bu çok pratik.hemen elimin altında nisada karışmıyor.benden iyi kullanıyor.youtube a girip çizgifilm açıyor.fotolara bakıyor resmimizi çekiyor.oyun açıp oynuyor kendi kendine.nereye taşınacaktınız?

evet pc görünce rahat bırakmıyorlar tableti öyle yapmıyorlar. bilseydim daha önce alırdım. rahat bırakmaz diye tahmin ediyordum.
gerçi ben genelde telden girerim tabletide pek açmam.

kurtköye taşınıcaz nasip olursa inş.
sen evinden memnunmusun komşuların felan nasıl?
ben çok düşünüyorum karşıda ne yapicam diye kimsen yok orda:(((
burdada kimseyle komşuluk felan yapmıyorum çünkü ailem, akrabalarım hep burda ihtiyaç duymuyorum. ama orda ne yaparım bilmiyorum:(

Kurtköy biraz uzak ama oraları hiç bilmiyorum.ben memnunum site olduğu için komşuluk iyi buralarda.hem samimiler hemde canım sıkıldı hadi bir kahve içmeye gidim desen en 3 - 5 samimi arkadaşım var.tabi dediğim gibi site oluşu büyük etken.çocukları parka götürürken Cafe'de otururken tanışıyorsun.annemler yok ama akrabalarım,kuzenlerim ve arkadaşlarım çok benimde ama hepsinin yeri ayrı. Komşuluk önemli bir mesele tabi.dua et inşallah hayırlı komşuların olur çabuk kaynaşırsın.kurt Köyü'de severin inşallah mahrumiyet yeri gelmez umarım sana.

inş gelmez benimde tüm milletim avrupa yakasında ne yapicam orda bilmiyorum.
bizimkide site olacak ama ben yinede korkuyorum. bide cook komşuluk yaptığım da söylenemez şuan için yani! inş yaşıt felan bulurum kendime!

ne zaman tüp deneyeceksin mersinli?

Kendiliğinden olmadı canım ya.hiç korunma olmadı lohusalıktan sonra neredeyse ama tık yok hala.dr strese dayalıydı çocuğun olsun kendiliğinden olurbdiyordu ama olmadı.nasip işte herkesin imtihanı farklı.valla aslında bir kaç aydır düşünüyorum ne zaman yapsam diye ama İnan tarih bilmiyorum.belki bayramdan sonra yapabiliriz daha net bişey yok ama çokta yaş farkı olsun istemiyorum.sen ne yapacaksın peki?ay yeni yeni rahatada alışmıştım Eylül'de kreşede verecem sil baştan korkutuyor beni.aslında çok istiyorum ama o tedavi süreci bekleme süreci ayy onlara takatim yok desem daha doğru olacak.ya olmazsa tutmazsa diye düşünüyorum bilmiyorum çok belirsizim.

nasip işte canım dediğin gibi bizimde imtihanımız bu!
rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inş.
işte sizde sorun olmadığı halde oolmuyor bu daha kötü bişey tabiki!

biz bu yıl sonlarına doğru düşünüyorduk ama diğer yıla da sarkabilir.
taşınma felan olmasa denerdik şu ara ama taşınma olduğu için erteliyoruz dediğim gibi!

bana da çok zor geliyor birde tedavide çok uzak geliyor. yani pek yapasim yok gibi nedense:( dediğin gibi beklemek yatmak zor ama kızlarımıza kardeşde olsun olur inş yani!

Sen yine iyisin dondurulmuşların var transfer tek olacak ay benim tekrar ilaçlar iğneler toplamalar off ki ne offf..ama kızıma üzülüyorum evin içinde çok yalnız.biz ne kadar oynasakta dışarı çıkarsamda kuzenleriyle görüşsede kardeş gibi olmuyor.bide benim kız çok seviyor çocukları bebekleri.bugün kahvaltıya gitmiştik misafirliğe 9 aylık bir bebek vardı ya nasıl oynattı onu nasıl oyalandı ve nekadar mutluydu anlatamam.eve götürelim dedi gelde bu kıza kardeş yapma.çokta ara olsun istemiyorum.ramazandan sonra Allah'ın izniyle tedavi olacam inşallah ilk seferden tutarda aralarındaki yaş farkı fazlalaşmaz.bu sefer donduracam da inşallah nasip olursa.artık yatma falan filan çekecez yapacak bişey yok.tek çocukla çekirdek 2 çocukla tam aile oluyorsun.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

mesajınızı şimdi gördüm .. kimse girmiyo diye girmekte aklıma gelmiyordu..nasılsınız bakalım..biz hep aynı..defne 14 buçuk kilo..boyuda 2 ay önce 93 cm di bu ara uzadı sanırım..bi kontrole götürmem gerek..yemelerimizde değişen bişey yok..iki lokma ordan iki lokma şurdan..defnenin beslenmesi öyle..kahvaltıyı hala bulamaç şeklinde biberonla veriyorum.ayrı ayrı verdiğimde o kadar şeyi yiyemiyo..kahvaltısı düzgün olsun diyorum bende..en azından muzu yumurtası peyniri balı reçeli sütü bizküvisi hepsi içinde oluyo..yatağını Ayırmıştım zaten..geceleri genelde kendi uyuyo ama gündüzleri ayakta sallıyorum..aşırı hareketli..2 yaş sendromu hiç geçmicek gibi görünüyor..bende artık bezini alıştırmaya başlıcam nasıl olucak bilmiyorum bakalım ..

merhaba kızlar çok uzun zaman oldu benim tüp bebek hayalim suya düşmüştü hatırlarsınız belki daha sonra çocuk esirgeme kurumuna başvurduk evlat edinmek için eşimde bu arada tedavi gördü bizim sıramız geldiğinde ben HAMİLEYDİM ve 2012 şubatta kızımı kucağıma aldım şimdi onu büyütüyorum anne olmak bambaşka bişeymiş Allahım sonunda bize bunuda yaşattı.

evet gerçekten anne olmak başka bişey rabbim hayırlısıyla her isteyene nasip etsin inş.

gulin maşallah defnecige gayet iyi kilosu felan

gulin sen korunuyormusun???
bizimkide kendiliğinden gelse ne kadar iyi olur. gözümde çok büyüyor tedavi ama bizde olma olasılığı yok.
neyse herşeyin hayırlısı olsun.

evet cnm korunuyoruzda diyebiliriz..eşim korunuyor genelde..bazenyumurtlama günlerimin dışında korunmuyoruz..öyle işte :)
zuhale canım senin adına çok sevindim.bebeğin 1 yaşını bile geçmiş maşallah :D

Kızlar ben geldim.ay nerde o eski günler hergün yazardık.kimse girmiyor diye sık bakmıyorumda.ben 1 aydır bezi bıraktım.korktuğum gibi olmadı 3 4 günde alıştı.gündüzleri yattığında bağlamıyorum ama geceleri uyuduktan sonra bez takıyorum fakat yapmıyor kuşum bezine hep kuru maşallah.ay rahatlık valla.gülin artık bulamaçı kesmelisin bence.birkaç gün zorlanırsın ama alışır emin ol.benimki kahvaltıda süt yumurta peynir salatalık ve nutella yiyor.meyve günde 2 porsiyon yer.öğlenleri kıymalı veya tavuklu yada sebze yemeği yediriyorum akşamları çorba.abur cubur çok sevmiyor.günde bir şeker yada çikolata oda minik milkinislerden.ama dondurmaya bayılıyor.ben kızımı bir kolejin anaokuluna kaydettim.haftada 3 gün yollıcam.gerçi müdür hergün ister dedi ama istesede 5 gün yollamıcam.3 yeter bu yaş için.deşarj oldun yaşıtlarıyla.ay büyüdüde okula kaydoldu.eylülde başlıcak oda sancılı olurmu bilmem.valla benim kızda çok hareketli site de adı çıktı çılgın kız diye.tam dillendi.herşeyi çok güzel anlatıyor.bizde 9 aydır odasını ayırdık ama bazen sabaha karşı kalkıp yanımıza geliyor ay bunada şükür.hilalcim bizimde kendiliğinden olacağı yok gibi kışın tedavi yaparız artık.kızımda çok kardeş istiyor.ara fazla açılmadan yaparız.bayram geçsin okula alışsın girişecez artık ama tedavi bana da çok zor geliyor.imtihanımız buymuş.neyseki Rabbim anneliği tattırdı.Allah olmayanlara nasip etsin.

Back
X