Doğuma Hazırlık Kizima isim ariyorum..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
belki bunu söylemek için çok geç ama olsun yazayım ben yine =) dilşah dilruba neslişah isimleri çok güzel .bide canım dikkat et isimler çocuklar üzerinde çok etkliymiş karakterlerini doğrudan etkiliyormuş İSviçreLİ bilim ADAmlarının yalancısıyım :)))

Selam bayanlar, benim 4 ya$inda bir kizim var ismi EsiLa, simdi de 20 haftalik hamileyim ve bir kizim daha olacak. Kizima isim ariyorum, hem anlami guzel, hemde kulaga ho$ gelen hemde çok fazla duyulmami$ bir isim ariyorum. Illaki Kuran'da geçmesi gerekiyor diye kuralim yok, anlami iyi, kulaga ho$ gelen, degisik farkli bir isim olsun. Haydi hanimlar onerilerinizi bekliyorum?? Inanki e$imle cok du$unduk arastirdik, hic bir sonuca varamadik.

Esila nın yanında mesela cnm bunlar olabilir:

ECER = Yeni, güzel, iyi.

ECMEL = Çok güzel.

EDİS / EDİZ = Ulu, yüce, değerli kimse.

EFDAL = 1. Çok erdemli, çok faziletli. 2. En iyi, üstün.

EFZA = Artıran, çoğaltan.

bi isim daha var cnm onu cok begeniyorum Esilanın yanınada cok yakışcagina inaniyorum ama gercek anlamı bumudur degil midir kökeni nerden gelir bilmiyorum Hocaya sormustum oda bilmiyorum dedi..

ALİSA / ELİSA = 1. Asil soydan olan. 2. Güzel.

canim gecende bi kac isim daha duydum :) daha dogrusu buldum. hosuna gider umarim ve bi karar verirsiniz. gerci hayirlisiyla daha doguma varmis :)

esinam= arapcada ,,allahim sesimi duydu'' demekmis :) (ilginc geldi bana)
mila (hizli söylencek yani mi baskin olcak anlatabildim mi bilmiyorum :)) =ispanyolca mucize demekmis, arapcada sevgi olarak kullanilirmis
vera= rusca-inanc anlamina gelirmis, arnavutca=yaz demekmis, latince=gercek,esas demekmis

Selam bayanlar, benim 4 ya$inda bir kizim var ismi EsiLa, simdi de 20 haftalik hamileyim ve bir kizim daha olacak. Kizima isim ariyorum, hem anlami guzel, hemde kulaga ho$ gelen hemde çok fazla duyulmami$ bir isim ariyorum. Illaki Kuran'da geçmesi gerekiyor diye kuralim yok, anlami iyi, kulaga ho$ gelen, degisik farkli bir isim olsun. Haydi hanimlar onerilerinizi bekliyorum?? Inanki e$imle cok du$unduk arastirdik, hic bir sonuca varamadik.

benim kızım için düşündüğüm isimler;
Beril su - Ada - Belis - Beren - Derin - Nildeniz - Alya - Liva - Suelnur
Eşimse Taçmin yada Ada diyor
ben Taçmin konusunda kararsızım ,kimsede olmayan bi isim ama Derin daha ağır basıyor bende :)

belki sizinde karar vermeniz konusunda yardımcı olur . bence uyumlu isim aramayın anlamı güzel , kibar ve modern olsa yeter....

Back
X