Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cmekli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
214
3
46
Bursa
24 haftalık hamileyim kızıma isim karar veremedim ben kuran geçsin vede değişik bişey olsun istiyorum anlamı güzel olsun ama karar veremiyoruz duru baş rollrde şuan ama zeren alya meliste var katagorilerde ne olur hanımlar herkes yazssın aklında olanı anlamlarıyla

RANA:Güzel göze hoş gelen
ŞEYMA: (Ar.) 1. Bedeninde ben veya benzer bir izi olanlar. 2. Hz. Peygamber'in süt kardeşi

TUANA: Cennete düşen ilk yağmur damlası

BEREN: 1. Güçlü, kuvvetli. 2. Akıllı
ALYADUA: Gökyüzünün yakarışı
AZRA: Yine iffete tekabül eden, namuslu ve tertemiz kadın anlamındadır. Kirlerden arındırılmış, masum manasında.
bunlar çok hoşuma gitti,umarım fir fikir verir canım

elçin

nasil?

Esila ( Cennetten müjde )

Lütfen beğenilirse isim annesiyim hee ona göre

evet güzel isim fakat anlamı bu değil.. kuranda geçtiği ayetten de kontrol ederseniz anlamının
''öğle ile ikindi namazı arasındaki vakit'' olduğunu görürsünüz
arkadaşım da bu ismi koymak istedi kızına.. değişik ve güzel geliyordu kulağa
Nur ile tamamladık biz de
Nur Esila koydu
öğle ile ikindi namazı arasındaki parlaklık, aydınlık oldu anlamı böylece

Feyza,

1. Suyun taşıp akması. 2. Bolluk, çokluk, verimlilik, fazlalık, gürlük, ilerleme, çoğalma. 3. İlim, irfan. 4. Feyz ile dolu olan.

Çok sevdiğim bir isim biliyorsunuz ki İsmin Kuran da geçmesi değil anlamının güzel olması gerekir.

Aaa banada arkadaşım söylemişti ama yanlış bilgilendirmiş sanırım :8
Teşekkürler

Seni öldürürüm sakın duru koyma o benim kızımın adı olcakkkkk
şaka bi yana bende çok koymak istiyorum kızım olursa adı kesin duru azra ismide güzel ama anlamı el değmemiş kız demek.. bide ben ipeği çok beğeniyordum önceden ...eğer sevdiğin isim çoksa kura ile çek koy adını cnm ama berru bersu berra bunlardan gına geldi çok var yani..

ama duru çook güzellll emine ün ün kızının adı aynı zmanda

/LEFT]​

NEVRA :1. Işıklı olma, parlaklık. 2. Çiçek, özellikle beyaz çiçek

ben bi kızım olursa bu ismi koyucam...

rana ismide çok güzel bende 25 haftalık hamileyim isim arıyorum :) yiğenimin ismi olduğu için sana öneriyorum :)

Zümra; en cesur, en güzel, en zeki, en namuslu anlamında....

berru ya da berre diye de geçer ben berru yu cok begeniyorum : Allah ın isimlerinden.

öztürkçe bir isim önereyim bende

Umay:Türk mitolojisinde doğum ve bereketin sembolü olan en önemli tanrıçanın adıdır.

Umay:üzerinden geçtiği kişilere mutluluk getiren kuş,devlet kuşu

umay - ek_i sözlük birde burayı okuyabilirsin

başrolu çok beğendim

tavsiyelerinizi bir bir not alıyorum gerçekten de çok faydalı oluyor arkadaşlar.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum zaman geçtikçe fikirlerde değişiyor tam bi isim derken güzel bi tavsiye geliyor insan arada kalıyor bakalım nerede duracak bu fikir.

Seymanin bi anlami daha var: issiz bi colde bulunan su demektir.

benimde hosuma giden isimler alya: yuksek yer, yukseklik, gok sema demektir.
ve asel: cennetteki dört ırmaktan biri. bal ırmağı.

Kuranda geçsin istiyorsan bence tuğba

Allah bebeklerinizi huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. bende temmuz annesi olacağım kısmetse.
Temmuz anneleri bölümüne isim anketi açtım oylarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…