- Konu Sahibi minnie mouse
-
Cok yanlis cunku ilerde surekli yaninda olmayacaksiniz bu sorun buyuyunce ilerlerse boyle vakalarda kendine ve cevresine zarar vermeye kadar gidiyor tedbirini alin su an yaptigi her cocugun yaptigi bisey ama her istegi yapilan simarik bir cocuk ilerde yasaminda sıkıntilar gecirebilir.Söylüyorum ama unutuyo bi süre sonra
Aynen her istediği oluyo malesef anneanne dede saoğlsun
İlahi yaaIllaki gozumuzden kaciyor.benim kizda gecenlerde ben kocaya kacicam diyordu.kendisi daha 5 yasinda.youtube da cocuk kanalindan gormus.izledim bende daha sonra.artik acamiyo tabii
Evet o an saskinlikla kaldim .sonra o gormeyince guldum ama gercekten cok tehlikeli youtube dunyasi.İlahi yaa
Çok tehlikeli en masum görünen videolar bile
Ama izletiyoruz işte
Birinden duymuştur oda muhtemelen bide giç olmayacak kafları cımbızla çekip atıyolar hafızayabugun benım kızım bırsey ıstedı yası 3 bucuk
hayır dedım bana kahrımdan ölucem sımdı yuregım acıyor yuregım dedı
cocuklar cok acayıp
bu konuda fazla ustune dusup daha cok benımsetmemek gerek bence
Evet o an saskinlikla kaldim .sonra o gormeyince guldum ama gercekten cok tehlikeli youtube dunyasi.
Hic vermemek lazim telefonlari.biz azalttik bu ara.insallah tamamen sifirlariz .
Nasıl bıraktın Peki sonradan öyle konuşmayıBende ilkokul zamanlarinda böyle konuşuyordum bi ara
Düşününce utandim bak
Yengem vardi dayimin hanimi degisik konuşuyordu ona özendim galiba
Geçicidir çok uyarıp bu yaptigini pekiştirmeyin
Tam sıpalar yaYeğenim küçükken babannesine gidip gelince aynı onun gibi şiveli konuşmaya başlardı (kimsenin şivesini yadırgamıyorum sadece çocuk olunca komik geliyordu) bir keresinde ablam falan dışarı çıktık çok sıcak bir gündü yemeğenim de "aboov çok ıccak şimci ericem" demişti ne kadar gülmüştük
Kendiligimden birakmistim nasil oldu hatirlamiyorum amaNasıl bıraktın Peki sonradan öyle konuşmayı
Ediyorum çocul videoları izliyo şimdilikBence you tube da makyaj videoları izliyor oyaş grubunda yeni trend bu ve çoğu youtuberlar o şekilde konuşuyor çok beceremediği için onun ki biraz daha tiki kalmış olabilir neler izlediğini mutlaka kontrol edin
Arkadaş çevresi TV telefon öğreniyorİyi akşamlar
Kızım 8 yaşında
Şu “TİKİ” kız diye tabir edilen kızların konuşması var ya
Aynı onlar gibi konuşuyo agzını yaya yaya
Ne söylüyo inanın anlamıyorum çocu zaman
Çocugum düzgün konuş ne dediğini anlamıyorum diyorum
Düzeltiyo sonra yine aynı
Oyun oynadığımız zaman da çok yapmacık hareketleri var
Ve daha çok o tarzda konuşuyo
çevremizde böyle biri de yok nerden gördü duydu bilmiyorum
Sinir olurdum öyle konuşan kızlara başıma gelecek herlde
Annem özel eğitim öğretmeni oda tepki verme karakter arayısında şuanda karakterini bulmaya çalışıyo diyo
Karakteri bu olursa napacam söylediğinide alamıyorum agzının içinde bişyler konuşuyo
Bu yaşlarda kızı olupta böyle garip tavırlar sergileyen varmı
yaa banada annenın güzel telaşı hoşuma gitti ,Çok tatlı geldi bir an
Kızmayın zamanla düzelir annesi
Ne yazık ki youtube daki tüm hatunlar öyle konuşuyor. Bir de mümkün mertebe tv izlemeyin yanında.İyi akşamlar
Kızım 8 yaşında
Şu “TİKİ” kız diye tabir edilen kızların konuşması var ya
Aynı onlar gibi konuşuyo agzını yaya yaya
Ne söylüyo inanın anlamıyorum çocu zaman
Çocugum düzgün konuş ne dediğini anlamıyorum diyorum
Düzeltiyo sonra yine aynı
Oyun oynadığımız zaman da çok yapmacık hareketleri var
Ve daha çok o tarzda konuşuyo
çevremizde böyle biri de yok nerden gördü duydu bilmiyorum
Sinir olurdum öyle konuşan kızlara başıma gelecek herlde
Annem özel eğitim öğretmeni oda tepki verme karakter arayısında şuanda karakterini bulmaya çalışıyo diyo
Karakteri bu olursa napacam söylediğinide alamıyorum agzının içinde bişyler konuşuyo
Bu yaşlarda kızı olupta böyle garip tavırlar sergileyen varmı
Evet böyle kalacak diye korkuyorumyaa banada annenın güzel telaşı hoşuma gitti ,
ama dedği gibi uzun sürerse diye korkuyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?