selamun aleyküm arladaslar, iki hafta önce kizim olacagini ögrendim... henüz 5,5 aylik hamileyim ama huyum kurusun kendimi tanirim, doguma kadar ancak isim secerim ben...
Sizlerede bir sorum olucak, kizima Dua ismini koymayi cok istiyorum ama bu dogrumu yalnismi, günahmi degilmi bilmiyorum.
Gerekirse ek isimde kullanmak isterim Dua Nur, Dua Su vs. buna benzer, tabi daha kararli degilim... Insallah burda beraber karar veririz arkadaslar...
Ha bide arapca, yada kuranda gecen böyle bildiginiz Kisa ama kulaga hos gelen isimler varsa, benimle paylasirsaniz cook coook sevinirim...
Bu benim ilk bebegim yerimde duramiyorum, lütfen beni anlayin :)
off ne zor zeymis bebege bir isim bulmak ya, ömür boyu tasiyacagi birsey oldugunu düsündükce sirtimdaki yük katlaniyor sanki...
zaten bikere gördük ondada kiz dedi, sonrada degil dedi, bidahada göstermedi bebek kendisini... erkek olunca kayinbabamin ismini takacam, ay bazen erkek olsunda
isim derdinden kurtulayim diyorum resmennnn....
siz böyle yazdikca ben daha cok güc kazaniyorum ne yalan söylim, bide benimkini ikna ettimi tamamdir :)
ela dua, alya dua bunlarda kulaga cok hos geliyor bide bunlarit eklif edim benimkine :) kabul etmezsede karnima sanci girdi numarasina yatarim napim hihi :)
iengel olmamali aslinda ama iste "du a" sendemi demek, duanur desem "nur" sadece demek almancada, sadece sendemi anlamina filan geliyor... yazilislari bile öyle... o yüzden talihsizlige ugruyor bizim isim :) cok düsünmem lazim cookk... aglayasim var su anda
ama bu du a deil ki ? sara yı düşün SARA DUA hem kulağa hoş hem de sara yabancılarda da olan bi isim .. DUA isminden vazgeçme bence boşver ne anlama geliyorsa gelsin .. önemli olan dinimize uygun isim koymak değil mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?