- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
kardeşimden biliyorum oda 6 yaşında hiç oyuncak oynamadı biliyormusunuz
okuma yazmada bilmiyor ama inanmıcaksınız notebook umu evlendiğimde evde bıraktım kardeşim için
şimdi istediği siteye girip oyun oynuyor yapboz gibi zeka oyunlarını cabucak çözüyor ve kalem bile tutamazken
istediği çizgi filmin adını yazıp arama motoruna izliyor şok oldum görünce diyeceksiniz ki zararlı
ama gördüğüm kadarıyla çok başarılı bu konuda küçük yaşta. o yüzden almadım elinden
belki çocugu oyuncak oynamayan annelerde çokcuklarını farklı şeylere yönlendirseler çocuklarının farklı yeteneklerını öğrenebilirler
hem o cocuk oyuncak oynar devri bizmişiz diye düşünüyorum şimdikiler teknolojiyle daha çok oynuyor
bulgur degil de ceviz falan ola bilir hem yutamaz da.fikiriniz icin tesekkurler simdi uyuyo uyanir uyanmaz yapicam bakalim nolucak sonucu yazarim
ay evet gormustum bi ara hemen yapicam cok tesekkurlerÖnüne de kap koyun doldur boşalt yapsın motor gelişimi açısından:) hı eğer oyun hamurunu yer diye korkuyorsanız sizde hazırlıyabilirsiniz nette tarifi var:)
bu arada su oyun hamurunu yemesinde sakinca olmaz mi?:44:
bu arada su oyun hamurunu yemesinde sakinca olmaz mi?:44:
dikkat edersin ayrıca kalitelileri var yesede bişe olmuyormuş
Gözetiminiz altında olunca fırsat vermezsiniz yemesine :)) ilk başta belki oynamak istemez biz başta dokunmadık yavaş yavaş alıştı:)
Ayy çok yazdım kusura bakmayın:)
ne kusuru ben tesekkur ederim yardimlarin icin kizini da op benim yerime
sizde:)
ahan da yaptim cok seker oldu ya.ama her yer batti olsun ben bile cok eglendim
sizce nasil oldu kizlar
Eki Görüntüle 374574
ahan da yaptim cok seker oldu ya.ama her yer batti olsun ben bile cok eglendim
sizce nasil oldu kizlar
Eki Görüntüle 374574
renkler süper tam şeker gibiler azerin kızın kesin bunları yemeye çalşımıştır
guzeller dimi?
valla incimnaz abla yuzumu doner donmez kopartip yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?