- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.151
- 333
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Aslinda bakarsan ailelerimizde hep erkek çocuğu vardı. Bizde bizimde kesin erkek olur demiştik. Şansımıza kız oldu. Cok sevindik. Herkes de öyle. Ama kızlar çok tatlı oluyorlar. Evlat bu seçilmez ama. Birde yurt dışındayım. Ailem Türkiye'de. Burda kizim ve eşim var bütün gün kizimla vakit geçiriyorum. Yani evin neşesi yaramazi. Rabbim canını sağ etsin. Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun birşey istemem.Birşey sorabilir miyim ilk çocuk galiba doğmadan evvel kızınız olsun çok mu istemiştiniz ?
Çok düşkünsünüz evladınıza besbelli benim aklıma ilk bu geldi ya da genç anne olduğunuz için belki de
Amin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Suan hasta zor uyuttum usutmus kuzumAnnelerde de çocuklarına karşı bağımlılı oluşuyor. Sonra ilk okulda hala ben yediriyorum diyenler çıkıyor. Siz öyle olacaksınız demiyorum ancak aşırıya kaçma çocuk için ebeveyn için olumlu sonuçlar doğurmuyor. Aşırı kaygılısınız. kendinizi ancak yine siz sakinleştirebilşrsiniz. Evladınız gayet iyi. olması gereken doğal süreci yaşıyor. Siz de desteklemelisiniz yavrunuzu. Allah bağışlasın. Hep güzel günlerini görün inşallah
Işte dıpru bilmişim demek :)) o yüzdem bence kız Aşkı tahminimce bir Çocuğunuz daha olunca bu düşkünlüğünüz biraz azalacakAslinda bakarsan ailelerimizde hep erkek çocuğu vardı. Bizde bizimde kesin erkek olur demiştik. Şansımıza kız oldu. Cok sevindik. Herkes de öyle. Ama kızlar çok tatlı oluyorlar. Evlat bu seçilmez ama. Birde yurt dışındayım. Ailem Türkiye'de. Burda kizim ve eşim var bütün gün kizimla vakit geçiriyorum. Yani evin neşesi yaramazi. Rabbim canını sağ etsin. Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun birşey istemem.
Olabilir genelde ikinci olunca öyle olur diyorlar. Çözüm ikinci çocuk galibaIşte dıpru bilmişim demek :)) o yüzdem bence kız Aşkı tahminimce bir Çocuğunuz daha olunca bu düşkünlüğünüz biraz azalacak
Evet imkan varsa ikinci çocuk guzel olur hem arkadaşta olurlar :))Olabilir genelde ikinci olunca öyle olur diyorlar. Çözüm ikinci çocuk galiba
Nasil ekleme yapılıyor bilmiyorum ki
aynı odada ama ayrı beşikte ya da yatakta evet 2 yaşına kadar. aynı yatakta değil.Pedegoglar iki yaşından önce oda ayirmayi tavsiye etmiyor.
Goruntulu telsiz alin ben cok rahat ettim herseyi duyup goruyorum sanki yanimda gibi 200 kusur bisey mutlaka alin akliniz kalmazInsaAllah çok güçlü bir kız olur. Arada kacamak yapsam alışana kadar. Birde yanimdayken beşikte üzerini ortuyordum. Şimdi göremiyorum ya her an. Aklım kaliyor
+1Cocuklarin en bastan ayri uyumasi gerekir. Gec bile kalmissiniz.
Canım benim Rabbim sanada tüm isteyenlerde nasip etsin inşallah. Üzülme zamanı vardır elbet. Rabbim ihmal değil imtihan eder unutma.Lütfen banada dua edin bende anne olayım benimde sağlık hayırlı bir bebeğim olsun..
Benimde tek derdim bu olsun
Amin canım inşallah...Canım benim Rabbim sanada tüm isteyenlerde nasip etsin inşallah. Üzülme zamanı vardır elbet. Rabbim ihmal değil imtihan eder unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?