evet çok hoş bir isim... teşekkürlerbiraz önce baska bir topiğede yazdım eşi imam olan kuran kursu hocamızın kızının adı livanur ilginç dinen de caiz mis
ceren yeğenimin ismi teyzesi... Allah bağışlasın buaradabenim kızımın adı eylül ceren
hmmmm kulağa hoş geliyor teşekkürlerESİLA ismi hoşuma gidiyo kurandada geçiyo bildiğim kadarıyla ama bazıları asila geçiyo esila değil falan diyo bilemiorum tam :S
Nisa veya Nisanur çok sevdiğim isimlerdir ve kuranda da geçer Nisa mana olarak kadın demektir. Nisanur da Nurlu kadın olarak anlam kazanır.
anammm siz hamilesiniz dimi şmdii içnde senin ebbeğin varr ellleeeh :)) allah tek seferde dogurmayı nasıp etsın.
Bence fazilet çok güzel isimdir ..
isimler süper özellikle berra ve melis çok hoş teşekkürlerrgökşen,alya,derin,deren,durulalin,eylül.nehir,ırmak,gözde,ilksen,kıvılcım,izlen,nslişah,ecemnaz,berra,nazlı,kardelen,koşanay,pırıl,melis bunlarda güzel bence.
teşekkür ederizzzzyonca benim en sevdim kız ismi
minelMelina, minel, meva, reyyan, nerisa, arin, emira ( eski mısırda prenseslere verilen isim ) asmin, laika, kasya
teşekkürlerrrrrrmerhaba bir isim de benden nazenin...
teşekkürleeerrrrrrrrrrAlisa (soylu asil kız) türkçe
Asena (dişi kurt) türkçe
Arnisa (namuslu kadın) arapça
Bürçe (cennetteki en küçük çiçek, küçük yıldız anlamı varmış) arapça
benim favorilerim
:) teşekkürler ... insan kendi bebeği olunca yeryüzündeki tüm isimleri bileyim en güzelini koyayım istiyor sanırımbenim su anki favorim Esila, ama daha degisik yeni isimlere acigim.:)
:) teşekkürler ... insan kendi bebeği olunca yeryüzündeki tüm isimleri bileyim en güzelini koyayım istiyor sanırımyada hiçbrşeyi konduramıyor meleğinede diyebiliriz buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?