Kizima Enistem tarafindan taciz

yasemin1976

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
80
1
86
Almanya
Bayanlar inanin soktayim bugün kizim bana Enistemin (kiz kardesimin esi) kizimi taciz ettini anlatti delircem simdi....
kizim birkac günden beri biraz durgun, birde okuldan cikinca kiz kardesimin marketi var orda yardim ediyor orayada birkac günden beri gitmiyor... bugün karsima aldim konustum ne derdin felan var niye markete gitmiyorsun diye.. basta anlatmadi sonra aglamaya basladi anlatti. Enistem bir dönemden beri kizima askim diye hitap ediyormus, kizim gelince askim beni öpsene ilk basta kizim masum seyler sanmis bunlari.. zamanla eliyle poposuna vurmaya baslamis...birde yanindan gecerken kizima yakin vücut temasinda bulunuyormus.. kizim birkac defa uyarmis daha devam etmis..............
Kizim agliyor gitmicem diye taman daha yollamam ama ben bunlari kiz kardesime nasil anlatacam ... delircem bir yanda kizim bir yanda kardesim...kizima üzülüyorum cünkü tacize ugradi kardesime üzülüyorum sapik bir adamla evli...birde kötü olan sey Enistem benim Dayimin oglu...desem ki Enisteyle konus ama ben zaten bir dönemden beri enistemle konusmuyorum ama kizimi kiz kardesimin yanina yardima yolluyordum cünkü kiz kardesimin kücük bir bebegi oldu onun icin calismiyor kizimda hasligini cikartsin diye... ya ben bunu kime anlatsam simdi kendi esimemi ama korkuyorum olay cikar diye gercekten delircem kizima inaniyorum niye durup dururken böyle birsey anlatsin.....Inanin zor bir durumdayim

Son düzenleme:
yok masum bi şey falan olamaz, kızınız doğru anlamıştır, çocuklar bu konularda hep doğruyu söylerler, yalnız tüm detayları öğrenmeye çalışın, olaylar anlattığı kadarla kalmışmı, emin olmaya çalışın, ona inandığınızı ve sorunu çözeceğinizi söyleyin, ve rahatlatın kızınızı..

sonrada eşinizle yada kardeşinizle konuşmadan direk gidin dükkana ve o dükkanı başına yıkın o adamın.. ona yaptıklarını bildiğinizi ve bir daha yaparsa en başta polise sonrada herkese anlatacağınızı söyleyin.. kardeşinize söylemeyin çünkü adam inkar edecek, adınız iftiracıya çıkacak, sizi suçlayacaklardır, eşinize söylerseniz olaylar çok daha kötü olabilir.

aklıma gelen tek çözüm bu, umarım en az hasarla atlatırsınız

İlk yapacağın şey kızını oraya göndermeyi kesmek olmalı, eşine de kız kardeşine de anlatmalısın. O adam da yaptığının cezasını bulmalı:47::47::47:kızının psikolojisini düşün, sakın saklayayım görüştürmeyeyim olsun bitsin diye düşünme, saklarsan ve adamın yaptığı yanına kar kalırsa bu durum ileride kızının değersiz hissetmesine veya sanki kendisi hata yapmış gibi düşünmesine bile neden olabilir. Kızın kaç yaşında bu arada?

cok haklisiniz.... kizim 17 yasinda...
ah canım ya, bu onun için bir travma, atlatana kadar destek olman lazım. Sana gelip anlattığı için çok memnun olduğunu, en doğrusunu yaptığını söyle. Kendisinin hiçbir suçu olmadığını vurgula. Şimdi kızın bir süre erkeklerden çekinebilir,güven sorunu olabilir, korkabilir. Başka korkuları da olabilir, stresi artar. Böyle tepkiler verirse anlayışla karşılayın, destek olun. Canım Allah'tan kızın aklı başında çıkmış, sana anlatmış, daha fazla zarar görmeden kurtulmuş ama o enişte de belasını bulsun,bunu bir kere birine yapan başkasına da yapar daha fazlasını da yapabilir:47::47::47:

Allahım daha neler duyacagızzz...

Sabırlar dılıyorum

kızınızada cok uzuldum

cok acı ama bneımde basımdan gectı böyle bır olayy henuz 7-8 yasındaydım ...konuya gırmıcem ama hala su gun oldu unutamamdım
ve ben bunu anneme 20 yasında anlatabıldım :14::14:

Kızınız akıllıymıskı anlatmıs herseyıı
sakın yargılamayın kızınızıı
korkutmayın ..guven verın sıze guvensın her daimm

...........
Bazı anneler varda zorla anlattırıyorlarr kızın psikolojısı yerındemı degılmı dudunmeden bagıra cagıra hatta döverek zorla ılan bıtenı anlattırıyorlarr...
....

Eşinize anlatmayın mazallah kıyamet koparr
bıraz gözlemleyın ortamıı
kıznızı göndermeyın asla bırdaha
dayınızın oglunu gözlmeleyın hal ve hareketlerını ...
Iiftara davet edın
kıznınza nasıl davranacak bı bakın
.......
Cok zor allahım kız kardese ne dıceksınız.....
Yıkılırr bebegıde varmıss

.........
Suan ıcın susun derım ıyıce gözlemleyın arastırın sonra saldırın ,kusun herseyıı..inceldıgı yerdne kopsun ama bekleyın öncee

Olay cok yeni oldugu icin daha ikimizde soktayiz...inanin ilk 2 dak kizima hic birsey diyemedim sonra bir ara bayilcam sandim ama kendime geldim ben böyle tepki veriyorsam benim kizim neler yasadi kendi ruhunda...kizimin yaninda oldumu söyledim...benim yavrum kendinden cok teyzesini düsünüyor diyorki anne sakin teyzeme söyleme bebegi var üzülmesin...ben daha oraya gitmem bitsin diyor...kimse duymasin..utaniyor...bu beni delirtiyor niye benim kizim utansin niye tacize ugramis kizlarimiz utaniyor o sapiklar utansin...susmayalim diyorum ama kiz kardesime üzülüyorum...

gencecik bir kız yazık günah!!
nasıl insanlar var terbiyesiz utanmaz
kesinlikle susmayın ört bas hiç etmeyin herkes
bilsin o adinin nasıl biri olduğunu anlamıyorum ki
ne anlamış kıza yakın temas kurunca poposuna vurunca
ne kadar sinirim bozuldu kız kardeşinize de anlatın
gencecik kızın psikolojisini de bozmuştur edepsiz adam

Üzgünüm ama kızkardeşine söylemek zorundasın.

Enişte,o markette daha kimleri,kaç yaşında kızları sıkıştırıyordur veya yapacaktır.

Bu olay açığa çıkmazsa,kardeşin bir sapıkla evli olduğunu bilmeyecek.

Başka ailelerin kızları belki anlatamayacak ve mağdurlar çoğalacak.

Kesinlikle örtbas etmeyin.

kızkardeşinize üzülmeniz maalesef kocasının tacizci olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bence onun herkesten çok bilmeye hakkı var.
Sakın kızınızla tacizciyi bir araya getirmeye kalkmayın. Siz çok doğru düşünüyorsunuz, kızınız değil o tacizci utanmalı. Kızınız şimdi böyle dese de bu olay saklanırsa ileride farklı düşünebilir. Ayrıca bu olay başkalarının da başına gelebilir...Tabi ki karar sizin kararınızdır

inanılcak gibi değil... ben olsam tüm ilişiğimi keserim hiç bulandırmam ortalığı... boşuna kızınız ve siz kötü iftiracılar olup çıkacaksınız, kardeşinizle aranız bozulacak. kim bilir ayarttı kocamı olayına bile dönebilir olay.......

hümanist bir insanımdır ama gerçekten artık idam mı gelir, hadım mı gelir bilemiyorum ama gelsin artık bu gibi pislikler yüzünden. artık iğreniyorum ya yemin ederim iğreniyorum bu gibi pisliklerden. adama git bağır çağır yada kardeşine anlat demicem çünkü olay çıkacağı aşikar. kardeşine anlatsan sana bence inanmıcak, adam zaten yalanlıcak kız yanlış anladı çocuk o daha ben birşey yapmadım yalan söylüyor vsvs masum ayağına yatıcak. bu olaylar kardeşinle aranı bozucak. kızınla aynı yaştayım ve kendimi onun yerine koysam o adamı bir daha görmek istemem aynı ortamda dahi bulunmak istemem. bazı arkadaşlar yemeğe çağır vs demiş onun için dedim. yemek bence iyi bir fikir değil kızının psikolojisi açısından.

canım marketlerde genellikle kamera falan olur ya.. markete gidip yardım için kızım yerine ben geldim deseniz ve geçmişe dönük görüntüleri (varsa tabi) almaya çalışsanız..en azından elinizde somut kanıt olur. hoş kanıt da gerekir mi böyle bir durum için bilmiyorum ama!!
ha kardeşim üzülür diye düşünmeyin çünkü bu adam onu bugün değilse de ileride bir gün mutlaka yine üzecektir. yanına kalmasın. burnundan getirin onun. ama önce sakin olun, mantıklı düşünmeye çalışın ve kızınıza bolca destek olun. hatta bu olay kızınızın bilinç altına işlemesin onu diye bir psikoloğa götürseniz iyi olur kanısındayım.
allah yardımcınız olsun. zor bir durum...

Son düzenleme:
cnm öncelikle çok geçmiş olsun. bu siteyi takip ettiğimden beri böyle olayları buradan daha sık okur oldum hatta yakın zamanda teyzesinin kocası tarafından taciz edilen bir kız ve diğer küçük teyzesinin " benide çok eskiden taciz etmişti ama sustum belli etmedim" demesi hala bu yazılanlar aklımda. tam olarak neyden endişe ediyorsun yani sen kardeşinin yerine koy kendini tacizci bir sonraki aşama tecavüzcü - ki şu anda bu enişte buna aday adayı- kocan olsun istermiydin niye kardeşine kötülük edesin ki sen kardeşini hiç mi sevmiyorsun. saklamak sevgi değil ona yapılmış bir zalimlik. niye kardeşinize aslında iyi olduğunu sandığı eşiyle sahte bir dünya kuruyorsunuz. ikincisi de eşinizin tepkisinden mi korkuyorsunuz bırakın gitsin suratının ortasına yumruğu indirsin bu sayede utanan kızınız artık utanmaz hem suçlu ve zalim insanların cezalarını bulduğunu bilir içi rahatlar niye onu karamsar haksız insanların haksız olsalar bile suçlanmadığı bir dünya veriyorsunuzki. ayrıca kızınız korkmuş anne baba sevkatine korumasına ihtiyacı var babasının onu koruduğunu ve başına ne gelirse gelsinkoruyacağını bilsin. hiç anlamıyorum ben babalardan konuyu saklamayı dış kapının mandalı mı o kız senin kadar onunda kızı niye bilmesin. bak ben bu kadar yıldır şunu öğrendim ki böyle şeyleri saklamak kimseye hayır getirmedi. böyle adamlar başkalarını taciz etmeye devam etti. hem farz et dükkana artık göndermedin sustun bir düğün dernek bayram aile toplantısı hiç mi karşılaşmayacaksın ya kızın o hiç mi görmicek her defasında adamdan korkacak yanına kar kaldığını ve savunmasız olduğunu düşünecek sense kızının ellenmesine göz yummuş anne olarak kendini yiyip bitireceksin. hazır konu zaman aşımına uğramamış bir cesaret anlat herşeyi. yazık günah yavrunada.

İçim buz gibi oldu konuyu okuyunca.

Kadınlar kulubu gazetelerin ikinci sayfasından da gerçek. Birebir yaşayanın dilinden okuyoruz.

Eşinize söyleseniz zaten adam inkar edecek. Yanlış anlamış, seviyordum ben onu ne fesat insanlarsınız siz diyecek.

Kardeşine söylesen inanmayadabilir. Belli olmaz kestiremezsin nasıl tepki vereceğini. İftiracı konumunda olursunuz.

Susup kızınızı enişteden uzaklaştırmaya çalışsanız, üstelik çift akraba bağınız var illaki bir aradalık olacak.

Hadi azalttınız diyelim gelip gitmeyi. Bu sefer de enişte olan adam alışmış bu olaya, alışmadıysa bile kızınız aracılığı ile alışmıştır,

kızınız olmazsa başkalarının kızlarına yaklaşmaya çalışacak.

Kanıt olmadan hiç kimseyi hiç bir şeye inandıramazsınız. Kardeşinizin marketinde kamera var mı varsa siz ulaşabilir misiniz?

En son söylüyorum ama en başta kızınız için yardım alın. Henüz olay tazeyken kızınız içinde derinleştirmeden hekim desteği alın.

bu duruma sessız kalmayın cok yanlıs yaparsınız,bu adama bırılerı dur demeli.
adam sapıkmıs resmen,yarın oburgun ıs elle tacızı asıp ıgrec boyutlara gelebılır(ALLAH KORUSUN)

canım marketlerde genellikle kamera falan olur ya.. markete gidip yardım için kızım yerine ben geldim deseniz ve geçmişe dönük görüntüleri (varsa tabi) almaya çalışsanız..en azından elinizde somut kanıt olur. hoş kanıt da gerekir mi böyle bir durum için bilmiyorum ama!!
ha kardeşim üzülür diye düşünmeyin çünkü bu adam onu bugün değilse de ileride bir gün mutlaka yine üzecektir. yanına kalmasın. burnundan getirin onun. ama önce sakin olun, mantıklı düşünmeye çalışın ve kızınıza bolca destek olun. hatta bu olay kızınızın bilinç altına işlemesin onu diye bir psikoloğa götürseniz iyi olur kanısındayım.
allah yardımcınız olsun. zor bir durum...

Söyle bir durum var...bizimki bir aile sirketi..alt katta market. 1. katta babam .. 2. katta kiz kardesim 3. katta abim oturuyor..ben ama baska bir semte kaliyorum...aslinda market babamin ama annem vefat ettinden beri kiz kardesim ve esi isletiyor...babamda sürekli yanimizda kalmiyor biz yurt disinda yasadimiz icin babam sürekli giris cikis yapiyor. babamin katinda marketi izlemek icin kamera var..bundan 1 ay önce tesadüf babam burdayken kamera acikti marketi izliyorduk tv aciktti..ALLAH büyükya.... Enistemin kizimin yanagindan makas aldini gördüm..hatta kizim markete yeni girdi enistem hemen selam verip makas aldi tabi ozaman bana masum birsey gelmisti ama ALLAH gösterdi...

Bayanlar inanin soktayim bugün kizim bana Enistemin (kiz kardesimin esi) kizimi taciz ettini anlatti delircem simdi....
kizim birkac günden beri biraz durgun, birde okuldan cikinca kiz kardesimin marketi var orda yardim ediyor orayada birkac günden beri gitmiyor... bugün karsima aldim konustum ne derdin felan var niye markete gitmiyorsun diye.. basta anlatmadi sonra aglamaya basladi anlatti. Enistem bir dönemden beri kizima askim diye hitap ediyormus, kizim gelince askim beni öpsene ilk basta kizim masum seyler sanmis bunlari.. zamanla eliyle poposuna vurmaya baslamis...birde yanindan gecerken kizima yakin vücut temasinda bulunuyormus.. kizim birkac defa uyarmis daha devam etmis..............
Kizim agliyor gitmicem diye taman daha yollamam ama ben bunlari kiz kardesime nasil anlatacam veya anlatmasam mi?? delircem bir yanda kizim bir yanda kardesim...birde kötü olan sey Enistem benim Dayimin oglu...desem ki Enisteyle konus ama ben zaten bir dönemden beri enistemle konusmuyorum ama kizimi kiz kardesimin yanina yardima yolluyordum cünkü kiz kardesimin kücük bir bebegi oldu onun icin calismiyor kizimda hasligini cikartsin diye... ya ben bunu kime anlatsam simdi kendi esimemi ama korkuyorum olay cikar diye gercekten delircem biryandan diyorum acaba masum birsey mi ama kizima inaniyorum niye durup dururken böyle birsey anlatsin.....Inanin zor bir durumdayim

Olay cok yeni oldugu icin daha ikimizde soktayiz...inanin ilk 2 dak kizima hic birsey diyemedim sonra bir ara bayilcam sandim ama kendime geldim ben böyle tepki veriyorsam benim kizim neler yasadi kendi ruhunda...kizimin yaninda oldumu söyledim...benim yavrum kendinden cok teyzesini düsünüyor diyorki anne sakin teyzeme söyleme bebegi var üzülmesin...ben daha oraya gitmem bitsin diyor...kimse duymasin..utaniyor...bu beni delirtiyor niye benim kizim utansin niye tacize ugramis kizlarimiz utaniyor o sapiklar utansin...susmayalim diyorum ama kiz kardesime üzülüyorum...

Söyle bir durum var...bizimki bir aile sirketi..alt katta market. 1. katta babam .. 2. katta kiz kardesim 3. katta abim oturuyor..ben ama baska bir semte kaliyorum...aslinda market babamin ama annem vefat ettinden beri kiz kardesim ve esi isletiyor...babamda sürekli yanimizda kalmiyor biz yurt disinda yasadimiz icin babam sürekli giris cikis yapiyor. babamin katinda marketi izlemek icin kamera var..bundan 1 ay önce tesadüf babam burdayken kamera acikti marketi izliyorduk tv aciktti..ALLAH büyükya.... Enistemin kizimin yanagindan makas aldini gördüm..hatta kizim markete yeni girdi enistem hemen selam verip makas aldi tabi ozaman bana masum birsey gelmisti ama ALLAH gösterdi...

öncelikle sizin iyi bir anne olduğunuzu düşünüyorum çünkü kızınız sizden çekinmeden yaşadığı sorunu size anlatabilmiş..onun sizin yanınızda rahat olması çok önemli..eğer siz, kızıp bağırıp çağıracak ya da suçu kızınızın üstüne atabilecek bir anne olsaydınız belkide daha kötü şeyler olunca bile bunu duymayacaktınız..kızınıza yüklenmeyin..ortada normal bişey yok ama hayatına normal devam ediyormuş gibi davranın..yani demek istediğim okul tatilde ama mesela dışardan geldiğinde kızım nasılsın iyimisin vs gibi normalden çok daha fazla sorular sormayın..normal gündelik yaşamınız neyse onu devam ettirin belki biraz daha ilgili olabilirsiniz ama aşırı ilgilenmeniz, kızınızda "o olay için bu kdr ilgileniyor" diye düşünmesine sebep olabilir, istemeden o olayı ona tekrar tekrar hatırlatmış olabilirsiniz..bu konularda okan bayülgenin veya veya daha başka programlarda uzmanlar eşliğinde sohbetler var..youtube dan fln bulup izleyin kesinlikle yardımı olacaktır kızınıza nasıl davranmanız konusunda,sonrasındada bir uzmana danışın..

ayrıca şunu da belirtmeden geçemicem siz ne kdr iyi niyetli olsanızda kızınız 17 yaşında bir genç kız, eniştesi de 25-30 yaşlarında sanırım ve eniştenizin kızınızın yanağından makas alması insanda şüphe oluşturacak bir durumdur..belki araları çok iyidir abi-kardeş gibi diye düşünebilrsiniz doğru ama siz bir annesiniz o nedenle o resim kafanızın bir kenarında bir soru işareti olarak hep kalmalı..(bunu bu konuyu okuyacak diğer bayanlar için söylüyorum bu taciz olayı bu tarz şeylerle kendini belli edebilecek olaylar silsilesidir..önceden önleminizi evladınıza çok da çaktırmadan almanız gerekir ve elbette çocuğunuzla bu tarz şeyler muhakkak konuşun..uzmanlar bile 6-7 yaşlarındaki çocuklar için çok basit olarak öğüt verilmesini istiyorlar..yani mesela şu yerlerine dokunursa hayır dokunma de ve gel bana söyle gibisinden..sakın çocuğunuzla aranıza dağlar koymayın yoksa çok geç olur bazı şeyleri öğrendiğinizde önlem almak için..o nedenle çocuğunuzla aranız arkadaş misali rahat olabilmeli..ancak bunu sağlarsanız çocuğunuz size korkmadan,çekinmeden herşeyini anlatabilir..yoksa kaybeden siz ve çocuğunuz olur..)

kamera kayıtlarını muhakak birşekilde alın..ben o teknik konuları bilemem diyorsanız bi tanıdığınızdan yardım isteyin, ne o kişiye ne de diğerlerine şimdilik bişey söylemeyin,bi bahane uydurup alın bana kalırsa..o kamera kayıtlarını inceledikten sonra, ne yapacağınıza karar verirsiniz..kamera kayıtları diğerlerini inandırmak içindir yoksa sizin kızınıza inanmanız için değil..yarın edinebiliyorsanız yarın gidip kamera kayıtlarını alın..sonrasın da da babayla konuşun..babnın bilmesi gerekli huyu mizacı düşünceleri nasıldır bilmiyorum ama düşünsenize hadi onlara oturmaya gidelim dendi ya da biryerde biraraya geldiniz hep gözünüzün kızınız üzerinde olucak hep bi tedirginlik vs çok şey..hem üstelik o kızınızın babası..bilmeli bence..benim anlamadığım aşkım aşkım diye hitap ediyorda hiç mi etraftakiler duymuyor yada görmüyor yaptıklarını anlamadım..ne demek yani benim kızımı sıkıştırmak,sen kendi tatminin için nasıl benim kızımı sıkıştırırsın adi adam..karısı hamile olduğu için bir arayış içine girmiş belli..ama bu olayın üstünü örterseniz ne sizin, ne kızınızın içi rahat eder....bu öyle bi illetki kadınlar veya adamlar olgunlaştıklarında, 50 yaşında bile hala yaşadıkları olayları unutamıyorlar..kız kardeşiniz üzülecek doğrudur ama kızınız için bunu yapmanız şart..bu sizin akrabanız ilerde biyerde illaki bir araya geliceksiniz, kızınıza aynı acıları yaşatmayın..kız kardeşinizin doğumuna ne kadar var?

Eniştenizin yaptığının masum bir şey olduğunu hiç mi hiç düşünmüyorum :19:

Bir kız kendini kötü hissedecek ve bir daha o mekana gidemeyecek kadar ürktüyse yapılan şey asla masum olamaz,ki kızınız son zamanlarda durgunmuş ve size ağlayarak anlatmış durumu.

Kendi kızınıza mı inanıyorsunuz yoksa sonuçta bir erkek olan eniştenize ya da dayınızın oğluna mı ???

Kız kardeşinize söyleyip söylememek size kalmış fakat ben art niyet sezdim :47:

Back
X