Doğuma Hazırlık kızıma isim secer misiniz teyzeleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma hangi ismi koyayım teyseleri

• Ankete Katılan
    289
  • Anket Kapalı .
buradan duru ismine hacışakir die dalga gecerler dien eşime sesleniorum bakk ne cok begeneni varnaniknanik

canım benim babamda selin kolonyam die dalga geçerler die adımı selin koydurmamıss delikafadulden

duru da cok güzell yaaa
tertemiz saf doğal..

Defnee canim ben kizima defne adini koyacaktim ama esim annesinin ismini koymak istedi ve hacer koyduu ama icimde kaldi bi kizim daha olursaa insallah koymak isterim

Haa bak öyleyse durum farklı... Gökçe anlamlı olabilir.. Ama bi handikapı daha var bence; Türkçe karakter içeriyor. Ben ilerde yurtdışı ile bağlantılı çalışabileceğini vs düşünerek Türkçe karakter içermemesine dikkat ettim. Defne favorim, Duru da 2. tercihim benim.. İnşallah içinize siner vereceğiniz karar..
Sana da sağlıklı doğumlar dilerim.

Cemre ve duru..
Adıyla gelsın, hayırlı evlat, hayırlı ınsan olsun ınsallah annesi..
Allah bagıslasın..

canım bende defne dedim kulağa çok hoş geliyor.ismiyle yaşasın uzun yıllar inşallah.

canlarım anketime katılan bütün arkadaşlarıma sonsuz tesekkür seviyorum kk kadınlarını kaydirigubbakcemile3

naren canımm..kızınmı olacakk?ALLAH hayırlı doğumlar nasip etsin tatlım..ben defne dedim canım,ismiyle yaşasın RABBİM hayırlı evlat etsin inşşş öpüyorum birtanemm..

duru çok güzel ama 5 kişiden biri duru koyuyor herkeste var. ben gökçe dedim. gökçeler genelde güzel oluyor

narencim bidenem defne harika olur...tabi benim favorim PELİNSU... defneyi oyladım

bence gökçe hoş, ama en az o tıklanmış:çok üzgünüm::çok üzgünüm: duru çook fazla,cemre de çok duyuyorum.defne de hoş sayılır canım. ama GÖKÇE....:ecrin_bebek:

ya yorumlarınızı okuyunca öyle mutlu oluyorumki benim için görüşleriniz gercekten önemli buradaki bayanların zevkine güveniyorum :lepi:

celenime katılıyorum, bence de cemre koy, uyuz oliiler ama çok zeki de oliiiler, yanlız şu bi gerçek ki kızım olsaydı ceylin nisar yada şevval koymak istiyodum, içimde ukte kaldı :çok üzgünüm:

şimdik şekerim aklıma gelmişken bi knuyu belirtmek istiyorum, isimlerin sadece söylenişleri üzerinde durma bence, anlamlarıyla da ilgilen, bak kendimden örnek veriyim, yusuf ismi sülalemizde hiçkimsede yok, herkes soruyor kayınpederinin adı mı diye yok diyorum, Yusuf ismini koyarken hz.Yusuf peygamberden esinlendim ben, hani çok yakışıklıymış çok ahlaklıymış ya, isimlerin insanlar üzerinde etkileri oluyor ben de onun için yusuf koydum, eymeni de karizmatik olsun diye koydum ama onun anlamı da çok hoş daha uğurlu, çok talihli kutlu hayırlı gibi anlamlara geliyor, velhasıl kelam söylemek istediğim koymak istediğin ismin anlamına da dikkat etmeni tavsiye ediyorum, sıradan boş anlamsız bir isim olmasın,

tabiki haklısın canım bende yusuf ismini yusuf peygamberden ötürü çok seviyorum hatta hamileyim die yusuf suresini dinliyorum ismi koyamayacagım bari sakin karakterli huylu bir cocuk olsun değil mi:)

ben oyumu kullanmadım ama
duru cemre nasıl olur canısı
allah sağlıklı doğmasını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…