- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.581
- 298
Bu arada da elini sallasan zeynep e carpiyor
Turkiyede en cok konulan kiz ismiymis su siralar Zeynep.
Ben olsam koymam
Elif, Zeynep isimlerini eskiden beri çok severim. Biri annemin diğeri nişanlımın annesinin adı :)
Ayrıca fikir isterseniz Asya derim :)
Söylediğiniz iki isim de çok güzel.ilerde kızım olursa Aysenur ismini bende düşünürum.hatta sadece nur bile seviyorum.ama ağır oluyormus çocuk kaldıramayabilir ismin ağırlığını diyorlar.bence düşündükleriniz güzel
Yapmayın ya...Zeynepler bahtsız olur.Benim de oyum Zeynep’ten yana :) bebeğim kız ise ben de Zeynep istiyorum :) bakalım
Yapmayın ya...Zeynepler bahtsız olur.
Leyla "bas bas paraları leylaya" şarkısını akla getiriyor.Nur uzantılı isimleri sevmem.
Asya zeynep leyla bunları sevdm
Ay demeyin öyle, çokta beğeniyorum o ismiYapmayın ya...Zeynepler bahtsız olur.
vallahi hiç aklıma gelmedi ben ayşe ismi tek olsun istemedim .yanına gül demode kalıyor biraz ayşe nur daha hoş geldi o yüzden. ismin yanına kısa bir isim olsun diye düşündümAilemde Ayse olmasaydi kizimin adini mutlaka Ayse olurdu, nekadar doğru bilmiyorum ama sonunda Nur olan isimler malum cemaatin sembolüymüş.
Sonradan değişiyorsa bence çok güzel isim nur.benim çevremde toprak isimli yok genelde.o yüzden onun hakkında fikrim yokBuyudukce o agirlik kalkiyor ve seni yeserten bi isim oluyor Nur ismi.
Herkes kaldirir mi bilmem ama Nur'dan daha agir isimler var.
Mesela Toprak ismini koymayi asla onermiyorlar cocuklara.
Ay demeyin öyle, çokta beğeniyorum o ismi
Yurtdışında yaşadığım için her ismi koyamayız , çünkü dilleri dönmüyor . Modern olsun diye konulan bazı isimleri absürt buluyorum . O yüzden isim konusunda çok fazla seçeneğim yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?