Kızıma ameliyat dediler..

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
herkese merhaba ..sizlere bişey danışmak istiyorum.yorumlarınız çok önemli benim için..
kızım 5 yaşında diz kapağında puroblem var dr ameliyat dedi.dizkapağı çıkığı oluyomuş hastalığın adı..
bu konuda bilgisi olan veya bu tür rahatsızlığı olanlar yardımcı olursa sevinirim içim içimi yiyor çünki ya ameliyattan sonra normal yürüyemezse.bi sıkıntı çıkarsa ..bilgisi olanlar lütfen paylaşsın..şimdiden teşekkür ederim..

Çok geçmiş olsun canım...

Dr bilgi vermedi mi ameliyat ve sonraki süreçlere dair...

Yaşamadım böyle birşey ama sende bizimle belirtilerini paylaşırsan sevinirim...

Gözümden kaçan durumlar vardır belki kızımda...

Acil şifalar versin tez zamanda Allahım...

Başka doktorlarda görüşmenizi öneririm,bir doktora bağımlı kalmayın...

Dizinden amelıyat olan bir yakınımın çocuğu ,ameliyat sonrası dizinde sürekli oluşan bir ağrıyla yaşıyor.

Doktorlar tekrardan bir amelıyat gerektiğini söylüyor ama göze alamıyorlar.

Çok büyük geçmiş olsun...

tşk ederim ..dr ameliyattan sonra hemen bastıracaz dedi gelişme çağında olduğu için ileridede bi sıkıntı olabilirmiş..belirtiler.sağ bacağında yani diz kapağı sağa sola kayıyor.dizini büktüğü zaman bi tarafa kayıyo ve yeri çukurlaşıyor sık sık düşüyor hiç sebep yokken dr a sordum düşmelerde ondan dedi...

tşk ederim ..tabi getirecez araştırma aşamasındayız zaten..biz ankara çankayada bi ortopedi uzmanına götürdük..karar verin ameliyat için gün veririz dediler ..

İçime bi korku düştü şimdi benim kızımda hep düşer...

Öyleki 2-3 adım atar sonrası yere kapanır evde dahi yaşarız bunu zaman zaman...

Ankara demişsin canım şimdi aklıma geldi...

Bilgi hast. Ortopedi bölümünde Opr.Dr.Avni DAYICAN var annem kolundan ameliyat oldu 2-3 ay önce kendisine...

Çok iyi işinin ehli bir dr...

Bir götür bakalımo ne diyecek...

Bende kızımı götürcem en kısa zamanda...

tşk ederim canım sağol ..senin kızın kaç yaşında..diz kapağı elle bile oynatabiliyosunbi kontrol et istersen..
bizde asım kayaalp diye bir dr ye getirdik adam uzman dr.çok karışığım bu durumdan..

4,5 yaşında kızım akşam eve gider gitmez bakıcam...

Acil şifalar canım tekrar ama iyi araştırın, Rabbim yardımcınız olsun...

4,5 yaşında kızım akşam eve gider gitmez bakıcam...

Acil şifalar canım tekrar ama iyi araştırın, Rabbim yardımcınız olsun...

kusura bakma arkadaşım rahatsız ediyorumda ..bahsettiğin dr ya mesaj çekilerek sorsak olurmu acaba.ımil adrez diyor benim yok o yüzden yazamadım..

Öncelikle geçmiş olsun canım, Allah şifa versin yavruna ama tek dr.mı götürdünüz bilmiyorum ama eğer 2. bir dr. daha düşünürseniz Hacettepe de Prof vardı. Mümtaz Alpaslan birde ona götürün isterseniz. Sadece Ankara da değil, Türkiye genelinde tanınan bir dr.

Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım aynı problem bendede var.. Diz kapağımı doktora bile elletmekten korkarım benden bağımsız sanki resmen oynuyor birde iki dizimdede var çok düştüm bu yüzden dizim birden kayıyor elimle düzeltiyorum düştüğüm zaman.. ama felaket canım yanıyor acıdan ağladığımı bilirim.. Belki 4-5 tane dr a gittim hepsi ameliyat dedi ve iyileşme süresi uzun sürer dediler.. Alçıya alınacak ameliyettan sonra en az 3-4 ay kalıcak ve sonrasında da fizik tedavi dediler ve iki dizim içinde ( ama bunu öğrendiğim günden beri belki 1 sene falan olucak hiç kayma yaşamadım.. Çünkü çok dikkatli davranıyorum.. mesela koşamıyorum asla boşalıyor sanki dizlerim koşarken çok zor bir durum.. doktora sordum ameliyat olmazsam ne olur diye.. bir gün dizin kayar ve diz bağların kopmuş olarak acil ameliyata girersin çektiğin acıda cabası demişti.. hala ameliyat olamadım çünkü iyileşme süreci beni korkutuyor.. hep ya daha kötü olursa diye korkuyorum.. Ama nereye kadar?? Bir doktorla kalma yinede.. çünkü çok küçük evladın.. Off onun için ne zor bir durumm ((

teşekkür ederim arkadaşım sağol .bu gittiğimiz uzman dr den önce iki dr ya daha gittik birisi fizik tedavi dedi biriside bunda hiç bişey yok korkmayın dedi.biz yinede tereddütte kaldık büyük yere gidelim dedik oda ameliyat dedi işte şimdi dr arştırıyoruz..getirecez yani..

sanada çok geçmiş olsun canım.benim kızımın sadece sağ ayağında var...evet bahsettiğin şekilde dizi hep çıkıyo yerinden sanki ayrı bişey..
d

r ameliyatla gevşeyen lifleri sıkılaştıracaz dedi ve ameliyattan sonra hemen bastıracaz dedi...bilemiyorum iyimi olur daha beterimi olur çok korkuyorum..

merhabalar,

öncelikle söylemek istiyorum ki ben doktor degilim. ama hem kücükken bana, hemde kizkardesime (6 yasinda) bunun gibi teshis koydular.
nedendir bilmiyorum, ama doktorlar cok fazla ameliyat meraklisi olmus bu zamanlarda.
ikimiz de ameliyat olmadik. ben simdi 20 yasindayim, cocuklugumdan beri cok fazla sporla ugrasmama ragmen dizlerimle ilgili hic bir problemim yok allaha sükür. kardesim henüz büyüme caginda oldugu icin onun arasira dizlerinde agri oluyor.

söylemek istedigim, bicak altina yatmadan önce birkac doktora daha gidin. kizinizi fizik tedaviye ya da daha güzeli, yüzmeye götürmenizi tavsiye edebilirim. yüzerken hem eglenecek, hemde bu mükemmel sporun faydalarini yasayacaktir.

acil sifalar dilerim!

geçmiş olsun cnm. umarım en kısa sürede bu sıkıntıdan kurtulursunuz sen de ufaklık da. profiline göz attım kastamonuda yaşadığın bilgisi var, istanbula gelme şansın var mı bilmiyorum ama gelebilirsen burada baltalimanı araştırma hastanesi var. SADECE KEMİK üzerine. kemik hastalıklarında 1 numara olduğunu duyuyorum sürekli. bir komşumun bebeği doğuştan bacak problemi yaşamıştı kısalıyor gibiydi ufaklığın bacağı, götürmedikleri doktor kalmadı orası iyi etti. geçen yaz alçıda kaldı bir süre şimdi pıtır pıtır yürüyor daha 2 yaşına yeni girecek üstelik. darısı sizin de başınıza inşallah allah dert verip derman aratmasın kimseye

sağol canım tşk ederim iyi dileğin için..ist gelirmiyim bilmiyorum yeterki bi çaresi olsun ..görünürde hiç bişey yok kızımın ama sık sık düşüyo ve diz kapağı yerinden çıkıyo..çok şükür yürüyememe gibi bi durum yok koşuyo normal yürüyor yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…