Doğuma Hazırlık kızıma isim bulamıyorum :(:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hayırlı doğumlar sağlıkla kucağına al kızını inşallah. İsim bulmak gerçekten çok zor kolay gelsin sana

Son düzenleme:

Eslem veya Ecrin de olabilir :26:

Mela ismi nasıl? - 1. Huy, ahlak (bkz Mele) 2. Cemaat 3 Doluluk 4. Gece ve gündüz
Mela/Mele Kuran'da geçiyor, Arapça kökenli.

Ipek çok narin bir isim, yanina bu isimleri yakistirdim:

Işık
Işıl
Ilgın
Buse
Sedef
Özlem
Izem
Inci

benimde doğumum şubat sonlarına denk geliyor ama biz eşimle isim konusunda hiç zorluk çekmedik erkekte kızda olsa isimleri 6 yıl evvelden belliydi kızım olacağını öğrendik ASYA'm geliyor ALLAHIN izniyle..isim belirlemek çok zor gerçekten yaa valla allah yardımcınız olsun ama en yakın arkadaşım kızına elif neva ismini koydu hitap ederken çok güzel geliyor bana

allah kurtarsın inş cnm bütün hamişleri bizide aynı zamnlara denk geliyor hemen hemen asya çok güzel bir isim bende ipek te hiç zorluk çekmedim diye bilirim ama 2.kızda çekiyorum

bütün arkadaşlara çok tşk ediyorum ilgilendiğiniz ve fikirlerinizi paylaştığınız için seçip mutlaka yazarım buraya

öncelikle allah tamamını erdirsin. ben kız ismi olarak ceylin, sudenaz'ı çok beğeniyorum. düşünebilirsiniz.

Eslem veya Ecrin de olabilir :26:

Ana dili Arapça olan biriyim ve isimler konusuna çok hakim biri olarak söyleyebilirim ki Eslem ismi kız ismi değil erkek ismidir. Birkaç erkek sabahelerin ismi hatta bir sahabe kabilesinin de ismidir.
Bu ismi kızlarına verenlere sesleniyorum: Yapmayın etmeyin. Kulağa hoş geliyor diye kızınıza erkek ismi vermek doğru değil. Kızınız ilerde isminin bir erkek ismi olduğunu öğrenince size nasıl bir tepki verecek artık orasını siz düşünün.

allah kurtarsın inş cnm bütün hamişleri bizide aynı zamnlara denk geliyor hemen hemen asya çok güzel bir isim bende ipek te hiç zorluk çekmedim diye bilirim ama 2.kızda çekiyorum

bende ilk çocuğumda hiç zorlanmadım...ama unda acaba uyumlu olsamıki düşüncesinden birşey beğenmiyoruz....
kuzenim bir isim söyledi bana ARSEL =ALLAHIN HUZURUNA ÇIKAN YOL DEMEKMİŞ....
bana biraz erkeğe yakışır gibime geldi????????

bende asel erva ceylin isimlerini beğendim ama erva erkek ismimi bilemedim bende

Merhaba benımde ıkı kızım var ısımlerı berra ve erva cok severk koyduk bu ısımlerı onlara, ozellıkle isimlerinin anlamlı olmalarına cok dıkkat etmıstım.

bende bulamadım kızıma bi isim karar veremedim 10 gün sonra doğum yapıcam...yardımmmmm nil zeynep beren elif nida ...

incila.................. en güzl inci tanesi demekmiş.hem anlamı güzel hem de kulağa çok hoş geliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…