• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım ve erkek arkadaşı

seni çok iyi anlıyorum .
benimde bir kızım var.nasıl davranacağımı bende şaşırdım .allah yardımcınız olsun. ama şiddeti önermiyorum.aranızda çokmu mesafe var.yani otoritermisiniz yoksa arkadaşmı?
gerçi bu dengeyi ayarlamak o kadar zor ki. kullanım kılavuzuyla doğmuyorlar ki.
ben olsam iç çamaşırlarını sorardım diye düşündüm. offf kendimi sizin yerinize koydum.allah çocuklarımıza aklı versin.erkek arkadaşıyla ilgi şeyler anlatmazmı size..bu yaşlarda ne söylesek fayda etmez.onunla konuşacak büyük kuzeni falan varsa. kızınızla konuşsa akıl verir gibi değilde arkadaşça

ah sadece kuru bir "erkek arkadaşım var" lafı. o kadar. başka bişey demedi. ondan sonra işte bunları da görünce içim içimi yiyor.

Peki icin icini yiyecegne neden kizini karsina alip güzel güzel konusmuyorsun ablacim...:delphin:

Sadece erkek arkadasim var demekle olmazki bu is...neyin nesi kimin fesi, ne yapar ne eder diye sormadinmi? yada ne kadardir beraber tanismadinizmi?CADIARZU

Iletsim probleminiz var belkide...bunu biran evvel cözmeye calissin.:delphin:

ay o kadar anlattı dershaneden biriymiş o 3. sınıfmış falan. fotoğrafta gösterdi hatta ama işte son aylarda epey kafa karıştırıcı hareketleri var.

anladığım kadarıyla kızın mezun.erkek arkadaşı lise 3 de.
senden küçükmüş falan desen sadece ayırmak amaçlı.
erkek arkadaşın yaşıtın biri olsa daha iyi olmazmı falan desen.ama kızarak değil.arkadaşça fikrini söylüyormuş gibi yapsan .tehlike şimdilik uzklaşmış olurmu acaba?

canım benim istediğim onu arkadaşından ayırmak ya da erkek arkadaşı olmaması değil ki. bişey geldi mi başına onu merak ediyorum. :(

o zaman yapacak tek şey var açıkça o çamaşırları neden aldığını sormak.

hem kızıma güveniyorum diyorsunuz,
hem başına birşey geldimi acaba diyorsunuz...
bu kadar mı rahat çocuk bunlar...
o iç çamaşırlarını kim alıyor kızınıza,çalışmıyor kızınız değil mi???

kafayı yedirtcek bana sanki artık erkekler herangi normal bişeymiş gibi davranıyo. eskiden hiç böyle değildi. bu da aklıma işte erkeklerle ilgili bazı şeyleri artık bildiğini yaşadığını getiriyor.

mesela evde sütyensiz gezmeye başladı bikaç kere sordum güzelce niye böyle yaptığını. daha rahatmış. tamam zıbını var ama olmaz... kardeş de olsa evde bi erkek daha var ve 18 yaşında o da en istekli döneminde. zaten o da ayrı bi bela.

tabii ki güvenmem gerek kızıma ben onu bu yaşına kadar hiç yalan atmıycak şerefli bi kız olarak yetiştirmeye çalıştım :(

size söyleyebileceğim tek şey;
kızınızı karşınıza alıp konuşmanız,
ilişkinizin boyutu ne diye...
gerekirse eve getirsin bir tanışın,bakalım gözünüz tutacak mı,
çocuğun ailesiyle de görüşün isterseniz...
ama lütfen kızınızla konuşun...
ne bayanlar okuyoruz burada,
25,30 yaşında,hala annesine hesap veriyor...
daha 18 yaşında,ona doğruyu siz göstereceksiniz,
ama sakin bir şekilde lütfen...
eğer yapmakta zorlanıyorsanız,uzman bir doktordan fikir alın bence...
Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...

bence kızınıza o çamaşırları sorun
neden böyle çamaşırlar giyiyorsun
bunlar senin yaşın için henüz uygun değil neden böyle birşeye ihtiyaç duyuyorsun vs gibi.
ve bence erkek arkadaşıyla ilgili daha fazla bilgi edinmeye çalışın

Benim yazmam ne ifade eder bilmiyorum ama ben de 17 yaşındayım ve bir erkek arkadaşım var....
Benim annem erkek arkadaşımı kendisi öğrendi ama kötü bir tepki vermedi normal şeyler dediler....
Annem beni hiç bir konuda uyarmadı ama ne zaman sevgilimle buluşacak olsam kapıdan çıkarken şunu söyler "Kızım sonradan pişman olacağın bir şey yapma oldu mu?"....

merhaba arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım
ben de bu konuda düşüncelerimi söyleyim belki faydası olur. benimde 1 kızım var aynı problemleri bende yaşıyorum. çok yöntem denedim. çoğu faydalı olmadı. ama nasihat edince hayattan örnekler verince biraz daha dikkatli davrandığını farkettim.Yine erkek arkadaşı var ama daha uyanık davranıyor ve kendini kullandırtmıyor ve banada anlatıyor artık ben onu dikkatle dinleyince kendiyle gurur duyuyor ve bir de gençleri oyalamak lazım mesela yeğenim 19 yaşında 2 senedir çalışıyor işleri yoğun ve çok müthiş olumlu yönde değişti..ilgi alanları değişti.

bencede kızlarımızla birer arkadaş gibi olmamız lazım..benim kızım henüz küçük ..9 yaşında..ama ilerde ne olacağını bilemeyiz tabiki..zaman ne gösterir ..bilinmez..bende çok korkuyorum ..etrafta çok etkili oluyo bu gibi konularda ..çevre çok önemli..arkadaşlık ortamını muhakkak gözden geçirmek lazım tabiki..zaman kötü ne olacağı belli değil..el bebek gül bebek büyütüyoruz ..ama sonra bize resti çekebiliyolar..her şeye hazırlıklı olmak lazım ..onun için mutlaka ama mutlaka kızlarınızla arkadaş gibi olmaya gayret edin ..sakin olun ..rahat olmaya çalışın .çünkü ne kadar üstüne giderseniz kız o kadar uzaklaşır..mutluluğu dışarda arar ..mümkün olduğunca her konuda anlayışlı olmaya gayret edin ..ben öyle yapmaya gayret edicem kısmet olursa ..

haklısın. çevre çok önemli. artık kızlar da bi acayip okulda ne konuşuyorlar neler yapıyorlar allah bilir.

ah kızlar babasız çocuk büyütmek ne kadar zor bilseniz. :( biri 18 biri 19 yaşında iki evladım var. kızımla da oğlumla da başım dertte ama nasıl konuşacağımı bilemiyorum.

kızımın erkek arkadaşıyla fazla "yakınlaştığını" düşünüyorum ama bunu ona sorarsam kırılabilir. ne yapsam. bana akıl verin lütfen.

hani ağaç yaş iken eğilir derler ya.bişileri küçükken aşılamak lazımdı
çünki 18-19 lu yaşlar gerçekten zor helede erkek arkdaş varsa oohhh etraf toz pembe bazı şeyler doğruda olsa kabullenemiyo olabilir.
babada yok malesef gerçekten cok zor tek başına baş etmeye çalışmak
arkadaş çevreside çok önemlii gerçekten
iç giyim meselesi arbartılı bişi dillse giydikleri
hani kızınızada güveniyosanız çok sorun edilecek bişi diil
o yaşalrda özenti oluyo artık büydüğünün farkına varıyo
erkek arkadaşı olduğu içinde çoçukluktan çıkmak istiyo olabilir
ama bi taraftanda kafa kurcalayıcı bişi kızınız tanımadığımız için bunlar tahmin sadece
kızınıza sakince yaklaşıp dinleyebilrsiniz dinlerken bazı şeylerine kızsanızda ona belli etmeden biraz düşünüp öyle karşılık verebilirsiniz
yinede yasakalar koymak gerek diye düşünüyorum ben
ama ne yazıkki bazı insanlar bir kere pişmanlık yaşamadan pişmanlığın ne olduğunu anlayamıyo
inanın o yaşlarda insan bişiler kafasına dank etmeden anlayamıyo neyin ne olduğunu
inşlh düşünmek istemediğiniz şeyleri yaşamaz kızınız

Son düzenleme:
canım okulu geçen sene bitti bu sene tekrar sınavlara hazırlanıyor. kızıma güvenim tam aslında ama yoksa tamdı mı desem :( yaa dediğim gibi kız artık kadın gibi giyiniyor özellikle iç giyiminde. benim aklıma da "bunu birine beğendirmek için giyiyor" die gelior tabii.

Canım sadece iç çamaşırına özen gösteriyor derken kızınıza haksızlık ediyorsunuz bence benim kızımda iç çamaşırlarına herzaman özen göstermiştir.Böyle basit şeyleri büyük olaylara bağlama babasız kız büyütmek senin sinirlerini yıpratmış. Kızınla konuş tabii ama ona çok güvendiğini de kesinlikle belirt kızlar güven duyulduklarını bildikleri zaman ayakları yere daha sağlam basıyor ve onlarda kendilerine daha çok güveniyorlar.Kolay gelsin arkadaşım.

Back
X