yok müdahale etmedim zaten ama çok üzüldüm...ve özgüveni kırılır diye panikledim açıkcası önceki senelerinde bu tarz şeyler yaşadığında dışarı çıkmak istemiyordu yine öyle olursa diye korkuorumOluyor böyle şeyler ..Çok müdahele etmeyin bence .Hayatla mücadelesi başlıyor onun artık okula başladığı zaman da bu ve bunun gibi problemleriyle kendi başa çıkması lazım.İzleyin ama müdahele etmeyim .Kendi başa çıksın
Özgüveninin kırılacağını düşünmeyin.Daha bir çok arkadaşı olacak.Kimileriyle anlaşacak kimilerini o istemeyecek kimileri de onu.Bunlar normal.Hele üzüldüğünüzü ona hiç belli etmeyin .Benim de okula giden bir kızım var.Geçen sene hiç anlaşamadığı çocuklarla şimdi çok iyi anlaşıyor.Böyle böyle hayatı öğrenecek.yok müdahale etmedim zaten ama çok üzüldüm...ve özgüveni kırılır diye panikledim açıkcası önceki senelerinde bu tarz şeyler yaşadığında dışarı çıkmak istemiyordu yine öyle olursa diye korkuorum
Böyle böyle toplumda değer görmenin nasıl bir şey olduğunu çözecek.....yiğenim dediğiniz yaşlarda ,fazlasıyla konuşkan olduğu için, biraz da kaprisli, çok dışlandı arkadaşları arasında....Sonra çözümü eve gelip onlara elma,su yada benzer şeyler alıp götürmekte buldu,daha sonra bunun da işe yaramadığını gördükızlar günaydın...dün akşamdan beri üzgünüm çok mu abarttım bilmiyorum ama...kızım 6 yaşında anaokuluna gidiyor çok sakin akıllı duygusal bi çocuk..bi sitede oturuyoruz ve sitemizde çok fena çocuklar var bunlar kızımı dışlıyorlar..kızım 3 yaşındayken herşeye ağlayan bir çocuktu ve onlarla hiç oynamazdı geçen senelerde ben oyun çadırını bahçeye kurarak oyuncaklarını bahçeye götürerek aralarına soktum..ama bu sene yine dışlıyorlar yavrumu..sitedeki bi kızla aynı sınıfta ve çok iyi anlaşıyorlar ama diğer kızlardan birisi bu çocuğa bnm kızımla oynarsa onunlada küseceklerini söylemişler ve dün o çocukta arada kaldı ve onlarla oynadı..kızım uzaktan onlara bakarak geçirdi zamanını..eve geldiğimizdede sınıftaki arkadaşına neler söyleyeceğine dair odasında konuşuyordu..çok üzüldü ve kırıldı..özgüveninide kırıyorlar yavrumun çok moralim bozuk...ne yapabilirim onun için bu durum başına gelen varmı??
kızım 6 yaşında anaokuluna gidiyor çok sakin akıllı duygusal bi çocuk..bi sitede oturuyoruz ve sitemizde çok fena çocuklar var bunlar kızımı dışlıyorlar.
Hiç bişey yapmayın kendinin çözmesini bekleyin. Kendi kızınıza sakin,akıllı,uslu deyip oynamayan çocuklara fena yakıştırması yaptığınıza göre çok objektif olamıyorsunuz.kızlar günaydın...dün akşamdan beri üzgünüm çok mu abarttım bilmiyorum ama...kızım 6 yaşında anaokuluna gidiyor çok sakin akıllı duygusal bi çocuk..bi sitede oturuyoruz ve sitemizde çok fena çocuklar var bunlar kızımı dışlıyorlar..kızım 3 yaşındayken herşeye ağlayan bir çocuktu ve onlarla hiç oynamazdı geçen senelerde ben oyun çadırını bahçeye kurarak oyuncaklarını bahçeye götürerek aralarına soktum..ama bu sene yine dışlıyorlar yavrumu..sitedeki bi kızla aynı sınıfta ve çok iyi anlaşıyorlar ama diğer kızlardan birisi bu çocuğa bnm kızımla oynarsa onunlada küseceklerini söylemişler ve dün o çocukta arada kaldı ve onlarla oynadı..kızım uzaktan onlara bakarak geçirdi zamanını..eve geldiğimizdede sınıftaki arkadaşına neler söyleyeceğine dair odasında konuşuyordu..çok üzüldü ve kırıldı..özgüveninide kırıyorlar yavrumun çok moralim bozuk...ne yapabilirim onun için bu durum başına gelen varmı??
bir çocuğun başka bir çocuğa onunla oynarsan küserim deyip herkezi kendisine çekmesini fenalık olarak algılıyorum ne yapabilirim ayrıca çocuğumun üzülmesi dışında başka şeyleri düşünemiyorumHiç bişey yapmayın kendinin çözmesini bekleyin. Kendi kızınıza sakin,akıllı,uslu deyip oynamayan çocuklara fena yakıştırması yaptığınıza göre çok objektif olamıyorsunuz.
O çocukların annelerini tanıyor musunuz?bir çocuğun başka bir çocuğa onunla oynarsan küserim deyip herkezi kendisine çekmesini fenalık olarak algılıyorum ne yapabilirim ayrıca çocuğumun üzülmesi dışında başka şeyleri düşünemiyorum
Bahsettiğiniz çocuklar da 5-7 yaş aralığında sonuçta. tabi herkes objektif olma yeteneğini sahip olamaz o yüzden karışmayın kendileri halletsin diyorum. Belki bi kek meyve suyu günü yapabilirsinbir çocuğun başka bir çocuğa onunla oynarsan küserim deyip herkezi kendisine çekmesini fenalık olarak algılıyorum ne yapabilirim ayrıca çocuğumun üzülmesi dışında başka şeyleri düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?