24 haftalık hamileyim kızıma isim karar veremedim ben kuran geçsin vede değişik bişey olsun istiyorum anlamı güzel olsun ama karar veremiyoruz duru baş rollrde şuan ama zeren alya meliste var katagorilerde ne olur hanımlar herkes yazssın aklında olanı anlamlarıyla
Esila ( Cennetten müjde )
Lütfen beğenilirse isim annesiyim hee ona göre
evet güzel isim fakat anlamı bu değil.. kuranda geçtiği ayetten de kontrol ederseniz anlamının
''öğle ile ikindi namazı arasındaki vakit'' olduğunu görürsünüz
arkadaşım da bu ismi koymak istedi kızına.. değişik ve güzel geliyordu kulağa
Nur ile tamamladık biz de
Nur Esila koydu
öğle ile ikindi namazı arasındaki parlaklık, aydınlık oldu anlamı böylece
24 haftalık hamileyim kızıma isim karar veremedim ben kuran geçsin vede değişik bişey olsun istiyorum anlamı güzel olsun ama karar veremiyoruz duru baş rollrde şuan ama zeren alya meliste var katagorilerde ne olur hanımlar herkes yazssın aklında olanı anlamlarıyla
RANA:Güzel göze hoş gelen
ŞEYMA: (Ar.) 1. Bedeninde ben veya benzer bir izi olanlar. 2. Hz. Peygamber'in süt kardeşi
TUANA: Cennete düşen ilk yağmur damlası
BEREN: 1. Güçlü, kuvvetli. 2. Akıllı
ALYADUA: Gökyüzünün yakarışı
AZRA: Yine iffete tekabül eden, namuslu ve tertemiz kadın anlamındadır. Kirlerden arındırılmış, masum manasında.
bunlar çok hoşuma gitti,umarım fir fikir verir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?