Doğuma Hazırlık kızıma isim nulamıyorum yardım edinnn imdattt

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

glcn10

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2012
6
0
16
Bursa
kızlar 34 haftalık olduk artık nasıp olursa kızım olacak adını zahide koymaya karar verdık ama başına yada sonuna ek isim arıyorum yardım edin fikir verin lütfennn..mesela elif zahide mi?zahide yaren mi? yada başka ne olabilir yardımm

Son düzenleme:
blmiorum nedense bu ara bende elif ismine takmış durumdayım:) elif zahide güzelmş bence...

merhaba.zahide ismi klasik isimlerden.bunun yanına eklenecek isim değişik olmalı ki yıllar yıllar sonra da güncelliğini korusun.isim önemli çünkü okul hayatını iş hayatını özel hayatını etkiliyor.zahide su güzel olabilir.ilk isim uzun olduğundan 2. kısa olsa hoş olur.

zahide tek başına güzel bence, ama illa iki isim diyorsan

zahide ece güzel olurdu

Zahide elif
zahide eylül
zahide ekin
zahide deniz
zahide aden

Zahide bence güzel bir isim, tek basina da kullanabilirsiniz.

Zahide Yaren mi Elif Zahide mi diye sorarsaniz: Zahide Yaren! Elif ismini begenmiyorum ben.

Esra Zahide
Elçin Zahide
Zahide Berrin
Zahide Selen

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim saolun kızlar....karar verdigimde burdan paylaşırım henüz karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…