- Konu Sahibi balkonkusu
-
Başka doktorlarda görüşmenizi öneririm,bir doktora bağımlı kalmayın...
Dizinden amelıyat olan bir yakınımın çocuğu ,ameliyat sonrası dizinde sürekli oluşan bir ağrıyla yaşıyor.
Doktorlar tekrardan bir amelıyat gerektiğini söylüyor ama göze alamıyorlar.
Çok büyük geçmiş olsun...
İçime bi korku düştü şimdi benim kızımda hep düşer...
Öyleki 2-3 adım atar sonrası yere kapanır evde dahi yaşarız bunu zaman zaman...
Ankara demişsin canım şimdi aklıma geldi...
Bilgi hast. Ortopedi bölümünde Opr.Dr.Avni DAYICAN var annem kolundan ameliyat oldu 2-3 ay önce kendisine...
Çok iyi işinin ehli bir dr...
Bir götür bakalımo ne diyecek...
Bende kızımı götürcem en kısa zamanda...
4,5 yaşında kızım akşam eve gider gitmez bakıcam...
Acil şifalar canım tekrar ama iyi araştırın, Rabbim yardımcınız olsun...
4,5 yaşında kızım akşam eve gider gitmez bakıcam...
Acil şifalar canım tekrar ama iyi araştırın, Rabbim yardımcınız olsun...
Öncelikle geçmiş olsun canım, Allah şifa versin yavruna ama tek dr.mı götürdünüz bilmiyorum ama eğer 2. bir dr. daha düşünürseniz Hacettepe de Prof vardı. Mümtaz Alpaslan birde ona götürün isterseniz. Sadece Ankara da değil, Türkiye genelinde tanınan bir dr.
Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım aynı problem bendede var.. Diz kapağımı doktora bile elletmekten korkarım benden bağımsız sanki resmen oynuyor birde iki dizimdede var çok düştüm bu yüzden dizim birden kayıyor elimle düzeltiyorum düştüğüm zaman.. ama felaket canım yanıyor acıdan ağladığımı bilirim.. Belki 4-5 tane dr a gittim hepsi ameliyat dedi ve iyileşme süresi uzun sürer dediler.. Alçıya alınacak ameliyettan sonra en az 3-4 ay kalıcak ve sonrasında da fizik tedavi dediler ve iki dizim içinde( ama bunu öğrendiğim günden beri belki 1 sene falan olucak hiç kayma yaşamadım.. Çünkü çok dikkatli davranıyorum.. mesela koşamıyorum asla boşalıyor sanki dizlerim koşarken çok zor bir durum.. doktora sordum ameliyat olmazsam ne olur diye.. bir gün dizin kayar ve diz bağların kopmuş olarak acil ameliyata girersin çektiğin acıda cabası demişti.. hala ameliyat olamadım çünkü iyileşme süreci beni korkutuyor.. hep ya daha kötü olursa diye korkuyorum.. Ama nereye kadar?? Bir doktorla kalma yinede.. çünkü çok küçük evladın.. Off onun için ne zor bir durumm ((
merhabalar,
öncelikle söylemek istiyorum ki ben doktor degilim. ama hem kücükken bana, hemde kizkardesime (6 yasinda) bunun gibi teshis koydular.
nedendir bilmiyorum, ama doktorlar cok fazla ameliyat meraklisi olmus bu zamanlarda.
ikimiz de ameliyat olmadik. ben simdi 20 yasindayim, cocuklugumdan beri cok fazla sporla ugrasmama ragmen dizlerimle ilgili hic bir problemim yok allaha sükür. kardesim henüz büyüme caginda oldugu icin onun arasira dizlerinde agri oluyor.
söylemek istedigim, bicak altina yatmadan önce birkac doktora daha gidin. kizinizi fizik tedaviye ya da daha güzeli, yüzmeye götürmenizi tavsiye edebilirim. yüzerken hem eglenecek, hemde bu mükemmel sporun faydalarini yasayacaktir.
acil sifalar dilerim![/QUO
tşk ederim canım sağol..dr araştırıyoruz getirecez yine... malesef yüzmeye getirme şansım yok ..burası küçük bir ilçe malesef o tür faliyetlere katılma şansımız yok....
geçmiş olsun cnm. umarım en kısa sürede bu sıkıntıdan kurtulursunuz sen de ufaklık da. profiline göz attım kastamonuda yaşadığın bilgisi var, istanbula gelme şansın var mı bilmiyorum ama gelebilirsen burada baltalimanı araştırma hastanesi var. SADECE KEMİK üzerine. kemik hastalıklarında 1 numara olduğunu duyuyorum sürekli. bir komşumun bebeği doğuştan bacak problemi yaşamıştı kısalıyor gibiydi ufaklığın bacağı, götürmedikleri doktor kalmadı orası iyi etti. geçen yaz alçıda kaldı bir süre şimdi pıtır pıtır yürüyordaha 2 yaşına yeni girecek üstelik. darısı sizin de başınıza inşallah allah dert verip derman aratmasın kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?