Doğuma Hazırlık Kizima isim fikrinizi almak istiyorum iki isim arasinda kaldik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kizlar iki isim arasnda kaldik bana buglem asel zor gibi geliyor sizin fikriniz nedir

• Buglem asel

OY: 18 11,8%
  • Öýkü asel

OY: 136 88,9%

• Ankete Katılan
    153
Kusura bakmayın ama iki isimde kötü nasıl kötü derseniz yani öykü asel buglem asel çok garip duruyor sadece asel daha iyi olur iki isim sünnettir ama aselin başta olduğu yanına daha uyumlu bir isim daha iyi olur söylerken anlamsız gibi geliyor tabi eşinizle sizin beğenmeniz daha önemli kuranda her geçen ismin anlamıda doğru değil yani internette yazıldığı gibi anlamları olmayabiliyor

Bende iki isimliyim. Çok fazla komik anim var . Mesela ergenlikte isimlerden birini hic sevmiyorsun.2 isimede donmek zorunda kaliyorsun. 2.ismini soy isim sananlar oluyor yada hangisiyle ifade edeyim kargaşası . Ben iki isimimden de memnunum ama 2 isimli tanidiklarimin cogu mahkeme yoluyla birini sildirme hayalleri kuruyor . Bunu dikkate alın .

Bu arada Büsre / Enbiya / böyle ilginç isimlerde duymuştum söylemesi zor yani ecrin buglem Vs Vs hep aynı isimler

Buğlem ismi hoşuma gitmiyor .
Asel ismi de güzel değil.
Öykü tek başına çok güzel...
İlla 2 isim olacaksa Öykü asel olsun.

Evet ikisinden biriyse eğer Asel Asel Öyküde buglemde hele buglem iyyyy

Yaa öykünün neresi güzel en az buglem kadar itici bikere öykü olasıya Masal koyarım daha iyi

Sadece asel olsun bari

Ya daha dile kolay gelen daha anlasılır resmi işlemlerde hata olanagı cok az isimler varken nıye boyle ısımler

Nerden buluyorsunuz bu isimleri allasen

Hayırlısı olsun sımdıden

Bizim akrabalardan birinin kızı asel oldu smdi kim doğurursa asel koyar :))) (akrabaları kastediyorum) aysel gibi sanki soylendgnde anlamı güzel olsada akrabalar sayesinde isimden soğumuş bulunmaktayim. Buglem buglama gbi en iyisi öykü bence

öykü güzel diğerlerini hiç duymadım .
hele o buglem nedir öyle söylenmesi bile zor .. asel de aselsan çağrıştırdı bende..
yeni moda isimler bunlar mı ?
anlamları var mı bari..

Buğlem'in söylenişi de hiç güzel değil, yazımı açısından da zor. Asel de keza öyle. Aselsan'ı falan çağrıştırıyor bana. Hiçbirinin anlamını bilmiyorum ama insanlar isim sorarken ilk başta "Çok güzelmiş anlamı ne" diye sorarlar, yani söyleniş açısından hiçbiri güzel gelmedi bana. Sadece Öykü koysanız daha güzel.

Asel deyince aklıma aselsan geliyor.
Buglem de söylerken sanki boğazda akıntı var da söylenemiyor gibi.
Sadece anlamına bakılıyor isim konurken.
Sanki çocuğun alnında açıklaması yazacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…