Doğuma Hazırlık kızıma isim bulamıyorum :(:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ramitep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
471
5
96
İstanbul
şubaT doğum ama ben kızıma isim bulamadım ilk kızım ipek şimdi aklımda hiç yok nerdeyse hem güzel anlamlı hemde pek duyulmamış istiyorum açıkçası bana yazarsanız sevinir sevgiler

nurefşan:Aydınlık veren, ortalığı ışık içinde bırakan. Nur ve efşan kelimelerinden birleşik isim

mrhbalar rabbm tamamına erdirsin inşallah ..bende kızıma isim arıyorum +bende şubatta doğum yapacm istersen beraber isim arayalım ne dersin? bende çok zorlanıyorum erkek olsaydı sana 100 tane istemedğin kadar isim sayardım ama kızıma bulamadım

benim de bir kızım olursa inşallah hira su veya hira naz koymak istiyorum

alika: özgür, asil soylu güzel genç kız demek ve arapça kökenli. benim çocuğum yok ama hep kızım olacak hayali ile arada bulduğum isimleri not alıyorum. kızım olursa birine alika, diğerine masal su adını koyucam

Benim begendim kiz isimleri:
Meryem, Ozlem, Sinem (sonlari em ile biten isimlere taktim bu siralar:78:)
Bunlarin disinda konuyu okurken ilk kizinin ismi Ipek oldugu icim aklima Inci geldi.
Diger begendiklerim: Ceyda, Leyla ve Zuleyha.

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallAh bebeğini.Beğendiğim isimleri bende yazayım..ILGIN,DOĞA,AYRİS,MASAL..Belki bunlardan birini beğenirsin..Sevgiler.

Ceylin :Cennetin kapısı , cennete açılan kapı

Bu isim cook hosuma gidiyorr
Ama anlamının yukarıdaki gibi olmadıgını iddaa edenler varmıs:26:
Kulağa çok hoş geliyor cok begeniyorum

herkeze çok tşkl bende inci istiyorum ama eşim pek beynmiyor nedense masal benimde çok aklımda ama anlamı yok diyo eşim diğer isimleride söylicem bakalım ah şu erkekler ne diyeyim

selam cnm, Rabbim tamamına erdirsin inşallah benim 2 tane oglum var eger ilerde nasip olurda bi kızçem olursa koymak istediklerim arasında, derin, erva, hazal, beren,beril, sare, asude, neva. gibi isimler var, belki benimkilerden sana bi fikir olur

Tuana.Anlamı da cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası demek.
Masal ismide güzel bence
Ilgın
Ömür

tşkl cnm amin inş seninde bir kızın olur inş erva ve beren beğendim aslında bütün isimler çok güzel ama seçip koymak çok zor bi sanki

ECRİN YADA PİRUZE gerçi benim kızım olsa elif yada zeynep koyardım nasip Allah analı babalı büyütsün...

tşkl cnm amin inş seninde bir kızın olur inş erva ve beren beğendim aslında bütün isimler çok güzel ama seçip koymak çok zor bi sanki

Sagol canımm amiiin..... ikisininde anlamına bak netten daha iyi fikir olur o zaman, isim kadar anlamıda çok önemli

benmde ilk çocuğumn ismi emir ona uygun olsun diyoruz eliften başka isim beğenemiyoruz...
elifta içime sinmiyor...
babalar çok zor beğeniyor isimleri....cinsiyeti öğrenmeden önce erkek olursa aras koyalım dedim..o ne kargo ismimi mi koycaz dedi.....her isme mutlaka bişey bulurlar

aynı benim kocişte aynı cnm valla bende erkek olursa demiştim aras koyarız diye aynısını dedi elif fena değil ama ela da olabilir erva olabilir ben beyendim ervayı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…