Kizim

Benim de kizim 11 aylik 6 aydir birlikte uyuyoruz.Annem 1 yaşına gelince odasini ayir diyor ama benim için cok zor elbette kızim icin de zor olacak.Sizi çok iyi anliyorum ben de evladima çok çok düşkünüm.Eger kızınız çok zorlanmıyor ve bu duruma uyum gösterdiyse ayrılmaya hazır demektir.Siz de belli bir süre sonra alışacaksiniz.Onun da sizin de iyiliğiniz için böyle olması daha doğru diye biliyorum

2 yasin altındaki bebek ne anlar cinsel hayattan. Siz annemisiniz bilmiyorum Ama çoğu anne çocuğunu farklı odaya koyamaz buna babada dahil. Sen güzel aklını yorma o tarz şeylere gayet rahattik o konuda. Kizimizda rahatsız olmuyordu mışıl mışıl uyuyordu. Kizimi odadan ayırmaya gönlümüz yoktu. Ama şimdi tam vakti dedik ayırdık. Geçmişle sorunumuz yok bizim olmadı. Suan alışma sürecindeyiz kizimla ikimiz. alışmaya da başladık

Evet haklisiniz. Şimdi tam vakti kizim uyum sağlamaya başladı. Bende o uyum sağladıkca tedirginligim azalmaya başladı. Sanırım kizima kıyamadığım için hersey

Hemen ne diye saldırıya geçtiniz ki? Bi soru sordum sadece. 2 yaşındaki çocuk cinsellikten bir şey anlamasa bile bir görüntüye şahit olduğunda o görüntü aklından silinmez. Sonra ileride umarım pişman olmazsınız. Çocuğunuzun korkmasını falan düşünüyosunuz da aynı odada kalarak onun gelecekteki hayatını mahvediyosunuz farkında değilsiniz o çocuk umarım bi şey görmemiş ve duymamıştır ne rahatsınız.

Bende kizimla yatiyorum ona lafim yok ama bu yukarida soylediginiz sey dogru degil
Tabi ki bebek seksin ne oldugunu bilmez ancak yapilan eylemr sahit olduysa beyninin bir kosesine kaziniyor ve uzmanlar bebeklerin yaninda da cinsel iliski yasamamak gerektigini soyluyorlar

Bende hata yaptigimi kabul ediyorum ama is isten gecti artik bizdr maalesef

Görmese dahi kulağına giden birtakım seslerden rahatsız olmayacak mı bu bebe? Ayrıca edep haya açısından odada birisi varken nasıl olacak o iş? Sığ düşünmeyin hanımefendi. Bebeğiniz uyur gözler kapalı fakat zihin açık seslere kokulara.

Ben saldırıya geçmedim. Saldıran sizsiniz. Siz 2 yas altındaki bir görüntü ve üç yaş diyelim hatirliyor musunuz. Şahsen ben hatırlamıyorum.. herkeste ışıkları açıp çıplak çocuğun önünde herşeyi yapmıyor ya. Diğer odaya geçiyor bazen ışıklar kapalı herseyide anlattirmayin. Herkes ulu orta herşeyi yapmiyor ya. Okadar da değil. Artık odasını ayırdık. Vakti geldiğinde için. Büyüdüğü için değil.

Ya arkadaşım. İyi misiniz. Ben o konuda rahattik diyorum. Baska odamı yok. Ayrıca bir yaşından sonra çok dikkat ettik o konuya. Baska odamıza geçtik. Bizde biliyoruz. Öyle şeyleri. Zaten çocuk uyanır hemen olabilirmi sızce de sadece bu tarz şeyleri konuşmak istemiyorum.

Biz rahattık o konuda kızımız rahatsız olmuyordu deyince açıkçası başka oda düşünmedim. Aynı oda sandığım içindi tepkim. Bende sevmem bu tarz muhabbetleri fakat açık yazmadığınız için ben anlayamamışım. Kusura bakmayın.

Burada açık açık herşeyi anlatmayı sevmiyorum özellikle bu konuda. Sizde kusura bakmayın. Hani kizimi geçtim biz rahatsız oluyoruz. Çıt demeden uyanıyordu. Bu yüzden farklı odaya gidiyorduk . Ama şimdi biz gitmiyoruz. Kızım başka odada. :)

Uyku tulumu tavsiye ederim kızımın yazlık baharlik ve kışlık uyku tulumlar o var hiç yorgan kullanmayız

Tahmin etmiştim hiç şaşırmadım...

2 yaşın altındaki bebek çok güzel anlar bebek diye hesaba almamazlik yapmayın
Ben eşimi hep öperek ise yollarım kızım daha 10 aylikti işaret parmağını önce benim dudağıma dokundurdu sonra babasının dudağına parmağıyla opturdu yani ... Oyuncak peluş kuzusunu da ben nasıl opuyorsam aynen öyle operdi

Görmüş herhalde hemen anlamış ogrenmis ... Onlar doğar doğmaz görürde duyarda hissederde

Son düzenleme:
Birşey sorabilir miyim ilk çocuk galiba doğmadan evvel kızınız olsun çok mu istemiştiniz ?

Çok düşkünsünüz evladınıza besbelli benim aklıma ilk bu geldi ya da genç anne olduğunuz için belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…