Kızım

minnie mouse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
1.557
1.708
133
33
İyi akşamlar 💐

Kızım 8 yaşında
Şu “TİKİ” kız diye tabir edilen kızların konuşması var ya
Aynı onlar gibi konuşuyo agzını yaya yaya 🤦‍♀️

Ne söylüyo inanın anlamıyorum çocu zaman
Çocugum düzgün konuş ne dediğini anlamıyorum diyorum
Düzeltiyo sonra yine aynı
Oyun oynadığımız zaman da çok yapmacık hareketleri var
Ve daha çok o tarzda konuşuyo
çevremizde böyle biri de yok nerden gördü duydu bilmiyorum
Sinir olurdum öyle konuşan kızlara başıma gelecek herlde
Annem özel eğitim öğretmeni oda tepki verme karakter arayısında şuanda karakterini bulmaya çalışıyo diyo
Karakteri bu olursa napacam söylediğinide alamıyorum agzının içinde bişyler konuşuyo
Bu yaşlarda kızı olupta böyle garip tavırlar sergileyen varmı

anladigim kadariyla ilgi cekme simarma doneminde.. zaten sonrasi da ergenlik bence uzerine gitme ama cok rahatsiz oluyorsan uygun bir dile onun cok guzel bir kiz oldugunu ama bu sekilde konusmasini degistirerek cirkin goruldugunu guzelliginin gittigini soyle hatta ilgisini ceken aile buyuklerinden biri de bunu soyleyebilir o zaman merak etme duzelir. Fazla sımartmamaya her istedigini yapmamaya ozen gosterin genelde her istedigi yapilan cocuklar bu sekilde davraniyor diye dusunuyorum..

Bende ilkokul zamanlarinda böyle konuşuyordum bi ara
Düşününce utandim bak 🙄
Yengem vardi dayimin hanimi degisik konuşuyordu ona özendim galiba
Geçicidir çok uyarıp bu yaptigini pekiştirmeyin

Sondaki cümleye baya güldüm ya 😂😂 valla böyle kalmicagina emin olun en fazla kokos olur konuşması normale döner kim öyle kalmış ki ? Anca dizilerde filmlerde

anladigim kadariyla ilgi cekme simarma doneminde.. zaten sonrasi da ergenlik bence uzerine gitme ama cok rahatsiz oluyorsan uygun bir dile onun cok guzel bir kiz oldugunu ama bu sekilde konusmasini degistirerek cirkin goruldugunu guzelliginin gittigini soyle hatta ilgisini ceken aile buyuklerinden biri de bunu soyleyebilir o zaman merak etme duzelir. Fazla sımartmamaya her istedigini yapmamaya ozen gosterin genelde her istedigi yapilan cocuklar bu sekilde davraniyor diye dusunuyorum..

Söylüyorum ama unutuyo bi süre sonra
Aynen her istediği oluyo malesef anneanne dede saoğlsun 😏😏

Evet izliyor çocuk videoları oralardan gördü demek ki bende öyle düşünüyorum kontrolüm altında devamli ama...
Illaki gozumuzden kaciyor.benim kizda gecenlerde ben kocaya kacicam diyordu.kendisi daha 5 yasinda.youtube da cocuk kanalindan gormus.izledim bende daha sonra.artik acamiyo tabii:KK53:

Back
X