Doğuma Hazırlık Kizima isim fikrinizi almak istiyorum iki isim arasinda kaldik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kizlar iki isim arasnda kaldik bana buglem asel zor gibi geliyor sizin fikriniz nedir

• Buglem asel

OY: 18 11,8%
  • Öýkü asel

OY: 136 88,9%

• Ankete Katılan
    153
İşin ironik tarafı da şu ki şu anda bize eksantrik gelen isimler 10 yıl sonra çocuklar büyüdüğünde sıradanlaşmış olacak çünkü bütün isimler iyi kötü böyle.

bence kullanımı kolay sade bi isim koyup geçilmeli. gereğinden fazla anlam yüklemeye gerek yok. ismin olayı kolay kullanılmasıdır bence. garip bi soyadım var mesela. mailim de o şekilde. çalışırken devamlı karşı tarafa kodlamak zorunda kalıyorum. bıktım artık. hani bi firma olursun vs anlarım eşsiz bi isim olması lazım ama ayşenin fatmanın suyu çıkmış gibi asel ne allah aşkına.

Bence Ayşe, Zeynep, Elif, Ayşegül vs muhteşem isimler. Şimdi doğan jenerasyonun yarısı Aleyna, Tuana, Ecrin vs olduğu için ileride daha da güzelleşecek bu sade isimler.

Bence Ayşe, Zeynep, Elif, Ayşegül vs muhteşem isimler. Şimdi doğan jenerasyonun yarısı Aleyna, Tuana, Ecrin vs olduğu için ileride daha da güzelleşecek bu sade isimler.

zeynep

alara dilara furyası vardı bi ara. o bitti şimdi söylemesi zor ne var onu koymak istiyo insanlar.

Buglem asel de oyku asel de yanyana gelince garip duruyor sanki. Yine sizin tercihiniz ama sectiginiz isimler tek tek daha guzel. Ya da yaninda kisa isim olsa daha guzel olur. Oyku cok guzel bir isim bu arada. Adiyla yasasin kuzucuk

Direk öykü koyun. Asel arapça bal demek ama insanin aklina turkcell falan gibi firma ismi geliyor. Buğlem ise hiçbir anlamı olmayan uydurma bir sözcük. Size cennet kapisi falan diyen olduysa yalan. Arapça da böyle bir sözcük yok. Dolayisiyla kuranda da yok o niyetle heveslendiyseniz. Anlami olmayan saçma bir isim koymayin cocugunuza.yaziktir. aralarında isme benzeyen bir tek öykü var yani.

Anlamı çok güzelmiş.
Ben Asil sandım mesela.
Ben Bal bile koyabilirim kızıma isim olarak.
Sonra gelsin okulda elalemin oğlanı, Bal, Balım diye seslensin minnoşa, oldu mu?

Paltrow'un da Apple'ı var ya, o aklıma geldi...

Buğlem de Cenneti müjdeleyen melekmiş.
Anlamları güzel de telafuzları da kolay olsaymış iyiymiş.

Sonra gelsin okulda elalemin oğlanı, Bal, Balım diye seslensin minnoşa, oldu mu?

Paltrow'un da Apple'ı var ya, o aklıma geldi...
Cidden onu hiç düşünmedim de zaten eninde sonunda iyelik eki konmayacak mı?
Varsın ballı,tatlı olsun iyi değil mi?

Cidden onu hiç düşünmedim de zaten eninde sonunda iyelik eki konmayacak mı?
Varsın ballı,tatlı olsun iyi değil mi?
Hani ilk okul çağlarında olmasın en azından

İki isimle belki, bizim bi tanıdık vardı ama, şimdi hatırlayamadım. Hanife Bal, Hümeyra Bal..Hüsna Bal..yok hatırlamıyorum ama 2. isim olarak sevimli gelmişti bana da

Yok ben iki isim sevmem.
Net ve kısa isimler iyidir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…