Doğuma Hazırlık kızıma isim secer misiniz teyzeleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma hangi ismi koyayım teyseleri

• Ankete Katılan
    289
  • Anket Kapalı .
bende duruya oy verdim.en güzeli o zaten..
allah ismiyle sağlıkla 100 yaşına kadar yaşamasını nasip etsin kızının........

tabiki haklısın canım bende yusuf ismini yusuf peygamberden ötürü çok seviyorum hatta hamileyim die yusuf suresini dinliyorum ismi koyamayacagım bari sakin karakterli huylu bir cocuk olsun değil mi:)

konuyu dağıtıyorum ama son kez rahatsız ediycim sizleri, doğduktan sonra da dinlet, geçenlerde çığlık çığlıa ağlıyoduk, ana kucağına koydum, yusuf suresiyle ibrahim suresini arka arkaya medya playere yapıştırdım, samimi söylüyorum 1 saat kadar kıpırtısız dinledi, gık bile demedi, acayip sakinleşti, herkese tavsiye ederim

narenim canım ben defneyi seçtiimm, eşim kesinlikle duru diyoo :)))
defne güzel tatlım bence.. kızım olsa defne yada ipek isterdim bende...
kolay gelsiin canım benim isim seçmek zor:)

evet ya cok zor hakkaten ama daha 4 ayımız var bakalım bu ankette 16 marta kadarmış süreyi uzatamaz mıyım acaba ?

bende duruyu isaretledim tatlim ama cemrede hosuma gitdi
allahim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin cilegini insallah bitanem:Saruboceq:

narenciğim oyumu kullandım hayırlı isimler olsun meleğimize...ben duru dedim adı gibi olsun diye...öpüyorum seni ve yigenimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…