Doğuma Hazırlık Kizima isim ariyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bayraktark

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
84
62
3
36
Merhaba arkadaşlar 6 aylık hamileyim ve kizima güzel isim önerilerinizi bekliyorum.ilk bebeğim ve çok heyecanliyim bi türlü karar veremiyorum.bir an once ismine karar verip ona göre hazirlik yapmak istiyorum. Güzel yorumlarinizi bekliyorum.

Kizim olursa gazel ayzin arya lavinya veya göknil isimlerini dusunuyorum :) fikir olsun sana da

Zeliha ismi de güzeldir bu arada :) biraz eski gibi duruyor ama asil oturaklı duruyor. Anlamı su perisi demek aynı zamanda Züleyha olarak geçer, Züleyha da hz Yusuf'un eşinin adıdır :)

Merhaba arkadaşlar 6 aylık hamileyim ve kizima güzel isim önerilerinizi bekliyorum.ilk bebeğim ve çok heyecanliyim bi türlü karar veremiyorum.bir an once ismine karar verip ona göre hazirlik yapmak istiyorum. Güzel yorumlarinizi bekliyorum.
Benim favori ismim cemre dir:)
Onun dışında yağmur ve eylülü beğeniyorum
Şimdi farkettim, doğum eylüle denk geliyor galiba. Eylül ayında eylül ismi bomba olur:KK53:

Hamile degilim ama cok istiyorum canim simdiden dusunuyorum isim kiz olursa nisa isil koymak istiyorum :anne:anlamida cok guzel oluyo yanyana adiyla buyusun simdiden tebrikler:KK200:

Benim bebeğim olacak olsa bende çok telaşlı isim arama çalışmalarına baslardim fakat bir türlü begenemezdimm sanırım bence benim aklıma suan ilk gelen size uyar mi bilmiyorum ama esinizle sizin isminiz baş harfleri olabilir en azından aranizda maneviyati ve değeri yüksek birsey olur. Ornegin esinizin ismi ahmet sizin senâ . Ahsen gibi isim birlesiminden ad koyabilirsiniz.

Benim bebeğim olacak olsa bende çok telaşlı isim arama çalışmalarına baslardim fakat bir türlü begenemezdimm sanırım bence benim aklıma suan ilk gelen size uyar mi bilmiyorum ama esinizle sizin isminiz baş harfleri olabilir en azından aranizda maneviyati ve değeri yüksek birsey olur. Ornegin esinizin ismi ahmet sizin senâ . Ahsen gibi isim birlesiminden ad koyabilirsiniz.
Canim o dedigin cok guzel bisey uyarsa tabi arkadasim oyle yapmisti neslihan+ilhan=nesil bide ek olarak melike koydular:nazar:

bizde öyle bir isim düşünmüştük ama eşimin adı Onur ve benimki Burcu... bizim kıza olsa olsa Obur adı oluyor :KK70: Biz de Şehrazat koyalım dedik

Back
X