kızıma bir türlü isim bulamıyoruuummmm

iki arkadaşımın kızı olsu bu ay biri Naz koydu biri SAHRA NİL ikiiside çok hoşuma gitti.naz çok sevimli bir isim.

yaa bunlar ne arkadasım hiç biri güzel degil.biraz daha güzel isim koysaydınız keşke kafamçokkarıştı

hayırlı dogumlar ınsallah arkadasım.kuluptekı ısmım zelal:anlamı temız duru su demek,gercek ısmım berraknun anlamıda aynı.san yazıyım:idal,kayra,kavim,havin,berçem,sahra,alara,simanur,azra,irem,ilayda,belkı beggenırsın canım.

Ben kizda çağla ismini beyenirim birazda gerçekçi isim olmali ne biliim öle lorin ebrar falan takma sisim gibi :))

slm arkadaşlar, ç ile erkek bebek ismi arayan benim:))) çınar, çok fazla önerilmiş...ama kuzenim kaptı o ismi. ayrıca çağan koymayı düşünen bir arkadaşta gördüm. evet, ben de erkek bebeğim olursa çağan koymayı düşünüyorum ama biraz daha çeşit olsun istedim ama genelde de bunlar var. 21 haftalık bebişe de Allah uzun sağlıklı ömürler versin.......

bence sen ayrı bir konu aç bu benimm konum:))))))))))) biraz bencilce oldu galiba

Berfun;Berre;Balım;Feyza;Ecre;Miray;Birce;Azra;Nira;Ceyda;Dilara...
OoO isim çok ben de şekerim;*
Sen harf soyle..Ya da bır ısım soyle ona kafıyelı bulalım;*

kız için bence çok güzel bir isim...

CEYLİN....

anlamı da çok güzelmiş bir araştırın. bir arkadaşım koymuş kızına ve allah bağışlasın çok güzel ve uysal bir kızı var...

kız için bence çok güzel bir isim...

CEYLİN....

anlamı da çok güzelmiş bir araştırın. bir arkadaşım koymuş kızına ve allah bağışlasın çok güzel ve uysal bir kızı var...

Ceylın farsca kökenli cennet kapısı demek...Ayrıca cennet bahcesı;ağırbaşlı kız 'yaprak uzerıne dusmus parlayan yagmur damlası' ve ceylan yavrusu anlamlarına da geliyor :asigim:

21. haftam bitmek üzere,hala kızıma bir isim bulamadık.hem şirin hem anlamlı bi isim istiyorum eşim asel ve zümra isimlerini istiyor ama ben kararsızımm. yardıma ihtiyacımm varrr.....

benimde kizim olursa bunlardan birini koymak istiyorum
thalia
tara
thalina....

simdilik bunlar var kafamda ama anlamlarini bi türlü bulamiyorum klava:
oglumun ismi tuan ona yakin diye bunlari sectik esimle :1hug:

kismetse benimde bizim kizim olcak ceylin ismini çok beyeniyorum,ama eşim ve ben ecrin koymaya karar verdik daha şimdiden babasi kizima ecrinim diye sesleniyoo.

kiz bu isimlerde çok kötü ya..... Düşün sene çalik olduğunu ç ile ençok çinar ismini seviyorum tatlim çok güzel bir isim.

kismetse benimde bizim kizim olcak ceylin ismini çok beyeniyorum,ama eşim ve ben ecrin koymaya karar verdik daha şimdiden babasi kizima ecrinim diye sesleniyoo.

ÇOK GÜZEL BİR İSİM ECRİN DEĞİŞİK.

canım asel ısmını bende cok begenıyorum fakat anlamını bılmıyorum,bak ecrin ve ceylın ısmıde cok guzel
ecrın:Allahın lutfu ,
ceylın:cennetın kapısı,cennete acılan kapı
belinay:Ayın gölün yüzeyine yansıması, Peygamber Çiçeği buda guzel

Oğlumuzun ismi Emir Liva kızımız olacak insallah ona da Asel Lina diye düşünüyoruz ama sizce nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…