Kızım oluyormuş :-)

Kızlar öncelikle hepimize hayırlı olsun, benimde kızım olacak ama isim konusunda hiçbir fikrim yok, isim önerebilir misiniz?

Kızlar öncelikle hepimize hayırlı olsun, benimde kızım olacak ama isim konusunda hiçbir fikrim yok, isim önerebilir misiniz?
KELin merhemi Yok ki Can'ım . Bende yüz isim geçirdim hiç biri olmuyor içime ainmiyor

Canım gozun aydın. Evet ınsan ıkıncıde farklı cınsıyet ıstıyo. Benım de 3 yasında oglum var ıkıncısını olursa kız ısterım. :) Bence doktoruna guven. Bıde ılk cocugunda kızmıs onun kuculenlerını fln kullanmayı dusunmuyomusun? Hem cok fazla masrafta yapmamıs olursun :))
Benim 2.oğlumdan sonra kız ufak defek aldım ama birazda abisinin kıyafetlerini giyecek :)

Benim çevremde yok aslında linda istedim ama Eşim biraz sanki istemedi
Benim arkadaşımın ablasının ismi laçin oda hoşuma gitmişti. Ya kendi çevremize göre koyuyoruz zaten. Ben karadenizliuim bizim o tarafta bazı isimler kendi şivemizle şekilleniyor omlardan dikkat ediyorum

Benim arkadaşımın ablasının ismi laçin oda hoşuma gitmişti. Ya kendi çevremize göre koyuyoruz zaten. Ben karadenizliuim bizim o tarafta bazı isimler kendi şivemizle şekilleniyor omlardan dikkat ediyorum
Yaprakta güzel ama dediğin gibi çevreden lehçeye göre şekilleniyor mesela kayınvalde yarpah diyor :):)

Back
X