- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.901
- 448
- Konu Sahibi ceycey4444
-
Bi de rima var Ceylan yavrusu demekmiş:)O işte öyle değil canım... Zümra aslında zümre,grup demek. Nette yazan güzel ahlaklı kadın anlamı tamamen yalan.
Bu arada isminin Ceren olduğunu yeni gördüm. Kızına kesinlikle Ahu ismini vermelisin bence. Ahu & Ceren isimlerin ilisi de ceylan demek çünkü.
Ahu Neva
Ahu Selen
Ahu Bilge
Ahu Sena
Ahu Simge
Ahu Simay
Bi de rima var Ceylan yavrusu demekmiş:)
Bence yeni moda bir isim ama konu sahibiyle uyumlu oluyor
ilk defa duydum canım rima güzel isimmiş anlamıda benimkiyle aynıBi de rima var Ceylan yavrusu demekmiş:)
Bence yeni moda bir isim ama konu sahibiyle uyumlu oluyor
haklısın valla zor isimler bulmuşum hep yeni öneriler geliyo değişti düşüncelerimİki isim tamamda neden iki isimin ikisinde telaffuzu zor... özellikle mi böyle istiyorsunuz kızımın ismi Asel millete anlatana kadar ak la karayı seciyorım Aysel arsel Ahsen sen de sen neler diyenler oldu aklıma gelmiyor suan heleki sizin seçimler vayy kiii ne vayyy
saglikla dogsun bebeğiniz ama kolay anlasilir isim olması da onemli, mesela benim soyismim kolay degil. karşı tarafa anlatana kadar epey zorlanıyorum. ilk söylendiğinde anlasilir olması cok onemli bence. mesela bazen birine ismini soruyorum,degisik bir isimse anlamıyorum ayıp olacak diye 2. kez sormaya çekiniyorum..kızlar kızıma isim arıyorum bikaç fikir var aklımda sizce nasıl yada sizin önerileriniz varmı
kızlar asel meyra ismine karar verdim sanırım sizce nasıl
haklısın asel artık çok varBence güzel değil. Ama çocuk senin çocuğun canım.
Kızının ismini Asel koymayanı dövüyorlar galiba. Som 2 senede çok konuldu bu isim. Baydı artık.
Meyra da Türk kültürüyle alakası olmayan bir isim. Yahudi ismi aslında. Benim tercihim olmazdı.
Sümeyra, Hümeyra gibi isimler hanım sahabe isimleri, Islami isimler. Onlardan biri olsa daha hoş olur sanki.
Eslem ibadet eden Allaha yönelen demekmiş anlamıda çok güzel ama erkek ismi yazıyo peygamberimiz döneminde erkeklere eslem denirmiş aklım karıştı o yüzdenİlk kez duyuyorum ama eslem e bayıldım
Yalnızca eslem bence
Bu arada anlamı ne
haklısın asel artık çok varama anlamını beğendim meyrada parıldayan ışık demek anlamını sevdim hümeyra kızıllık demekmiş anlamı güzel olan isimlere bakmaya çalışıyorum saol yorumun için canım
Aynen canım anlamlı isim arıyorum bende zümra aslında grup demekmiş arapçada onu öğrendim yoksa aklımda zümra vardıamine feyza zümra hoşuma giden isimler ama en çok da amine koymayı istiyorum çok naif geliyor bana göre nehir ada duru nil gibi isimler hiç hoş gelmiyor ya isim çok önemli anlamlı güzel olmalı ahirette anne baba mesul koyduğu isimden
evet zümrayı bende tereddüt ettim annem çok koy diyor ama ben amine istiyorum sanırım amine koyacam çok hoşuma gidiyor Efendimizin annesinin ismi daha söz söylemeye gerek yok benceAynen canım anlamlı isim arıyorum bende zümra aslında grup demekmiş arapçada onu öğrendim yoksa aklımda zümra vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?