Doğuma Hazırlık Kizima isim ariyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
valla küçük bi öğrencim uydurmuştu bencede çok sevimli bide eşime beyendirsem:)

offf ne zor seymis megerse bu isim bulma isi... ilk baslarda daha cok var daha cok var diyordum ama sanki zaman gittikce daraliyor, 13 haftam kaldi ve ben hala kizima bir isim bulamadim Duanur, Nilsu, Sevval, Azra, Lorin vs. daha bisürü isim var kafamda dolanan birini eleyemiyorum bile offf

iste bende duha degilde dua ismini istiyorum, ek isim olarakda nur yada su olsun diyorum, duanur duasu gibi ama benimkine pek begendiremiyorum bu ismi... cevremdekilerde duyunca pek olumlu tepki alamiyorum malesef... offf kafam karma karisikkk

aslında ısım olarak daha kolaylarını begnıyorum ben. Pelın, Bade Berrak Berra gıbı ısımler cok hos. Mına ısmını cok begenıyordum ama seytan taslamak ıcın cıkılan dag , dagın yolu anlamına gelıyor dıye ogrendım vazgectım. yınede ne koyarsan adı gıbı yasasın

canim seni uzmek istemem ama bunca isim varken dua neden? Yani bir isim olarak ben dusunemiyorum bunu.
Ben kesinlikle bu tur isimleri onaylamiyorum. Elbette anlami cok derin, hepimiz inancliyiz ama ne biliyim
isim olarak hoc durmuyor sadece bunun icin demiyorum mitolojik yada masalsi isimler icinde boyle dusunuyorum, eftalya, anastasya, lavinya yani bunlar isim olmamali.
cok daha guzel isimler mevcut.
umarim fikrin kizin dogana kadar degisir, benim annem adimi dua koysa cok uzulurdum
yazik o cocugada.

Dua bence cok anlamli isim olarak. Kulagada hos geliyor ayrica.
Benim ismim, yani Esra, istediginiz gibi Kuranda geçen Arapca bir isim.
Kendi ismimden cok memnunum!

bende 6,5 aylık hamileyim allah nasip ederde doğarsa ismini NİLDA düşünüyorum ....

ben de dua ismini beğeniyorum bu yüzden kendi kızım olursa koyacağım isimler arasında SERRA DUA var .. serra kuranda geçen bi isim ve çok hoş .)

ben 1 ay önce anne oldum ve kızımızın adını DUA MELEK werdik:)) herkes çok beğendi dua ismi çok duyulmadığı için bayada dikkat çekti:)

benim 3 aylık bir meleğim var ismi duru çok isim aradık arştırmadığımız site kalmadı çok zor bir iş bu isim işi zeren düşündük anlamı anlayışlı, kavrayışlı, zeki demekmiş ama duruda karar kıldık herkes çok beğeniyo anlamından dolayı tavsiye ederim dua gibi ağır isimler koymayın çocuklar taşıyamıyolar ağır geliyo bence tabi bu benim fikrim en hayırlıs hangisiyse onu koyun

Bence o marka bu marka diye dusunmeyin bir cok ismin mahalle aralarinda bile marka halleri var , benim de kizimin adi Duru ve ismi gibi saf temiz olsun istedik, kim ne derse desin insanlar isimlerinden etkileniyor ve bazi isimleri insanlar tasiyamiyor , Muhammed gibi mesela , Dua cok guzel bir isimmis umarim cocuga da agir gelmez ben de 2. kizim olursa dusunecegim isimlerden biri oldu artik:) zeynep dua nasil peki?

bence dua okadar ağır gelcek bi isim değil kızımın bu ismi taşımakta zorlancağını hiç düşünmüorum çünkü o ismiyle büyücek kendisi we çewresindekiler bu isme alıştıkları için gayet normal gelicek ama o ismiyle özdeşleşcek.bence ikinci ismi daha ağır gelebilir melek çok güzel bi isim ama duadan daha ağır gelio bana ee onuda babası istediği için mecbur koyduk zeynep dua da güzel benim kuzenimin ismi zeynep olduğu için hiç düşünmedim... zeynep tek başınada zaten çok güzel bi isim

dua ...

çok enteresan geldi...

valla benim şahsi görüşüm böyle kuranda geçen yada anlamları güçlü olan şeylerin isim olarak kullanılmaması...

tabikide tercih senin ...

Karen Allahın sunduğu cennet meyvesi
Karin Melek (Osmanlıca-Kuran'dan)

herkese merhabalar bu isimleri geçenlerde tesadüfen gördüm.nasip olurda bir oğlum olursa (burarda henüz çocuğum yok) kaan ismini koymayi istiyorum.K harfinde diğer isimlere bakarken gördüm çok hoşuma gitti.daha önce hiç duymadım.anlamlarının doğruluğundan biraz şüpheliyim eğer daha önceden bileniniz varsa anlamları konusunda bilgi verirmisiniz birde fikrinizi merak ediyorum yazarsanız çok sevinirim

canım anlamını ne oldugunu tam olarak bılmıyoorum ama Karen ısmı m.ö. 10000 dıye bı fılm vardı orda gecıyordu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…