- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
- Konu Sahibi Ogretmen1981
-
Bunu da deniycem
of bıyık da var ama onun farkinda degil
benim kizda ayni durumda 3 yaş tabi anlamiyo kuzum :) hic dökülmedi boyle kalicak 18 yaşta lazerde rahatlarlar cabucak biter gür ve kalinsa aslinda şanslilar :)Aslında çok fazla ondan taktı kimsede yok bende var diyor
Benimde tüylerim tam tersi sarıdır ve yoğun değildir. Sizin gibi hayatımda Hiç kıl tüy sorunu yaşamadım. genetik değil hormonal değil neden oluyor bilemiyorum. Konuyu takip edeceğim bende çaresi için.
Tüy sarartici krem cogaltmaz, tüyler her zaman uzuyor ve ucundan dökülüyor, uzadikca dipten yine ayni koyu renk geliyor.. Zarar kısmına gelince, zararini duymamakla birlikte icinde kimyasal olan çoğu şeye de karşıyım..Kızım 4. Sınıfa geçti.dogdugundan beri tüylenme çok fazla .büyüdükçe dökülür dedik malesef öyle olmadı.simdi de farkında tabi çok kafayı takıyor.bir sürü şortu elbisesi var bacakla0rımda çok kıl var diye giymiyor .bu sicak havalarda uzun taytla pantolonla geziyor.demin de baktım yatağında ağlıyor .ne oldu dedim ben de etek,şort giymek istiyorum diyor.o kadar üzüldüm ki.bir sürü şey konuştum ise yaramadı.birkac ay önce hormon testi yapıldı normal cıktı .benim de hiç tüy problemim yok aksine.bari sarartayim dedim papatya suyu aldım oksijen aldım bir işe yaramadı niyeyse .çocuğum sararacak gozukmeyecek diye baya umut bağlamıştı o da olmayınca iyice üzüldü.of of ne yapsam bilmiyorum .bu sararma için bir tavsiyeniz var mı bari o olsa da biraz rahatlasa.tuy sararticilar da hem zararlı hem de daha da çoğaltiyormuş sanirim
Babasi/ baba tarafi nasil?
Esmer ve tuylulerse onlara cekmistir
4ncu sınıfa geçti demiş sanki..4. sınıf değil 4 yaşında
He hallolmus, simdi okudum : )Ay mala bağladım, ben 4 yaşında sanıyorum
Benim de bacaklarım özellikle çoktur.Annem o yaşlarda ilk kez ağda yaptı bana. Tabi ki yaptırın beklemeniz hata. Ben 4 yaşında diye çekinmiştim.
Evet evet ben yanlış anlamışım pardon4ncu sınıfa geçti demiş sanki..
zaten onlara çekmiş.halalarinda var baya tüy sorunuBabasi/ baba tarafi nasil?
Esmer ve tuylulerse onlara cekmistir
Yok benim direk baba tarafıBabası da sarışın bende sarışın. Doğum yaptım doktor bile şoka girmiş . ‘Ben sizden civciv gibi Sarı bir bebek bekliyordum en şaşırdığım doğumlardan biri oldu’ dedi bana. Hiç unutmam o sözünü. Koyu Esmer ve tüylü bir bebekti. Rengi zamanla biraz açıldı . Tüyleri sordum merak etme dökülür dedi. Ama hiç dökülmedi. Kaşlarına kadar tüylüydü doğduğunda.
Bazen Çok uzaktan bile gen alabiliyormuş bebekler
Nasıl ve ne zaman müdahale edilebilir bilemiyorum .
Yok benim direk baba tarafıEşim öyle kıl sorunu olan bir erkek değildir de halalarında baya var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?