• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kizima isim ariyorum..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
belki bunu söylemek için çok geç ama olsun yazayım ben yine =) dilşah dilruba neslişah isimleri çok güzel .bide canım dikkat et isimler çocuklar üzerinde çok etkliymiş karakterlerini doğrudan etkiliyormuş İSviçreLİ bilim ADAmlarının yalancısıyım :)))

Selam bayanlar, benim 4 ya$inda bir kizim var ismi EsiLa, simdi de 20 haftalik hamileyim ve bir kizim daha olacak. Kizima isim ariyorum, hem anlami guzel, hemde kulaga ho$ gelen hemde çok fazla duyulmami$ bir isim ariyorum. Illaki Kuran'da geçmesi gerekiyor diye kuralim yok, anlami iyi, kulaga ho$ gelen, degisik farkli bir isim olsun. Haydi hanimlar onerilerinizi bekliyorum?? Inanki e$imle cok du$unduk arastirdik, hic bir sonuca varamadik.

Esila nın yanında mesela cnm bunlar olabilir:

ECER = Yeni, güzel, iyi.

ECMEL = Çok güzel.

EDİS / EDİZ = Ulu, yüce, değerli kimse.

EFDAL = 1. Çok erdemli, çok faziletli. 2. En iyi, üstün.

EFZA = Artıran, çoğaltan.

bi isim daha var cnm onu cok begeniyorum Esilanın yanınada cok yakışcagina inaniyorum ama gercek anlamı bumudur degil midir kökeni nerden gelir bilmiyorum Hocaya sormustum oda bilmiyorum dedi..

ALİSA / ELİSA = 1. Asil soydan olan. 2. Güzel.

canim gecende bi kac isim daha duydum :) daha dogrusu buldum. hosuna gider umarim ve bi karar verirsiniz. gerci hayirlisiyla daha doguma varmis :)

esinam= arapcada ,,allahim sesimi duydu'' demekmis :) (ilginc geldi bana)
mila (hizli söylencek yani mi baskin olcak anlatabildim mi bilmiyorum :)) =ispanyolca mucize demekmis, arapcada sevgi olarak kullanilirmis
vera= rusca-inanc anlamina gelirmis, arnavutca=yaz demekmis, latince=gercek,esas demekmis

Selam bayanlar, benim 4 ya$inda bir kizim var ismi EsiLa, simdi de 20 haftalik hamileyim ve bir kizim daha olacak. Kizima isim ariyorum, hem anlami guzel, hemde kulaga ho$ gelen hemde çok fazla duyulmami$ bir isim ariyorum. Illaki Kuran'da geçmesi gerekiyor diye kuralim yok, anlami iyi, kulaga ho$ gelen, degisik farkli bir isim olsun. Haydi hanimlar onerilerinizi bekliyorum?? Inanki e$imle cok du$unduk arastirdik, hic bir sonuca varamadik.

benim kızım için düşündüğüm isimler;
Beril su - Ada - Belis - Beren - Derin - Nildeniz - Alya - Liva - Suelnur
Eşimse Taçmin yada Ada diyor
ben Taçmin konusunda kararsızım ,kimsede olmayan bi isim ama Derin daha ağır basıyor bende :)

belki sizinde karar vermeniz konusunda yardımcı olur . bence uyumlu isim aramayın anlamı güzel , kibar ve modern olsa yeter....

Back
X