- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi brnestetik
-
Siz de hicbiseyin sorumlulugunu almak istemiyorsunuz. Cocuk yaparken de oyle oyuna moyuna gerek yok kendiliginden buyur heralde dediniz. Uzerinizde ki su olu topragini atin Allah askina. Orucu da kac yerde vurgulayip durmussunuz da cocugunuzla kaliteli vakit gecirmek tuttugunuz oructan daha sevap olabilir Allah katindaevet hayvan edindirmek istiyorum ama kedi degil.malesef cok severim ama evde beslemek istemiyorum..ona da bakamam yazik yawrucagacivciv aldim 2 tane inanilmaz oyalandi ama malum.onlarda buyuyor koyw yolladik...muhabet kusu alsam mi ki cok dusunur oldum buara bilemiyorim..onun sa sorumlulunu almak ostemiyorum aslìnda ama birinden birini secm3luyim kizim icin
Amaan hazirlanacak evden cikacak ta cocugu havuza goturecek. Konu sahibinin anlattiklarindan anladigim kadariyla zor o isHangi şehirdesiniz? İstanbul da belediyeye bağlı merkezler ücretsiz yüzme kursları var. Çocuklar için farklı aktiviteler de var. Bulunduğunuz şehirde ücretliyse bişey diyemem ama bence bir araştırın
binada cocuk olmamasi buyuk sanssizlik sizin icin oructa olunca oynamak zor geliyordur ki zaten sevmiyormussunuz zip zip falan alsaniz oynamazmi acaba surekli bir oyuncakla kandirmakta cocuk icin kotu bilemedim3.5 yasinda kizim var..ben calismiyorum ona bakiyorum emanet edecegim.kimse yok hic durumumda yok kreslere falan vereyim...ama ozellikle ramazan gireli hic ama hic guzel vakit geciremiyoruz...sebebi ben...aslinda onla oynasam mutlu oliyor oyle pek bunaltmaz beni cok akilli konusir falan ama sorun bende yatiyorum òlù gibi..malum oruc da var..hic ama.hic oynayasim gelmiyor...agiz ucuyla oynuyorum.komsu ben geldim.faln o da yattigim yerden...tatmin olmuyor o da bunalmaya basliyor...kalk saklambac yakalamac oynayalim.diyor ama.ben halsiz isteksisz sinirli sabirsizim...ramaazan oncesi de pek oynamazdim.sevmiyorim ya cocuk.oyu larindan zerre mutlu.plmuyorim..tabi onun icin yinede istemeye istemeue neler oynuyorum ama sinirleniyorum.cok.cabuk git kendin oyna falan diyorum o da agliyor bemle.kimse oynamicak mi falan diyor ..kenndi kenndine oynamayi da hic sevmiyor sansimabinada yasiti yok...parklara goturuuorum geneldr..ama oructan onu da yapasim yok...sabaah olsun istemiyorim ya sirf oynama var diye ..oruc zaten su uzun gunlerde cok zorluyor ayni zamaanda diyet de yapiyorum ..of cok.cikmazda hissediyorum.kendimi ya...oyun gruplari kres falan demeyin tek massla geciniyoriz borc gitrtlakta..lutfem ona gore yorum yaparmisiniz
Calistigim icin cocukla ilgilenemiyorum diyen bayanlara isten cik cocugundan onemli mi diyorlar burada.3.5 yasinda kizim var..ben calismiyorum ona bakiyorum emanet edecegim.kimse yok hic durumumda yok kreslere falan vereyim...ama ozellikle ramazan gireli hic ama hic guzel vakit geciremiyoruz...sebebi ben...aslinda onla oynasam mutlu oliyor oyle pek bunaltmaz beni cok akilli konusir falan ama sorun bende yatiyorum òlù gibi..malum oruc da var..hic ama.hic oynayasim gelmiyor...agiz ucuyla oynuyorum.komsu ben geldim.faln o da yattigim yerden...tatmin olmuyor o da bunalmaya basliyor...kalk saklambac yakalamac oynayalim.diyor ama.ben halsiz isteksisz sinirli sabirsizim...ramaazan oncesi de pek oynamazdim.sevmiyorim ya cocuk.oyu larindan zerre mutlu.plmuyorim..tabi onun icin yinede istemeye istemeue neler oynuyorum ama sinirleniyorum.cok.cabuk git kendin oyna falan diyorum o da agliyor bemle.kimse oynamicak mi falan diyor ..kenndi kenndine oynamayi da hic sevmiyor sansimabinada yasiti yok...parklara goturuuorum geneldr..ama oructan onu da yapasim yok...sabaah olsun istemiyorim ya sirf oynama var diye ..oruc zaten su uzun gunlerde cok zorluyor ayni zamaanda diyet de yapiyorum ..of cok.cikmazda hissediyorum.kendimi ya...oyun gruplari kres falan demeyin tek massla geciniyoriz borc gitrtlakta..lutfem ona gore yorum yaparmisiniz
cidden ne denilmesi gerekiyor size ben de anlamadım her şeye olumsuz geri dönüş yapıyorsunuz..
her şeyden önce çocuğunuzla oyun oynamanız şart bence, ramazandan önce de sevmezdim derken? siz ilgilenmeyeceksiniz de kim ilgilenecek çocuğunuzla?
aynı yorumu ben yapacaktım şimdi :))İşe girin. Kazandığınızın bir kısmını kreşe verin. Kızınız da mutlu olur siz de.
İyide ramazandan önce de sevmiyordum oruçla alakası Yok diye defalarca söyledi. Kadın çocukla oynamayı sevmiyorum diyor Ramazan'da orucu bırakınca bir anda oyun çılgını bir anneye mi dönecek?Calistigim icin cocukla ilgilenemiyorum diyen bayanlara isten cik cocugundan onemli mi diyorlar burada.
Ben de diyorum orucu birak, cocugunun psikolojisinden ve gelisiminden daha mi onemli?
pinterest neymis canim.hic duymadim.suan netim yok arastiricam onu..4 yasinda anaokuluna alirlarmiki..hem alsalar ucretlidir o ..esim zaten hoc destek degil kizimi biyerelerw vermeme borcum.var zor geciniyorum zaten 3 seneye okula baslixak idare et diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?