- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Ogretmen1981
-
Bilemiyorum bunlar için çok erken hata yapmak istemiyorumÇocuğunuzu bu pskolojiden kurtarın.
Ne lazer ne tüy dökücüler ,kızınıza şuanki durumundan daha fazla zarar vermez.
Kaşsa kaş,bıyıksa bıyık,bacaksa bacak ,kolsa kol.
Derdi hangisi ise ortadan kaldırın.
Bu yaşta etek elbise giymicekte nezaman giycek.
Kendini rahat hissetsin.
Bende tüylüydüm ve annem hiç bişe yapamamıştı.
Kabus gibiydi ozamanlar.
yukarda yazdığım gibi çok erken bunları yapmak hata gibi geliyor.keske başka bir çözüm bulabilsemKıs yaklasti şimdilik madem rahatsiz oluyor çeşit çesit ince taytlardan giydirin. Bu kişi atlattktan sonra agdaya başlayın derim. Yaşı gelincede lazere gidersnz
5. Sınıf olucak bence normal benim gttigm kuafre anneleri o yaşlarda kizlarini agdaya getiriyorlar belkide ondan normal geliyor. BilemedmBilemiyorum bunlar için çok erken hata yapmak istemiyorum
yukarda yazdığım gibi çok erken bunları yapmak hata gibi geliyor.keske başka bir çözüm bulabilsem
4. sınıf değil 4 yaşında5. Sınıf olucak bence normal benim gttigm kuafre anneleri o yaşlarda kizlarini agdaya getiriyorlar belkide ondan normal geliyor. Bilemedm
Evet bahsettim bunlardan ben simdi giymek istiyorum o zamana kadar bekleyemem deyip duruyor
son kez sarartmayi başarmak istiyorum sonra o yolu deniycemCocuk aglayacak kadar kafaya taktiysa tuy dokucu kremle 10 dk da hallet bence.
Olmadi agda yaptir
Deger mi psikolojisinin bozulmasina?
Beklemen hata yazik cocuga
Yok 4 e geçti 9bucuk yasinda4. sınıf değil 4 yaşında
Aslında çok fazla ondan taktı kimsede yok bende var diyorDaha çok kucuk aslinda bu mevzuyu takmasi garip..7.sinifta baslar bu kafaya takma isleri...Lazer de tuy dokucu de olmaz sarartmayi tekrar deneyin guneste yaticak..
Nasıl sarartacağınızı söyleyeyim kuaföre gidin ve tüylerinizi sarartma işlemi yaptıracağınızı söyleyin.son kez sarartmayi başarmak istiyorum sonra o yolu deniycem
Kantaron yağı etkili.Kızım 4. Sınıfa geçti.dogdugundan beri tüylenme çok fazla .büyüdükçe dökülür dedik malesef öyle olmadı.simdi de farkında tabi çok kafayı takıyor.bir sürü şortu elbisesi var bacakla0rımda çok kıl var diye giymiyor .bu sicak havalarda uzun taytla pantolonla geziyor.demin de baktım yatağında ağlıyor .ne oldu dedim ben de etek,şort giymek istiyorum diyor.o kadar üzüldüm ki.bir sürü şey konuştum ise yaramadı.birkac ay önce hormon testi yapıldı normal cıktı .benim de hiç tüy problemim yok aksine.bari sarartayim dedim papatya suyu aldım oksijen aldım bir işe yaramadı niyeyse .çocuğum sararacak gozukmeyecek diye baya umut bağlamıştı o da olmayınca iyice üzüldü.of of ne yapsam bilmiyorum .bu sararma için bir tavsiyeniz var mı bari o olsa da biraz rahatlasa.tuy sararticilar da hem zararlı hem de daha da çoğaltiyormuş sanirim
Aslında çok fazla ondan taktı kimsede yok bende var diyor
Ay mala bağladım, ben 4 yaşında sanıyorumYok 4 e geçti 9bucuk yasinda
Bunu da deniycemKantaron yağı etkili.
Hem cildi besleyici.
Evde hazırlayabilirsiniz (hakiki zeytinyağı içine kantaron konuyor, karanlıkta dursa iyi olur)
of bıyık da var ama onun farkinda degilKiyamam. Benim kizimda anne erkeklerde biyik yok bende niye var diyor. Dökülecek diyorsun ama bi tane bile dökülmüyor diyor. Bu kadar ufak olmasa bende alip kuoaföre götürüp aldiracam ama iple alinma acisina dayanamaz.
E yüzede agda krem falan olmaz. Bilemedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?