Doğuma Hazırlık Kizima isim ariyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben SERRA DUA da ısrarlıyım .. çok hoş uyum yakaladı benm olursa kızım koyarım .)

kuranda geçsin geçmesin benim için anlamı daha önemli.. kuranda geçen bütün isimleri koymak iyi değil kezban asiye kuranda geçiyor ama anlamları ii değil. mesela doğa isimlerini koymakta iyi değil yağmur toprak gibi.. ben isimlerin kişilikleri etkilediğine inananlardanım tabi bu benim şahsi görüşüm. örneğin cemre bence çok güzel bi isim ama anlamı ateş topu demek we çewremdeki bütün cemreler çok yaramaz tam bi ateş topu gibi ben dua istedim bütün duaları kabul olsun die babası melek koydu melekler gibi saf temiz berrak olsun die.. herkesin görüşüne sonuna kadar saygı duyarım...

BiLGE NUR =bayiliyorum bu isme

benim ilkokldaa bir arkadaşım vardı ismi ÇİSEydi hani yağmur çiseledi deriz ya o anlamda imiş :)
AFRA isminide çok beğenirim.

sanırım aynı dönemdeyiz seninle .. bende erkek bekliyorum bende isime karar veremedim dua nın yanına genelde dua alya duymuştum yada alya dua ...alya yüksek yer demekmiş.. ama ben kızım olsaydı adı kesin duru olacaktı saf berrak demek.. allahım erkek nasib etti hayırlısı olsunda...yine bak çok güzel kız isimleri var canım..

Son düzenleme:
[benim tanıdığım kızının ismini nisa ebrar koydu. nisa kadın ebrar da hayır seven iyilik seven anlamına geliyormuş,ikisi birlikte hayır seven kadın olsun dedi. Birde bulem ismini söylemişti oda cenneti müjdeleyen melek demekmiş ben bulem i daha çok sevmiştim ama :78:

Son düzenleme:
5 haftam kaldi ve hala kizimin ismi bu diyemiyorum :)

Dua ismini trde olsaydim %100 kizima verirdim, ama avusturya "du a" sendemi demek, benimkide dalga gecerler diye istemiyor... ben cok begeniyorum ama Dua ismini... simdilik Nilsu isminde karar verdik ama icim tam olarak rahat degil sanki, aklimdan Duanur u cikaramiyorum :)

ahu dua da güzel olabilir. ama sanki yabancı bi ülke bi ada ismi gibi oldu ya bilemiyorum. su güzel isim ama herkes su ekliyor bu aralar isimlerin sonuna ben tavsiye etmem açıkcası. ikra düşünebilirsiniz. ya da b ile başlayan kız isimlerini düşünebilirsin. berrin berfin berra berru berre beren beril gibi ben hepsini çok beğenirim.

mercan, esna, nevra, havle, arsen, sahra, sena, cansel ben bunlarıda seviyorum.

Nilsu çok güzel bir isimmmm .) bayılıyordum zaten iyi yapmışsın .)

off ne zor zeymis bebege bir isim bulmak ya, ömür boyu tasiyacagi birsey oldugunu düsündükce sirtimdaki yük katlaniyor sanki...
zaten bikere gördük ondada kiz dedi, sonrada degil dedi, bidahada göstermedi bebek kendisini... erkek olunca kayinbabamin ismini takacam, ay bazen erkek olsunda
isim derdinden kurtulayim diyorum resmennnn....

dua çok hoş bir isim
alya dua duymuştum ben de,
içinizden ne geliyorsa onu yapın
kalbinizin sesini dinleyin
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Dua gerçekten güzel bir isim .) içindeki ilk sese kulak ver bence .)

bu arada madem türkiyede değilsn yabancılarda da duyulan SARA ismini öneririm hem de çok beğendğm bir isim .) olmadı sara dua koy duasını kendi aranzda kullann .)

çok beğendm DUA ismini çok değişik çok farklı....
hatta kızım olursa bende düşünebilirim:):)
Allah analı babalı büyütsün....

siz böyle yazdikca ben daha cok güc kazaniyorum ne yalan söylim, bide benimkini ikna ettimi tamamdir :)

ela dua, alya dua bunlarda kulaga cok hos geliyor bide bunlarit eklif edim benimkine :) kabul etmezsede karnima sanci girdi numarasina yatarim napim hihi :)

ya göbek adı niyetine olsun eşinin istediği ilk isim olsun dua da senin isteğin ne de olmasa ki .) ikinizin de gönlü olsun .. hem türkiyede yaşamaman DUA ismini koymana engel olmamalı bence .)

iengel olmamali aslinda ama iste "du a" sendemi demek, duanur desem "nur" sadece demek almancada, sadece sendemi anlamina filan geliyor... yazilislari bile öyle... o yüzden talihsizlige ugruyor bizim isim :) cok düsünmem lazim cookk... aglayasim var su anda

ama bu du a deil ki ? sara yı düşün SARA DUA hem kulağa hoş hem de sara yabancılarda da olan bi isim .. DUA isminden vazgeçme bence boşver ne anlama geliyorsa gelsin .. önemli olan dinimize uygun isim koymak değil mi ki?

slm bende fıkrımı yazayım
evet dua ısmı cok guzel ama koymaya cesaret edemezdım heralde
bende hamıleyım ama daha cınsıyetımız bellı deıl esım ve ben kızımız olsun ıstıyoruz ama nedense herkez bende daır oglum olucak gıbı gelıyor neyse ılk bebek saglıklı olsunda ne olursa olsun
eger kızım olursa yıllar onceden hazırladım ısmını MİNA dusunuyorum bırgun kızım olursa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…