evet haklısın bu isimler de güzel çevrem de bu isim de olan çok var o yüzden düşünmedim.ben de galiba nur ismine taktımBen sonuna nur gelen isimleri hic sevmem
Eski isimlerden dusunuyorsaniz zeynep elif cok guzel isimler bence
Ben hiç bu yönden düşünmemiştim.cevrem de çocuğu elif zeynep olan o kadar çok ki ayşe ismi yok genel de onu düşünüyorum bende nur ismi tesadüf çıktı karşımaneden elif, zeynep, ayşe gibi güzel klasik isimler dururken iki isim, biri nur düşünüyorsunuz ki?
anlamı ne kadar güzel olursa olsun,
"nur" malum cemaati, "ensar" malum vakfı direkt akla getirmesine rağmen neden hala tercih ediliyor anlamıyorum.
aynen yaa benden önce doğum yapacak akrabam zeynep koyacak bende aynı olsun istemiyorum.ya karşı komşum 3 tane kızı var elif meryem sümeyye.en sevdiğim isimler.ama aynı olsun da istemiyorum.o yüzden ayşe ismini düşünüyorumZeynep eski isimlerden en hoşu o bence
merhaba hanimlar 6 aylik hamileyim.isim olarak modern isim düşünmüyorum.eski isimlerden yanayım.ayşe nur ismi baştan beri aklımda olan isimlerden biriydi.gecen yine isim arastirirken nur sena ismi hoşuma gitti.bu iki isim arasından hangisi daha güzel sizce veya başka fikri olan varsa yazabilir.[/QU minel nas ismini bir program da duydum ben çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?