- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
- Konu Sahibi Ogretmen1981
-
Lazer epilasyonun 18 yaşından küçüklere önerilmemesi?Lazer epilasyonu neden düşünmüyorsunuz??
Evet bahsettim bunlardan ben simdi giymek istiyorum o zamana kadar bekleyemem deyip duruyorÇok rahatsızsa epilasyondan bahsedin ufak ufak.
"Tüylerini almaktan bıkacaksın zamanı gelecek, bu yaşlarda sorun olmaz, çocuklar için böyle bir ihtiyaç yok ama ortaokulda baktık daha çoğaldılar, birlikte düşünür yöntemimizi seçer, kurtuluruz. Çözümü olan bir şey kızım bu. Eğer bu kadar rahatsızsan, yaz bitene kadar alalım olmazsa, sen de öğrenmiş olursun" filan deyin, sizden gizli orada burada üç beş arkadaştan duyduğunu-netten aratıp gördüğünü kendi kendine uygulamaya kalkmasın.
evet ben de dusundum soyleyen mi var diyorum hayir diyor.biz tatil yöresinde değiliz ama 15 gün falan kaldık o zaman deneseydim keske papatya suyu dedim burda yeterli olmuyor sanirimAllah dermansız dert vermesin. Biraz daha büyütünce epilasyon yaptırıp kurtulur. Benim de aynı yaşta kızım var. Tüysüz de sayılmaz ama niyeyse hiç umrunda olmaz kıl tüy. Acaba etrafında dalga geçen çocuklar falan mı var? Bu konuya bu kadar duyarlı olmasını tuhaf buldum açıkçası.
Bir de güneş tüyleri sarartıyor diye düşünüyorum. Tatil yöresinde yaşıyorum. Kızım denizden çıkmaz hiç. Yaz sonu tüyler baya sararmış oluyor.
Duymadım açıkçası öyle bir şey.Lazer epilasyonun 18 yaşından küçüklere önerilmemesi?
Daha küçük olunca olmaz ki simdiLazer epilasyonu neden düşünmüyorsunuz??
Öyle yaptık ama sararmadiPapatys ve oksijen uyguladiktan sonra güneste durmasi gerekmiyor mu?
evet özgüven problemi beni çok korkutuyorOksijen ve papatya suyu sürdükten sonra gunes görmesi gerekiyor yoksa sararmaz.
Lazer 18 yas altı olmamalı.
Tüy sarartıcı krem kimyasal kullanmayın.
Ağda yaptırmalısınız, kıl kökleri henüz güçlü degildir ve çok canı yanmaz. Bu yaşta özgüven problemi yaşamamasyı için mutlaka çözüm bulmalısınız.
Bir kerede sararmiyor diye biliyorum. Insallah bir cözüm yolu bulursunuzDaha küçük olunca olmaz ki simdi
Öyle yaptık ama sararmadi
evet özgüven problemi beni çok korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?