• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Kızım Sürekli Altına Kaçırıyor

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

mistikcadi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
19
1
13
Kızım 7 yaşında ve sürekli altına kaçırıyor. okulda büyük sıkıntı yaşıyhorz. ne yapacağimi şaşirdim. oyun oynarken bir bakiyorum alti islanmiş. bilerek yaptiğini duşunmuyorum. başlarda biraz kizmiştim ama sonra psikolojik oldunu düşündüm. bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz. bu tarz birşey yaşayan var mi?

cnm bazı insanlarda genetik rahatsızlık olabiliyor ta ki akıl bali olana kadar devam ediyor bu süreç acaba öyle bi şey mi? bnm amcamın oğlulları öyle idi. taki koca adam olana kadar altına ıslattılar :( sonra da kendi kendine geçti

Ailemizde böyle bir durum yok. Ama bu aralar bir değişilik hissediyorum. Resim yaparkende dikkat ediyorum. siyah ciziyor hep. neden bu resmi yaptin dedigim zamanda birsey soylemiyor. cok icine kapandı. acaba bu yuzden mi altına kacırıyor yoksa altina kacirdigi icin mi boyle anlayamadim.

Ailemizde böyle bir durum yok. Ama bu aralar bir değişilik hissediyorum. Resim yaparkende dikkat ediyorum. siyah ciziyor hep. neden bu resmi yaptin dedigim zamanda birsey soylemiyor. cok icine kapandı. acaba bu yuzden mi altına kacırıyor yoksa altina kacirdigi icin mi boyle anlayamadim.
çalışıyor musun cnm ? belki de kızınla bu aralar yetericne ilgilenememiş de olabilirsin. ben çalışıyorum akşamları da bazen işim falan oluyor arka arkaya bir kaç gün eğer akşamda dışarı çıkmak zorunda kalırsam oğlumun davranışları değişiyor. daha benimki küçük ama mız mızlanıyor kucağımdan inemk istemiyor vb.. sen bu aralar kızınla kaliteli vakit geçirmeye çalış

çalışıyor musun cnm ? belki de kızınla bu aralar yetericne ilgilenememiş de olabilirsin. ben çalışıyorum akşamları da bazen işim falan oluyor arka arkaya bir kaç gün eğer akşamda dışarı çıkmak zorunda kalırsam oğlumun davranışları değişiyor. daha benimki küçük ama mız mızlanıyor kucağımdan inemk istemiyor vb.. sen bu aralar kızınla kaliteli vakit geçirmeye çalış
Evet calisiyorum. Bende bu yuzden yaptigini dusunuyorum. Gecenler baya bir yogun surecteydik o zaman ilgi gosteremedim. ama suan ilgleniyorum. o da bunun farkinnda. anne beni eskisi gibi seviyorsun diyor, saclarimi oksuyor... konusmayi denedim eger devam ederse bi doktoıra goturecegim. aslinda doktora goturup hastaymis gibi de davranmak istemiyorum. ama bakalım. inş bu surec cabuk gecer.

Piskolojik bir baskı hissediyorsa herhangi bir konuda o yüzdendir diye düşünüyorum, bu aralar gözlemleyin ve sevdiği şeyleri yapın, derslerde de zorlanıyor olabilir yada lavaboya gitmek için izin almaya utanıyordur

Evet calisiyorum. Bende bu yuzden yaptigini dusunuyorum. Gecenler baya bir yogun surecteydik o zaman ilgi gosteremedim. ama suan ilgleniyorum. o da bunun farkinnda. anne beni eskisi gibi seviyorsun diyor, saclarimi oksuyor... konusmayi denedim eger devam ederse bi doktoıra goturecegim. aslinda doktora goturup hastaymis gibi de davranmak istemiyorum. ama bakalım. inş bu surec cabuk gecer.
haklısın bence de biraz takip et bakalım. inşallah düzelir. olmazsa da hasta gibi değil de kontrol amaçlı gittiğinizi söylersin doktorunu da önceden bilgilendirirsin yanında değil. süreçten doktorun daha önceden haberi olursa kızının yanında detay içerikli sorularda sormaz:) umarım geçicidir gerek kalmaz

Belki şeker hastası olabilir şekerini ölçtür bence

canm benım kızımda sureklı altına kacırıyodu dokdora goturduk pısıkıyatırye yonlendırdı.... pısıkıyatrıst kalkula sendromumu ne ole bısı var dedı tuvalet gıbı bosluk olan yerlere oturamama boslukdan rahatısz olma sendromuymus cocuk klozete oturamıyo ve sımdı ona duz lazımlık aldık oraya goruyo hacetını canım sızde bı goturup bakdırın bence :KK51::21::KK58::KK50:

aynı sorun benim kızımda da var. doktora götürdük ve şu an için erken zamanla alışacaktır gibi bir cevap aldık. psikolojik olabileceğini söyledi o kaadar :(

Back
X