Davranış Bozuklukları Kizim oyuncaklariyla oynamiyor

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

evet simdiki cocuklar cocuk gibi buyumuyo bilgisayar tv telefon boyle seyleri seviyolar.mesela benim cadi cebi alir kulagina goturuyo konusmaya basliyo "ayo" diyip basliyo sonra da artik ne dusunuyosa sayiyo

bulgur degil de ceviz falan ola bilir hem yutamaz da.fikiriniz icin tesekkurler simdi uyuyo uyanir uyanmaz yapicam bakalim nolucak sonucu yazarim

Önüne de kap koyun doldur boşalt yapsın motor gelişimi açısından:) hı eğer oyun hamurunu yer diye korkuyorsanız sizde hazırlıyabilirsiniz nette tarifi var:)

Benim de kim 2 yılında hiç oyuncak larla oynamadı o kadr aldık dediğiniz gibi sadece 5 dk. Kap çanak karıştırsin kurcalama ayakkabıları döksun tenceri döksun.. bizde boyama yapıyoruz arada ama dediginiz gibi hep onunla oynayanıyorum ama hep peşimde. Hep ilgi bekliyor dışarıya sevmiyor sıkılıyor aslında herseyden sabuk sıkılan bir çocuk ne yapacaz bilmiyorum.. eski bir konu ama belki cvp verirsin i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…