Kızıma çok üzüldüm.

Bilemiyorum bunlar için çok erken hata yapmak istemiyorum
Kıs yaklasti şimdilik madem rahatsiz oluyor çeşit çesit ince taytlardan giydirin. Bu kişi atlattktan sonra agdaya başlayın derim. Yaşı gelincede lazere gidersnz
yukarda yazdığım gibi çok erken bunları yapmak hata gibi geliyor.keske başka bir çözüm bulabilsem

Bilemiyorum bunlar için çok erken hata yapmak istemiyorum
yukarda yazdığım gibi çok erken bunları yapmak hata gibi geliyor.keske başka bir çözüm bulabilsem
5. Sınıf olucak bence normal benim gttigm kuafre anneleri o yaşlarda kizlarini agdaya getiriyorlar belkide ondan normal geliyor. Bilemedm

Benim kizimda ikinci sinifa giricek. Cok biyiklari var ve kasi bir. Anne ne olur bunlari yok yapalim dedi. Yaz tatilinde diye erteledim. Simdi tatil okul anne ne zaman diye sorup duruyor. Almanlarda sarisin sarisin killari yok olanda sari belli degil. Takipte kalim belki benimde isime yarar bi fikir verilir

Oksijenli su sürüp 15 dk yarım saat güneşte beklesin etki eder. Epilasyon için çok küçük bıkar ileride.

Evet bahsettim bunlardan ben simdi giymek istiyorum o zamana kadar bekleyemem deyip duruyor

O zaman ufaktan sir ağda ile deneyin derim.
Yani, bir tüy sonuçta; yaşı ufak diye çekiniyorsunuz anlıyorum ancak muhtemelen arkadaşları arasında bunun lafı geçiyor. Kızınız da haliyle kendini kötü hissediyor. İyi hissettirecek madem, aldırın gitsin, üzüntüsüne değmez.

son kez sarartmayi başarmak istiyorum sonra o yolu deniycem
Nasıl sarartacağınızı söyleyeyim kuaföre gidin ve tüylerinizi sarartma işlemi yaptıracağınızı söyleyin.
Ufak Bi yere sürsün ler. Alerjik bir durum olmazsa iki dk da sararır.

Kantaron yağı etkili.
Hem cildi besleyici.
Evde hazırlayabilirsiniz (hakiki zeytinyağı içine kantaron konuyor, karanlıkta dursa iyi olur)

Aslında çok fazla ondan taktı kimsede yok bende var diyor

Kiyamam. Benim kizimda anne erkeklerde biyik yok bende niye var diyor. Dökülecek diyorsun ama bi tane bile dökülmüyor diyor. Bu kadar ufak olmasa bende alip kuoaföre götürüp aldiracam ama iple alinma acisina dayanamaz.
E yüzede agda krem falan olmaz. Bilemedim valla

Ağda yapınca hep mi yapmak gerekir acaba .yani benim tuylerim o kadar az ki ağda bile yapmıyorum bâcagainin diz altı bölgesinde ufak bir yerde var arkasında ve üstlerde tüy bile yok.arada bir jiletle halloluyor .biyigimi aylardir almadim yok yani.benim böyleyken kızımın böyle .of of

Kantaron yağı etkili.
Hem cildi besleyici.
Evde hazırlayabilirsiniz (hakiki zeytinyağı içine kantaron konuyor, karanlıkta dursa iyi olur)
Bunu da deniycem
of bıyık da var ama onun farkinda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…