Doğuma Hazırlık kızıma isim bulmama yardımcı olurmusunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi KMKM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

KMKM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
301
0
96
İzmir
herkese merhaba 26 haftalık hamileyim ve kızım olacak Allah nasip ederse.. isim konusunda bi türlü karar veremedik Ada ismini çok beğeniyoruz eşimle ama anlamı çok güzel değil o yüzden yanına uyumlu bi isim arıyoruz.. beğendiklerimiz arasında elif zeynep azra hüma duru isimleri sizlerde bana yardımcı olurmusunuz

zeynep ismi çok güzel bence..

teşekkür edrim yorumun için aslında bende zeynepi çok beğeniyorum eşimin yiğeni hamile oda zeynep ismini koyacakmış şimdi ben koydum onlarda koydu muhabbeti olur diye çekiniyorum

rabbm sağlıkla kucağına versin inşallah....
adanın yanına zeynep çok yakışıyor...
sena
sinem de olabilir
darısı bana inşallah ikiz kız inşallah:))

bebegini hayirlisiyla kucagini alman dilegiyle canim bende sendenim :18: 33 haftalik hamilegim ama kizima halen isim bulamadim cok kararsizim anlami gusel ve Kuran-i Kerim dede gecmesini istiyorum bir cok internet sayfasinda duyulmamis isimler buldum ama hepsinin anlamida farkli farkli vazgecdim anlayacagin kendi dusunduklerimi söylim umarim begenirsin ....

esra

elif

hafra

betül

eslem

erva

rüveyda

süeda

umarim begenirsin duyulmadik isimler deil ama anlamlari guzel....

Bence de Zeynep çok güzel. Ama şimdi aynı isim olmasın dersen Elif bence

merhasba canım.benım kızımın adı asya beren.asyayı ben berenı de babası koydu.asya mıtolojıde guzellık tanrıcası,ve de en buyuk kıta anlamında.beren ıse guclu akıllı demek.
zeynep ısmını cok ıstıyordum ben ama esımın kuzenının adı dıye koymadık.

Ada güzel bir isim,Zeynep Ada olabilir..
Sağlıkla,hayırla gelsin prenses..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…