- Konu Sahibi morpapatya
mrb arkadarlar, 3 ay sonra bi kızım olucak inş. ama hala bir isim bulamadık ben deniz ismini çok seviyorum ama eşim dahil çoğu kişi üniseks olduğundan sıcak bakmıyolar siz ne dersinizz??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapma böyle gözün sevem yaaa böyle iş mi olur?insanın içine sinmeyen ismi çocuğuna hiç verir mi?deniz bi kere güzel bi isim ama içine sinmeyecekse hiç koyma boşver.bi sürü site var nette araştırabilirsin,sonra yine kitaplar var isimlerle ilgili ordan bakabilirsin.tarihten örnek alabilirsin mesela oldukça eski isimler var.mesela tomris var türk tarihinin tek amazon kadını.erkeklerin korkulu rüyası.ya da destanlardan alabilirsin.dilahanımız var mesela kadınların efendisi.yine öte yanda umay var.eski türklerin çocuklarını koruyan tanrıça.ya da hakiki türkçeden aysere var aydan da güzel manasında.bunlar bi kaç örnek ve benim de beğendiğim isimler.ööle içine sinmeyen şey koyma sakın.hayır adres değil ki bu sıkıldıkça değiştirebilesin.ve ileride bu ufaklık sorucak adım neden deniz diye,ne diicen o zaman?!içime sinen bir isim bulamadım, hamile kalmadan önce bu olcak şu olcak diyordum ama şimdi hiçbiri içime sinmiyo malesef..
engin deniz olabilir,ya da kız olursa derin deniz...ufuk deniz de bir seçenek,ya da hepten tatili çağrıştıran ada deniz?bnm de soyadım deniz olcak inş Allah izn verrse.. bnde denize uygun bişeler koymk istiorum:) mesela erkk olursa coşken deniz gbiama tbi coşkn koymm
duru deniz gbi mesela
nasl fikir
![]()