Doğuma Hazırlık kızıma isim kararsızım?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Evrim34

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2017
92
26
8
31
merhaba hanimlar 6 aylik hamileyim.isim olarak modern isim düşünmüyorum.eski isimlerden yanayım.ayşe nur ismi baştan beri aklımda olan isimlerden biriydi.gecen yine isim arastirirken nur sena ismi hoşuma gitti.bu iki isim arasından hangisi daha güzel sizce veya başka fikri olan varsa yazabilir.

neden elif, zeynep, ayşe gibi güzel klasik isimler dururken iki isim, biri nur düşünüyorsunuz ki?
anlamı ne kadar güzel olursa olsun,
"nur" malum cemaati, "ensar" malum vakfı direkt akla getirmesine rağmen neden hala tercih ediliyor anlamıyorum.

Ben hiç bu yönden düşünmemiştim.cevrem de çocuğu elif zeynep olan o kadar çok ki ayşe ismi yok genel de onu düşünüyorum bende nur ismi tesadüf çıktı karşıma

Elif Zeynep Zehra Ayşenur sena güzel isimler

Zeynep eski isimlerden en hoşu o bence
aynen yaa benden önce doğum yapacak akrabam zeynep koyacak bende aynı olsun istemiyorum.ya karşı komşum 3 tane kızı var elif meryem sümeyye.en sevdiğim isimler.ama aynı olsun da istemiyorum.o yüzden ayşe ismini düşünüyorum

Elif, Zeynep isimlerini eskiden beri çok severim. Biri annemin diğeri nişanlımın annesinin adı :)
Ayrıca fikir isterseniz Asya derim :)

Kusurabakma ama her ismin sonuna ya da basina Nur gelmesine sinir oluyorum

Cok seviyorsan tek basina Nur.koy

Elif
Zehra
Ayse

Eski isimlerden guzel olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…