Duru ismini bende cok begeniyorum, hatta esimede söyledim... oda Duru sampuan markasi, olmaz dedi... erkek milleti iste ne yaparsin :)
Ecrin isimi cok hosuma gidiyor allahin hediyesi anlamina geliyormus :)
Ceylin...... ( Ceylin - Cennetin kapısı , cennete açılan kapı)
Aynen katiliyorum, cok güzel bir isim ama ben bide avrupada yasiyorum, almanlar kizimi cagirirken ismi cok degismesin diyede ugrasiyorum bi yandan, iyice zorlaniyorum ya off.. Ecrine burda c yi k diye okuduklarin icin Ekrin yada Ezrin derler kizima... bende sinir olurum buna kesin :)...
Peki dua ismi hakkinda bi bilgin varmi arkadasim???
Ceylin...... ( Ceylin - Cennetin kapısı , cennete açılan kapı)
Ben daha önce Dua ismini duydum ve kızım için düşündüğüm isimlerden biriydi...Ama daha sonra vazgeçtim Almina ismini koydum.....
Dua ismi gayet güzel bence....
Bir de Ala ismini (güzel,hoş anlamında...pekala derken..)düşünmüştüm...2. a nın üzerinde şapka var..Ama artık şapka kaldırıldığı için kırmızı anlamına gelen ala ile karıştırılacağı için vazgeçtim...
Aynen katiliyorum, cok güzel bir isim ama ben bide avrupada yasiyorum, almanlar kizimi cagirirken ismi cok degismesin diyede ugrasiyorum bi yandan, iyice zorlaniyorum ya off.. Ecrine burda c yi k diye okuduklarin icin Ekrin yada Ezrin derler kizima... bende sinir olurum buna kesin :)...
Peki dua ismi hakkinda bi bilgin varmi arkadasim???
evet ya bende yurtdisinda yasiyom. isim koyarken iyi dusunmek gerekli dedigin gibi farkli anlamlarda soyluyorlar yada soylemekde zorluk cekiyorlar. Hele benim yasadigim ulkede "y"harfini "u" diye okuyorlar soyadin yildiz ise oluyor uldizz
benimde bebisim olcak insallah 6 ay sonra bende isim bakiyorum. isim secerken cok dikkat etmek lazim goze cok batan irkciliga falanda maruz kalcak bi isim olmamasina dikkat ediyoz bizde.:26:
canım öncelikle Allah sağlık versin hem yavruna hem sana sağlıkla kucağına alırsın inşAllah.. benim de kızım olcak ve isim konusunda kararsızım içime sinen bir isim yok daha, babamız ise Asya olsun istiyor.. Dua ismini koyan ben hiç duymadım içine siniyorsa koy tabiki..
Bu arada Almina nın anlamı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?