Doğuma Hazırlık Kizima isim fikrinizi almak istiyorum iki isim arasinda kaldik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kizlar iki isim arasnda kaldik bana buglem asel zor gibi geliyor sizin fikriniz nedir

• Buglem asel

OY: 18 11,8%
  • Öýkü asel

OY: 136 88,9%

• Ankete Katılan
    153

aysu1927

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
71
25
3
31
Kizlar sizXe oyku aselmi buglem aselmi bana buglem asel zor gibi geliyor esim buglem.aselde israrci siz ne dusunuyorsunuz

Asel cennetteki 4 irmakdan bal irmagi olanmis biri guzel anlamli olsun isminin istiyorum bu yizden 2 isim koyuyoruz

Buğlem ismini duymak bile istemiyorum şimdi her 10 kız çocuğundan 5i buğlem.

Öykü gayet güzel asel'siz.

İlk defa duydum

Ne demek diye soracaktım

Buğlem de Asel de

Ne olur çocuklarınıza söylenmesi ve anlaşılması kolay isim koyun

İnsanlar anlamak için 20 kere sormasın

niye iki isim ve neden asel, buğlem gibi anlaşılması zor isimler? egzantirik olcaksınız diye çocuk ilerde her telefon konuşmasında adını kodlamak zorunda kalacak.

İşin ironik tarafı da şu ki şu anda bize eksantrik gelen isimler 10 yıl sonra çocuklar büyüdüğünde sıradanlaşmış olacak çünkü bütün isimler iyi kötü böyle.

Ayyy benim yasadigim sorun neyseki atlattim.cok zor bi surec bu cidden . ama 2 isim koymayin d er rim. Asel guzel..oykude guzel buglem biraz telaffuzda zor .bende doğa koydum kizimin adini telafuzda hernekadar zor olsada vazgecemedim simdi 4 aylik vallah a sevmesi zor oluyo tanidiklarda severken zorlandigini farkediyorum . ama amac fark yaratmakti.hepside tel basina gizel isimler ama tek basina .

Ben ikisini de beğenmedim. Çok fazla popüler olan isimler koymayın. Modası geçince insana gıcık geliyor. Ve o kadar çok ki duya duya insanın midesi bulanıyor. Bir ara ela nur moda idi. Şuan 8 yaşlarındaki çoğu kız çocuğunun ismi aynı sayılır. Bir ara da ecrin . Çok basit bence. Bir de uyduruk mana bulurlar ya Allahin hediyesi demek falan...

Asya mesela çok asil bir isim. Benim 4 kizim var 4 ünün de adı çok değişik. Kimse de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…