Kizim

Başınız sağolsun. Allahım korusun evlatlarımızı. Haklısınız düşmemek lazım. Peki şuan bebeğiniz var değil mi ? Benim ilk çocuğum belki bu yüzden bu evhamlarim
Hayır yok 3 ay once kürtaj oldum. Korunmaya devam edıyorum. Hayırlısı ile bana da nasip olur inşallah zamanı gelnce.

İlk göz ağrınız evham endişe olur tabi eminim evlat sevgisi başkadır :) Rabbim size bağışlasın ♡

Üzülme canım. Rabbim sanada çifter çifter verir inşallah. Demekki bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş onların. Hayırlısı olsun. Hayırlı evlat versin sana da bizede Rabbim inşallah. Canlari sağolsun. Yeter

Üzülmüyorum canım istediğin birşey oluyorsa bir hayır olmuyorsa bin hayır vardır demşler ben Allaha bıraktım kafam rahat. Herkese nasip etsin

Bitmiştir şimdi salca ben yazana kadar :)) evet annelik zor bir meslek ama emekli olunmuyor.:)

Ben 25 aylık kizimla.hala birlikte uyuyorum hiç de ayırmaya niyetim yok sıcacık mis gibi uyuyoruz ama yatağa sığmıyorsaniz yapacak bir şey yok alisirsinjz zamanla bu kadar hassas davranmaya gerek yok çok şükür her şey yolunda..

benim kizim 3 buxuk yasinda kendi istegiyle odasinda yatirdik artik odalarimiz yanyana 2 ay oyle takildik tam alistik derken yatak odamiza yer yata yapiyorum herhun artik yine yanimizda ama bole.nexense daha huzurlu uyiyoruz ucumuzde:)

Pedegoglar iki yaşından önce oda ayirmayi tavsiye etmiyor.
4 aydan sonra odası ayrılan cocuk aılem artık benı sevmıyor ıstemıyor endısesıne kapılabılecegınden ne kadar erken farkındalıgı olusmadan ayırırsanız okadar ıyı dıyen pedegoglar da var :)
4 aylıkken kızımın odasını ayırdım suan 18 aylık ve 1 yasından berıdır uykusu geldı mı kendısı gıder yatagına yatar uyur...

bukadar cok korumacı tavrınız faydadan cok zarar verır annesı :)

Evet cok sukur .alışana kadar uykusuzluk devam edecek sanırım :)

Harika:) evet çok korumacıyim. Ama ilk olduğundan gözümüz üstünde. Birde alıştım kokusuna özlüyorum sanki. Bilmiyorum benim dinlediğim pedegog öyle demiyordu :)

Harika:) evet çok korumacıyim. Ama ilk olduğundan gözümüz üstünde. Birde alıştım kokusuna özlüyorum sanki. Bilmiyorum benim dinlediğim pedegog öyle demiyordu :)
ılk ıkıncı farketmıyor hepımız tum evlatlarımıza aynı endıselerı duyuyoruz ortak duygularımız ama cocugumuzun ıyılıgı ıcın bazı seylerı daha ıyı dusunmek gerekır
her cocuk farklıdır her pedegogda farklıdır bırının agzıyla cocuk buyutulmez .

cocuklar oda ayırmaya ılk gunden hazır aslında... onemlı olan sızın hazır olmanız... guzel bı kameralı bebefon alın aldıgı nefesın sesını kucagınızdakınden daha net duyuyorsunuz ve dırek goruyorsunuz

Bende 2 yasina kadar birlikte yatma taraftariyim. Daha oncesinde hazir oldugunu hissedersem daha cabuk ayiririm. Ama burda duruma alisacak kisi cocugunuz. Dogumdan itibaren bir aliskanlik edinmis olacak ve ondan kopacak. Sizin bu derece sabahlara kadar oturmanuz falan biraz bagimli bir anne oldugunuzu dusundurdu.

Çocuğuyla uyumanın bu kadar meth edildiği platform bir tek burayı gördüm benim bebeğim tüp bebek çok zor yollardan sahip oldum ama ben garibim galiba çünkü cocugumla yatmayı hiç sevmiyorum sağa sola çarpacak diye korkuyorum siz nasıl rahat ediyorsunuz?tatildeyiz mecburen birlikte yatıyoruz ama gece elim kolum çarpacak diye uyuamıyorum bi bakıyorum kolumun altında:)geçen elimle çarpmışım çocuğa falan off evimi özledim valla

Yani anlamaya calisiyorum ve size saygi duyuyorum ama abartmiyor musunuz ?

kizimin odasini 2 yasinda ayirdim. Ilk gece cok zor olur sanmistim ama gayet güzel uyudum. Simdi yazdiklarinizi okuyunca bende mi bi tuhaflik var kendimi sorguladim.

Yani anlamaya calisiyorum ve size saygi duyuyorum ama abartmiyor musunuz ?

kizimin odasini 2 yasinda ayirdim. Ilk gece cok zor olur sanmistim ama gayet güzel uyudum. Simdi yazdiklarinizi okuyunca bende mi bi tuhaflik var kendimi sorguladim.
Kendinizi boşuna sorgulamayın. Her bebek gibi , her annede farklı. Rahat uyumanizda bir sıkıntı göremedim.

Ben zaten çocuğumla aynı yatakta uyumuyordum. Yanımda uyutup besigine hemen koyuyordum.ben de rahatsiz oluyorum çünkü ezecegim, yorgan ağzına kapanacak diye. Ama en azından aynı odadaydik. Üstü falan açılınca ortuyordum. Rahattı içim. Bugün üstü açık yattığı için hasta oldu kuzum. Ama mecbur alışmak gerek.

Bebegim le aynı yatakta arada bir yapıyorduk ama genel itibariyle hemen uyutup besigine koyuyordum. Rahatça yatiyorduk hepimiz. Ama şuan oda ayirinca farklı oldu. Hani üstü açılıyor sürekli. Aklım kaliyor. Birde aliskin olmadığım için odamızda yokken boş gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…