allah bağışlasın benimde kızım olacak henüz isim koymadık ama aklımdaki ismleri söylüyeyim ırmak, sema ,sena,açelya ,hira , sudenaz, simal ,hülya.şahsanem,mira ,[/QUOT
teşekkürlerşimal ve şahsanem gayet güzelll
Zeynep
Ebrar
Esma
Elif en sevdiğim kız isimleri
Allah sağlıcakla kavuştursun.
biraz önce baska bir topiğede yazdım eşi imam olan kuran kursu hocamızın kızının adı livanur ilginç dinen de caiz mis
:) teşekkürler ... insan kendi bebeği olunca yeryüzündeki tüm isimleri bileyim en güzelini koyayım istiyor sanırımyada hiçbrşeyi konduramıyor meleğinede diyebiliriz buna
Şekerim seni anlıyorum ama değişik isim koyucam diye anlamsız yada hiç duyulmamış bi isim koymamanı öneririm.ben çok itici buluyorum bu durumu.aklıma bikaç isim daha geldi sevdiğim.defne,Elbi(arapça kalbim demek)
hemen yorum yapıyorummm bence Alya,Cemre,Mina,Sare,Almina,Suden. benimmm minicik bir meleğim oldu ismini Alya Cemre koydum
teşekkür ederizceren. çok severim ceren ismini.kızım olursa adını ceren koycam
mehlika ismini bende çok seviyorum çok hoş ve çok anlamlı bir isimmehlika diyorum ay yüzlü güzel demek ben 9 ay karnımda mehlika dedim çıkınca nedense birden elif oldu ama bir kızım daha olursa kesin mehlika
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBu topik bana da yardımcı olacak sanırsam. Allah nasip ederse benimde prensesim olacak.
Ben Aişe ismini çok sevyorum Hz. Aişe anamızdan dolayı. Ben Aişe istiyorum beyim daha karar vermedi. Benim taraf Aişeyi çok sevdi. Aişeye ikinci isim Erva ve Reyyan düşünüyorum. Ama değişebilir beyin fikri değişebilir :)
Sırf farklı olacak diye yeni türemiş isimler benim pek hoşuma gitmiyor. Kuran da geçmesinden ziyade Peygamber efendimizin koyduğu isimler ve şahıslara bakmak da yardımcı olacaktır bizlere.
Alya gerçekten hoş veee minahemen yorum yapıyorummm bence Alya,Cemre,Mina,Sare,Almina,Suden. benimmm minicik bir meleğim oldu ismini Alya Cemre koydum
Benim ismim Esra, size önerebilirim, çünkü Kurandan bir isim ariyorsunuz galiba.
Esra Hz Peygamberimizin miraç gecesine verilen isim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?