Kızıma çok üzüldüm.

bizimde böyle bir derdimiz var. Kızımın tüyleride koyu. Bacakları geçtim , Alnı ve sırtı dahil tüylenmesi var. Kaşlarına kadar iniyor tüyleri ve kaş arası da biraz dolu. okulda ‘tek kaş’ demişler bi defa bıyıklarda belli oluyor. Daha 6 yaşını yeni bitirdi . Bebekken dökülür dediler dökülmedi tüyleri. Şimdilik anlamıyor ama rahatsız olacak ilerde biliyorum. Ne zaman ve kaç yaşına geldiğinde müdahale edilir o konuda hiçbir fikrim yok
Tahliller vs temiz çıktı.

Benimde tüylerim tam tersi sarıdır ve yoğun değildir. Sizin gibi hayatımda Hiç kıl tüy sorunu yaşamadım. genetik değil hormonal değil neden oluyor bilemiyorum. Konuyu takip edeceğim bende çaresi için.

Tüy sarartici krem cogaltmaz, tüyler her zaman uzuyor ve ucundan dökülüyor, uzadikca dipten yine ayni koyu renk geliyor.. Zarar kısmına gelince, zararini duymamakla birlikte icinde kimyasal olan çoğu şeye de karşıyım..
Yine de, cocukcağız çok üzülüyorsa deneyebilirsiniz, bacak sonuçta, aşırı bi zarari olacagini sanmam.. Hem psikolojik olarak çektiği o zarardan az olmaz..

Babasi/ baba tarafi nasil?
Esmer ve tuylulerse onlara cekmistir

Babası da sarışın bende sarışın. Doğum yaptım doktor bile şoka girmiş . ‘Ben sizden civciv gibi Sarı bir bebek bekliyordum en şaşırdığım doğumlardan biri oldu’ dedi bana. Hiç unutmam o sözünü. Koyu Esmer ve tüylü bir bebekti. Rengi zamanla biraz açıldı . Tüyleri sordum merak etme dökülür dedi. Ama hiç dökülmedi. Kaşlarına kadar tüylüydü doğduğunda.
Bazen Çok uzaktan bile gen alabiliyormuş bebekler

Nasıl ve ne zaman müdahale edilebilir bilemiyorum .

Çok geçmiş olsun. Kiziniza üzüldüm ben de ama gelisme çağında vr tuylerin bedenimizde gorevleri var.

Tuylerini alın ve epilasyon sonrası taze limon sürün. Geç cikarici limon yakıcı lazer gibi ayrıca doğal lazere göre.

Giymek istediği kıyafetleri giyebilsin minik hanım.

Ya kıyamam, nasıl takmış kafasına
Daha 4. sınıfa geçmiş ama bence kimyasal olmayan, zarar vermeyecek yöntemlerle halledebilirsiniz.

Kardeşim de ben de beyaz tenliyiz ama benim kıllarım kumral ve seyrek, kardeşiminki siyah ve sıktı.
Annem de ona o yaşlarda ağda yapmaya başlamıştı. Bıyıklarını da alıyordu arada bir. Zaten çok çabuk uzamıyor o yaşlarda. Ben daha büyük olduğum halde sarı kıllarımla hayatıma devam ettim bir süre

Çok üzülüyorsa, ağda acısına dayanabilirse yapabilirsiniz bence. Bu yaşta özgüveni kırılmasın.

Ağdaya başlayın. Başka yolunuz yok. Artık yiyecekler hormonlu olduğu için kıl problemi 6-7 yaşına kadar inmiş. Lazere gittiğim yerdeki kadın küçük son 2-3 yıldır ağdaya gelen kızların büyük çoğunluğunun 7-8 yaşlarında kızlar olduğunu söylemişti. O yaş için lazer, iğneli falan kesinlikle olmuyormuş ama.

Yok benim direk baba tarafı Eşim öyle kıl sorunu olan bir erkek değildir de halalarında baya var

Kimsenin bir şey demesine gerek yok kafasına takması için. Ben de herkes etekle çorapsız gezerken kışlık kalın külotlu çoraplarla gezdim yaz boyu. Sonra sicaktan egzema çıktı senelerce onu çektim yaz aylarinda. Değer miydi bir ağda yapmamaya. Siz az tüylü olduğunuzdan bilmiyormuşsunuz, sir ağda zamanla tüyleri güçsüzleştirir. Tüy Dökücü kremin jiletten farkı yok, hem çabuk çıkar hem de çoğaltır. Papatyayı çok söylerler ama ben işe yaradığını görmedim. Sarartıcı sarartır, yaz boyu sarı kalmasını sağlar ama kimyasal sonuçta. Epilasyon aleti veya ağda en iyisi. Kökünden almaya başlarsa zamanla artmaz aksine azalır.
Siz kızının üzülmesini istemeyen iyi bir annesiniz belli ki. Yaz bitiyor bu sene olmasa da gelecek sene sir ağda yaptırın. Şimdi şort giymeyecek de ne zaman giyecek?

Yok benim direk baba tarafı Eşim öyle kıl sorunu olan bir erkek değildir de halalarında baya var

İtiraf edeyim acaba hastanede mi karıştı diye düşündüm ilk hafta. :) lohusalık saçmalığı ve her ziyaret edenin hiç size benzemiyor demesinden :). velhasıl kelam oluyormuş 7 göbekten biryerden alıyormuş geni bebişlerimiz.
Kıl tüy vs artık çözümü var herşeyin. Sağlıklı olsunlar , üzülmesinler yeter ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…