Doğuma Hazırlık kızıma isim kararsızım?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Leyla cok guzel bir isim Leyl Suresi var bilirsiniz.
Eski ve yeni bence güzel şöhretli ve zengin bir kadın ismini çağrıştırıyor.
Ayşe cok cok guzel ama Ayse nin yanina 2.yi koymayın bence 2 isim zorluklar getirebilir ayse isminde 4 karakter var ayse nur olunca 7 karakter oluyor .boylece 7 ismin enerjisi oluyor.
Onun dışında Beril cok güzel bence :)
Zehra ve Süreyya da cok guzel ama ü harfi üzüntü getirirmis diye duymustum

Bende nur gelmesini hiç beğenmiyor eski isimlerden bir tane koyabilirsin bence modern yeni isimler daha iyi çocuk büyüyünce benim adımi niye. .... koymadiniz diyebilir

Bu arada da elini sallasan zeynep e carpiyor

Turkiyede en cok konulan kiz ismiymis su siralar Zeynep.

Ben olsam koymam

Benim aklimda hic yoktu,kizimin adi Zeynep.
Ruyamda evimin kapisinda kocaman pembe harflerle islenmis gormustum bu ismi.
Cok etkilendim oyuzden koydum.
Yurtdisinda oldugum icin sIkinti olmuyor :)

Ailemde Ayse olmasaydi kizimin adini mutlaka Ayse olurdu, nekadar doğru bilmiyorum ama sonunda Nur olan isimler malum cemaatin sembolüymüş.

Nur ile baslayan orijinal bir ismi size özelden atıyorum...

Söylediğiniz iki isim de çok güzel.ilerde kızım olursa Aysenur ismini bende düşünürum.hatta sadece nur bile seviyorum.ama ağır oluyormus çocuk kaldıramayabilir ismin ağırlığını diyorlar.bence düşündükleriniz güzel

Ben olsam Zeynep ve Elif koymam.
Ha çok güzel iki isim,ona laf yok ama elini sallasan bunlara çarpar oldu,çok fazla koyuldu son yıllarda.

Ayşenur veya Sena güzel.
Sena ismini çok severim ben.
Sena olsun

Benim de oyum Zeynep’ten yana :) bebeğim kız ise ben de Zeynep istiyorum :) bakalım

Buyudukce o agirlik kalkiyor ve seni yeserten bi isim oluyor Nur ismi.
Herkes kaldirir mi bilmem ama Nur'dan daha agir isimler var.
Mesela Toprak ismini koymayi asla onermiyorlar cocuklara.

Yapmayın ya...Zeynepler bahtsız olur.
Ay demeyin öyle, çokta beğeniyorum o ismi
Yurtdışında yaşadığım için her ismi koyamayız , çünkü dilleri dönmüyor . Modern olsun diye konulan bazı isimleri absürt buluyorum . O yüzden isim konusunda çok fazla seçeneğim yok :/

Ailemde Ayse olmasaydi kizimin adini mutlaka Ayse olurdu, nekadar doğru bilmiyorum ama sonunda Nur olan isimler malum cemaatin sembolüymüş.
vallahi hiç aklıma gelmedi ben ayşe ismi tek olsun istemedim .yanına gül demode kalıyor biraz ayşe nur daha hoş geldi o yüzden. ismin yanına kısa bir isim olsun diye düşündüm

Buyudukce o agirlik kalkiyor ve seni yeserten bi isim oluyor Nur ismi.
Herkes kaldirir mi bilmem ama Nur'dan daha agir isimler var.
Mesela Toprak ismini koymayi asla onermiyorlar cocuklara.
Sonradan değişiyorsa bence çok güzel isim nur.benim çevremde toprak isimli yok genelde.o yüzden onun hakkında fikrim yok

Yurtdisindaysaniz Aylin'i de dusunun.
SIkintisiz telaffuz ediliyor.
Bende yurtdisindayim, kizimin adi Zeynep.
Allah daim etsin cok da nasipli kismetli bi kiz.
Babasinin mucevheri anlamina gelen bi isim neden bahtsizlik getirsin?
Peygamberimizin kizinin adi.
Hurafelere kulak asmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…