- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi brnestetik
-
Merak ediyorum ; konuyu açtınız , bunca kişi yazdı, bugünü nasıl geçirdiniz ?
Onceden de pek sevmezdim zorla oynardim ama simdi kolum bile kalkmiyor diyor.İyide ramazandan önce de sevmiyordum oruçla alakası Yok diye defalarca söyledi. Kadın çocukla oynamayı sevmiyorum diyor Ramazan'da orucu bırakınca bir anda oyun çılgını bir anneye mi dönecek?
Cocuk esirgeme kurumundan bir cocugun koruyucu ailesi olun devlet o cocugun bakim parasini veriyor hem bir cocugun ailesi olursunuz hem kiziniza kardes olur
konu sahibi bu önerinin üzerine öneri yok emin ol. evde 2 kedim var yeğenler gelince sabahtan akşama onla oynuyorlar. normalde holde paldır küldür koşan çocuklar mır mır kediyi mıncırıyor. o şapşiklerinde hoşuna gidiyor ayaklar havada bütün gün göbek kaşıtıyor. sahiplen bir yavru kedi kızına beraber büyüsünler. sen mutlu onlar mutlu :)eve kedi alın
oruc degilki hep sikinti ..oruxtan oncede sevmiyordum oyunu
Onceden de pek sevmezdim zorla oynardim ama simdi kolum bile kalkmiyor diyor.
evet cnm kesinlikle.dogru diyosun..bezmislik tukenmislik var...once bunu atmaliyim ama.nasil? olu gibi bakiyorum yawruma...bana hep hadi gulumse biraz diyor..sanki o bana bakiyor benim nazimi.cekiuor gibime geliyor ya cok.cok.uzuluyorum..acaba dedim.oruc mu bukadar vurdu beni diye bugun allah affetsin.niyetlenmedim.ama.yok.yine ayni yine.mutusz.ben yone hadi kendin oyna.diyen ben..en fazla 3 dk oynamisimdir
..ama ozellikle ramazan gireli hic ama hic guzel vakit geciremiyoruz..
parklara goturuuorum geneldr..ama oructan onu da yapasim yok...
Cok guzel yazmissiniz.Evet anlıyorum.. Belli ki ruhsal olarak zor bir süreçten geçiyorsunuz. Öncelikle kendinizi suçlamayı bırakın çünkü bu çözüm yollarını kapatır. İnsanız sonuçta bazen yorulabiliyoruz. Tüm bunların farkında olmanız zaten bir adımdır. Bundan sonrası biraz emek gerektiriyor.
Öncelikle hastanede tahlillerinizi yaptırın. Kansızlık, tiroid, d vitamini, b12 eksikliği gibi şeyler var mı buna bir baktırın. Gerekli takviyeleri alın duruma göre. Başlarda zor gelse de hergün yarım saat yürümek de enerjinizi arttırır, mutluluk verir. Zorlayın kendinizi bu kısır döngüden çıkmak için.
Eğer sorun hala devam ediyorsa psikoloğa ya da psikiyatriste gitmeniz gerekecek. İlaç kullanımına karşı önyargılı olmayın, bazen gerekiyor ve iyi de geliyor.
Sen herseyden bikmissin bence ufacık şeylerle mutlu olmak lazım canım muhabbet kuşu alabilirsin çok bi yükü olmaz sanaevet hayvan edindirmek istiyorum ama kedi degil.malesef cok severim ama evde beslemek istemiyorum..ona da bakamam yazik yawrucagacivciv aldim 2 tane inanilmaz oyalandi ama malum.onlarda buyuyor koyw yolladik...muhabet kusu alsam mi ki cok dusunur oldum buara bilemiyorim..onun sa sorumlulunu almak ostemiyorum aslìnda ama birinden birini secm3luyim kizim icin
Ben de konu sahibi ile ayni konumda oldugumdan cevap veriyim. Oruclu degilken en azindan surekli parka falan gidiyorduk. Istemeyerek de olsa oyunlar oynuyorduk ama simdi kafami yastiktan kaldirasim gelmiyor. Yemek yedirme, alt temizleme banyo falan zorunlu seyleri ancak yapiyorum. Neyse geldi gecti ramazan bir ay oyunsuzluktan psikolojileri bozulmaz heralde :)İyide ramazandan önce de sevmiyordum oruçla alakası Yok diye defalarca söyledi. Kadın çocukla oynamayı sevmiyorum diyor Ramazan'da orucu bırakınca bir anda oyun çılgını bir anneye mi dönecek?
Para icin kullanmak degil konu sahibi de merhametsiz degil oyun oynamayi sevmiyormus bi cocugu daha olmus olur kiziyla birlikte oynarlar. Kendi cocugunu sevmedigini soylemiyor kizi da yalnizlik icinde..kadın kendi öz kızına sevgi göstermiyor bıkkınlık içinde öyle bir çocuğa bakabilir mi
sevgiye muhtaç bir çocuğu para için kullanmak mı öneriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?