- Konu Sahibi brnestetik
-
ins baytamdan sonra bende duzelirim.en azindan hergun disari cikarabolirim ..bazen buna da cok soyleniyorim.disari cikinca eve gelmek bilmiyo e bende sokaklarda durmak istemiyorum saatlerce bos bos duruyorum hoc hoslanmiyorum ya parkta yarim saat dursak tamam da of iste nebilum o da hakli
ins baytamdan sonra bende duzelirim.en azindan hergun disari cikarabolirim ..bazen buna da cok soyleniyorim.disari cikinca eve gelmek bilmiyo e bende sokaklarda durmak istemiyorum saatlerce bos bos duruyorum hoc hoslanmiyorum ya parkta yarim saat dursak tamam da of iste nebilum o da hakli
Koye gondermiscivcivlere noldu ben onu merak ettim?
Benimde kedim var çocuğum yok ama misafir çocukları geldiği zaman bile gözüm hep üstündedir farklı odalara koymaya çalışırım hatta çünkü sıkıştırıp zarar verebiliyorlar. Konu sahibinin canından bezmiş bu haliyle çocuk ve kedi arasındaki hassasiyeti ayarlayabileceğini sanmıyorum pek. Çocuk kedinin üstüne binse konu sahibi yorgunluğundan kalkıp müdahale etmeyecek gibi duruyor. Yoksa evet bende çocukların hayvanlarla içiçe büyümesi taraftarıyım yoksa başka türlü hayvan sevgisi aşılayamayız. Ama bu konu sahibi için pek uygun bi tavsiye gibi durmuyor. En iyisi bol bol oyuncak alsın :)kendi adıma söyleyeyim evimizde her zaman kedi oldu. Ailem dışarı çıkarmazdı benimle de oynamazdı ailem. Ben kediyle oynardım. Şimdi de evimde kedim var çok da güzel oynuyoruz.kedi oyuncak değil haklısın aileden bir arkadaş oluyor çocuğun oluyor. sorumluluk almayı da öğreniyorsun. Siz ilk mesajımda takılı kalmışssınız sonraki mesajları es geçmişsiniz . konu sahibinin psikiyatrik desteğe ihtiyacı var. iyi günler. :)
Krese ver krese...birakcak kimse olmadini soyledim lutfen guzel okuyin
Kiz bi cocugu yakmis zaten iminci de yanmasin.Ya da hemen kardes yapin. Onunla oynar, hatta onu buyutur siz de yatip onlari seyredersiniz
Zaten çalıştığınız para ile kreşe vereceksiniz ,gayet güzel okuyorumbirakcak kimse olmadini soyledim lutfen guzel okuyin
Zaten çalıştığınız para ile kreşe vereceksiniz ,gayet güzel okuyorumbirakcak kimse olmadini soyledim lutfen guzel okuyin
3.5 yasinda kizim var..ben calismiyorum ona bakiyorum emanet edecegim.kimse yok hic durumumda yok kreslere falan vereyim...ama ozellikle ramazan gireli hic ama hic guzel vakit geciremiyoruz...sebebi ben...aslinda onla oynasam mutlu oliyor oyle pek bunaltmaz beni cok akilli konusir falan ama sorun bende yatiyorum òlù gibi..malum oruc da var..hic ama.hic oynayasim gelmiyor...agiz ucuyla oynuyorum.komsu ben geldim.faln o da yattigim yerden...tatmin olmuyor o da bunalmaya basliyor...kalk saklambac yakalamac oynayalim.diyor ama.ben halsiz isteksisz sinirli sabirsizim...ramaazan oncesi de pek oynamazdim.sevmiyorim ya cocuk.oyu larindan zerre mutlu.plmuyorim..tabi onun icin yinede istemeye istemeue neler oynuyorum ama sinirleniyorum.cok.cabuk git kendin oyna falan diyorum o da agliyor bemle.kimse oynamicak mi falan diyor ..kenndi kenndine oynamayi da hic sevmiyor sansimabinada yasiti yok...parklara goturuuorum geneldr..ama oructan onu da yapasim yok...sabaah olsun istemiyorim ya sirf oynama var diye ..oruc zaten su uzun gunlerde cok zorluyor ayni zamaanda diyet de yapiyorum ..of cok.cikmazda hissediyorum.kendimi ya...oyun gruplari kres falan demeyin tek massla geciniyoriz borc gitrtlakta..lutfem ona gore yorum yaparmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?